Бихте ли се снимали по бельо за пари ако имахте хубаво тяло?

• 34 555
  • 270
  •   1
Отговори
# 165
Боже, модел на бельо изкарахте егати скандалната професия.  Естествено, че бих се снимала, ако имах тяло. За съжаление, когато имах тяло, хич не ми беше до подобни занимавки. Спомням си, че като тийн ме бяха викали някакви агенции за модел изобщо, но баща ми беше категоричен, че всички модели са елитни компаньонки и не ми позволи. А сега пък вече според мен би било смешно. Макар, че би било добър  стимул, защо не.  Колкото и да е консервативен някой човек, снимки по бельо не са нещо, което би впечатлило.

# 166
  • SF
Човек може да се превърне в платен компаньон и без да е модел на бельо.

# 167
кукумицинка, да искат портфолио ок. но да искат да се пращат снимки по бельо ей така от кандидатите, без да е имало предварителен разговор, не звучи никак професионално.

# 168
кукумицинка, да искат портфолио ок. но да искат да се пращат снимки по бельо ей така от кандидатите, без да е имало предварителен разговор, не звучи никак професионално.

Сега пак я погледнах обявата - искат портфолио, единствено, ако нямаш такова, изискват някакви снимки по бельо, защото се предполага, че ще снимаш за каталог за бельо. Предполагам, че няма как, без да са виждали изобщо модела, да преценят дали е подходящ, че и да сключат договор с него. newsm78 Не съм изобщо в този "бранш" и не разбирам. Дори не съм сигурна, че в днешно време, след като навлязоха дигиталните фотоапарати,  човек лесно ще си направи полароидни снимки. Всъщност снимки без негативи, които не са в цифров вид, едва ли биха им послужили за нещо друго.

# 169
  • София/Севлиево
Защо не.Ако имах подходящото тяло бих го направила.Но с моите 1,60м. и 60 кг. не става Simple Smile

# 170
Защо не.Ако имах подходящото тяло бих го направила.Но с моите 1,60м. и 60 кг. не става Simple Smile

е, как, за рекламата на Dove става  Peace

# 171
  • София/Севлиево

е, как, за рекламата на Dove става  Peace

Simple Smile

# 172
Виждам, че темата е преместена и имам един въпрос. В началото пуснах анкетата сгрешена и една от модераторките я нулира и редактира. Резултатите, които сега се виждат от анкетата преди или след нулирането са?

Ще се радвам, ако някой има възможност да ми отговори.

# 173
  • София
Виждам, че темата е преместена и имам един въпрос. В началото пуснах анкетата сгрешена и една от модераторките я нулира и редактира. Резултатите, които сега се виждат от анкетата преди или след нулирането са?

Ще се радвам, ако някой има възможност да ми отговори.
Ако анкетата е нулирана то гласуването започва от 0. Резултатите в момента са "след нулирането".

# 174
  • Пловдив
Да, бих. Ще видят същото, което виждат приятелите ми във фейсбук на снимките ми от плажа. Само че ще го види една определена аудитория от мъжки пол. Не ме притеснява, разбира се, ако не свалям бельото.

# 175
Да, бих. Ще видят същото, което виждат приятелите ми във фейсбук на снимките ми от плажа. Само че ще го види една определена аудитория от мъжки пол. Не ме притеснява, разбира се, ако не свалям бельото.
Все пак една такава снимка е по-предизвикателна от снимки на плажа

http://i49.vbox7.com/o/d0f/d0fe90640.jpg

# 176
  • SF
Тя затова е и платена. Снимките на плажа се оценяват или само с лайкване, или с телефонни обаждания с предложения за секс:)

# 177
  • Tам през Атлантическия океан
Ако си се аРесвам дори и да ме ми е хубаво тЕлото пак бих се снимала  Mr. Green

# 178
М,да само вече май не отговарям на последното условие Joy

# 179
Бих се снимала, дори ако нямам хубаво тяло Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт