Пластични хирурзи - нови мнения

• 190 126
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте момичета, знаете ли кой пластичен хирург е добър в оперативния лифтинг? Нещо съм се замислила за след година...

И аз се интересувам.
Защо никой нищо не споделя по този въпрос?

# 181
  • Бургас
Здравейте момичета, знаете ли кой пластичен хирург е добър в оперативния лифтинг? Нещо съм се замислила за след година...
Подкрепям въпроса? Моля, ако някой е правил, да даде подробности, че от 1-2 години се опитвам да намеря информация от минали през това, а не от лекри!

# 182
  • Бургас
Съншайн, как си днес - първият работен ден, разсейваш ли се, така сред хора по - добре ли се чувстваш днес?

Благодаря за загрижеността, опитвам се да се успокоя, не се получава много ,но...всяка сутрин се събуждам с мисълта , че съм като крава , но вече е направено.Ходя на работа без никакво желание. Ще изчакам да мине месец от операцията и ако все още се чувствам така ще ги махна ,парите са много за мен ,вече и тази мисъл ме поддтиска ,защото ще трява да ги връщам бая време ,но бях заслепена от това ми желание да се оперирам без да помисля реално над нещата както в момента ...след свършен факт е безмислено , но така е трябвало да стане. В момента не съм доволна от резултата и това се отразява на всичко. Нямам желание за нищо , постоянно съм в лошо настроение...дано се избавя от тези чувства ,защото така не може да се живее....
Здравей! Съчуствам ти за неприятните емоции които изпитваш, всички в една или друга степен сме изпитвали подобни по различни поводи, но се успокой и се опитай да мислиш с позитивизъм, че всичко ще си дойде на мястото и ще ти харесат в даден момент, защото не можеш да се върнеш назад, а винаги можеш да ги махнеш, но докато се терзаеш, ще си докараш някоя депресия с която по-трудно ще се справиш. Дишай дълбоко и си повтаряй, че е само временно и всичко накрая ще се оправи! Стискам палци!

# 183
  • София
SUNSHINE, съчувствия и от мен, но пък си мисля, че в скоро време може да ни изненадаш с добра новина : да напишеш, че вече се харесваш. Wink Peace
Явно си доста импулсивен човек... мечтала си, събирала си пари, гледала си снимки; други момичета, ходила си на консултации и т.н., правиш операция и на първата седмица решаваш, че не можеш да се траеш с новия си облик. Ами, изчакай малко, бе човек! Peace Сложи в някакъв съд 2 * 300 + мл (колкото кубика са ти сложили)  и виж за какво става дума - толкова тялото ти е трябвало почти наведнъж да поеме. То е притискане на кръвоносни съдове, нерви, лимфа, различни тъкани с разкъсване и последващи отоци, шиене, абе въобще не е шега.
И сега какво, искаш след месец да ги махаш. newsm78
И пак да минеш през всичко това. Ти какво си мислиш, че тялото ти е празен съд в който при желание слагаш нещо, после пък го махаш, е какво толкова. Rolling Eyes
Ама ти сериозно ли?
Без да си изчакала поне 6 месеца да видиш на къде ще тръгнат нещата??? newsm78   

# 184
Здравейте !Скоро ми предстои операция за уголемяване на бюста .Взех да се замислям 425 сс (кръгли)дали ще са ми голями (169/53кг)???

# 185
  • София - Бургас
Аз днес отивам на втора консултация от 17,30 ч - нямам търпение... и понеже ми е втора консултация ще взема с мен съпруга ми, и сестра ми иска да дойде Grinning Оххх ще го шашнем тоя д-р, направо с катуна при него Simple Smile))

# 186
  • Бургас
kaleia, късмет ти желая, дано да останеш доволна!

# 187
  • Бургас
Честита Баба Марта на всички първо, много здраве и късмет и само положителни емоции!
Желая късмет на всички, и аз ще слагам, но съм в дилема с избора на доктор (аз съм от типа око да види, ръка да пипне, а нямам приятелки с ....)!
Baby165 как се спря на кръгли, имам предвид по какви причини и как ги избра?

# 188
  • София
Здравейте !Скоро ми предстои операция за уголемяване на бюста .Взех да се замислям 425 сс (кръгли)дали ще са ми голями (169/53кг)???
И аз съм с твоите мерки и ще слагам 470 кръгли Ментор и не мисля,че ще са големи.Твоите каква марка ще са?При кой доктор?

# 189
DolliGi, а идея за лекар имаш ли? Аз имам позната, правила си е фейслифтинг при Д-р Георгиев. Скоро не сме се виждали, но мога да я намеря и да я разпитам за следоперативния период.

# 190
  • Бургас
DolliGi, а идея за лекар имаш ли? Аз имам позната, правила си е фейслифтинг при Д-р Георгиев. Скоро не сме се виждали, но мога да я намеря и да я разпитам за следоперативния период.
Не нямам, много малко инфо намирам от пациенти, а на рекламите на лекари не се доверявам, гледам също и за Турция. Ще ти бъда много благодарна! Също, ако е удобно да питаш какви проблемни зони е имала преди това и какъв е резултата след това.

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 12:05 от DolliGi

# 191
Ще питам и ще пиша.

# 192
Здравейте, на 25.02. бях на преглед при д-р Веселин Молов. Много внимателен и много добре обяснява.Искам повдигане на бюста без импланти. Ако всичко е наред ще се оперирам средата на април.

# 193
  • Бургас
Здравейте, на 25.02. бях на преглед при д-р Веселин Молов. Много внимателен и много добре обяснява.Искам повдигане на бюста без импланти. Ако всичко е наред ще се оперирам средата на април.

Надявам се след това да дадеш малко инфо. Късмет ти желая, дано да е всичко наред

# 194
  • София - Бургас
И аз се връщам от 2 ра консултаия с д-р Молов - изключително любезен, направи ми впечатление как помнеше всичко за мен от първата консултацията, всичко  за което сме говорили и коментирали -  безупречна памет или лично отношение, както и да е - прави много добро  и приятно впечатление...
Много подробен отново, обстойно обстоятелствено обяснения по всички въпроси - не иска да ми сложи повече  от 300 к.,  обясни ми го и медицински и човешки и като процес във времето и факт - каза ми: "Ти си много взискателна, тук не можем да поемаме риск, за да ни се получи както искаш - 300 к."...повече от това  не, макар да настовявах за 325 к...след последното изречение ме убеди за 300 к.Simple Smile))
Дай Боже все с такива впечатления да съм от до...от консултациите, до пълното въстановяване и крайния ефект...

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 22:55 от kaleia

Общи условия

Активация на акаунт