В МАЙската група настана оживление-всички се стягат за родилно отделение!Тема 10

• 41 189
  • 507
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета. Вече навърших 40 седмици. Днес ми е термина. От снощи бебчо не е активен. Дали е нормално?

# 76
  • На остров
Карина нямам спомени аз за активността, но ако изпиеш чаша студена вода няма ли да се раздвижи ?

# 77
Благодаря ви,момичета! Вече втори ден сме вкъщи и се адаптираме! Само през нощта за час и половина плака и мрънка,но ако е само това ще съм благодарна!
Честит Александър и от мен! И ние 5 дни бяхме на антибиотик, но сега нещата са добре. Wink

# 78
Благодаря за пожеланията, момичета. В Сливен в Евата сме. Сега и системи му включиха, че не пишка и не е при мен. Ходя на три часа да го кърмя. И сега и за това се притеснявам -3 часа за такова бебе са много. Той се нахвърля като невидял и бързо се умаря. Уж доволен и сит го оставям ама съмнението си остава. С изцеждането хич не се справям. Та така това от мен - все " прекрасни" новини.

# 79
Момичета, моля за консултация Simple Smile) чудя се дали контракциите ми не започват. За трети път в рамките на последните час и половина-два получавам болки в кръста, които продължават около минута, заедно със стягане на корема. Болки в корема нямам, а и усещам бебето все още много високо, възможно ли е да е високо и все пак да е начало на контракции? Знам, че могат да продължат 12 часа, а и повече, но си мислех, че бебето "слиза" дни по-рано надолу.

# 80
Здравейте момичета. Вече навърших 40 седмици. Днес ми е термина. От снощи бебчо не е активен. Дали е нормално?

Ако се тревожиш, обади се на Ангелова...да ти пуснат тонове в ОБ...Така или иначе, ще започнат да те викат често, защото той започва да се води преносен..

# 81
Момичета, моля за консултация Simple Smile) чудя се дали контракциите ми не започват. За трети път в рамките на последните час и половина-два получавам болки в кръста, които продължават около минута, заедно със стягане на корема. Болки в корема нямам, а и усещам бебето все още много високо, възможно ли е да е високо и все пак да е начало на контракции? Знам, че могат да продължат 12 часа, а и повече, но си мислех, че бебето "слиза" дни по-рано надолу.

Трябва да ги следиш дали не започват да зачестяват, а и трябва и да са силни. Аз като нераждала още давам съвети, ама веднъж вече ходих до болницата и беше фалшива тревога и затова сега с малко опит мога да дам мнение Simple Smile

# 82
Здравейте мами и честито на всички гушнали бебчетата си Simple Smile)
Пожелавам да са Ви живи и здрави и много да Ви радват!!!

Исках да Ви попитам преди да родите (получите контракции или изтекат водите), кога последно усетихте бебчо да мърда?

До последно го усещах

.

При съмнение иди да те видят.

# 83
Момичета, при мен наистина са били контракции и снощи в 1.15 с нормално раждане се роди нашият син Явор! Simple Smile Желая леко и успешно раждане на всички, на които предстои Simple Smile

# 84
Честито! Много да ви радва малкия Явор. Да расте силен и горд като името си. bouquet

# 85
Честито за новите бебчовци! Да са живи и здрави, а мамите бързо да се възстановят!  bouquet

Още малко остана и при мен, много е особено чувството. Преплитат се радост и страх, а и дори носталгия, че вече няма да имам тумбаче.  pregnant

# 86
Matahari,  твоят термин за кога е? Ти как си? Имаш ли някакви физически белези за скорошно раждане?
Да ми стискате палци, защото днес съм при док, за  да ми каже дали ще ме остави в болница. Вече си представям как ми казва, че имам примерно 3 см разкритие. Последните две нощи, в миговете, в които съм заспала само сънувам болници, доктори и акушерки.

# 87
Момичета, при мен наистина са били контракции и снощи в 1.15 с нормално раждане се роди нашият син Явор! Simple Smile Желая леко и успешно раждане на всички, на които предстои Simple Smile

Честито, миличка! Да сте живи и здрави! Simple Smile

# 88
Matahari,  твоят термин за кога е? Ти как си? Имаш ли някакви физически белези за скорошно раждане?
Да ми стискате палци, защото днес съм при док, за  да ми каже дали ще ме остави в болница. Вече си представям как ми казва, че имам примерно 3 см разкритие. Последните две нощи, в миговете, в които съм заспала само сънувам болници, доктори и акушерки.

Стискам силно палци!  Hug

Моят термин е на 19-ти, но съм с планирано секцио поради медицински причини. То и заради това си имам страх, де...като знам точната дата. Crazy За сега гледам да не изпадам в излишни мисли, но се прокрадват от време на време. Иначе и аз утре съм на преглед...реално последният преди раждането.  Rolling Eyes

# 89
Дано всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт