Пластични хирурзи - нови мнения

• 190 182
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Е, има ли смисъл от такива постове?  Нали темата е да се сподел́ят мнения за лекари и всеки има право на своето. За всеки дощолен от резултата неговият лекар е супер. Имаче е нормално прии всеки лекар да има и грешки, колкото и да не ни се иска да се случи на нас

# 406
  • Пловдив
За мен има смисъл. Няма нужда да казвам защо.

# 407
  • София - Бургас
Armira, чакаме с нетърпение да споделиш лични впечетления от консултацията  +  какви съвети ще ти дадат за кубиците...

# 408
  • София - Бургас
Разбира се има смисъл от всяко мнение  + недоволните, че оттях се учим и  взимаме по нещичко и за себе си, има смисъл...
Въпросът е, че follow.your.heart много спамна темата и говори непиятно и негативнобез да има личен опит, и не е приятно, защото от вчера се опитвам да я избягвам и да не влизам в спорове, както и се и сменя темата, тя обаче е решила, че продължава да хейти.. както се и вижда по - горе - тя  всяко мнение е многонегативно, дори агресивно...
Както и да е, приключваме с това - то се видя  и изписа достатъчно...

Момичета, много се вълнувам вече...

# 409
  • Пловдив
Разбира се, че ще споделя. Нека стане време.😎

# 410
Момичета да се отчета и аз по темата. Днес ми е 7 ден, чувствам се добре, имам придърпвания само при по-резки движения. Сутринта ме болеше малко между гърдите звъннах му да го питам нормално ли е /много съм досадна/ каза да импланта слиза надолу и леко навътре  /и се скъсява разстоянието между гърдите/. Вчера както ви казах ми махна конците сложи ми лепенки, днес вече мога да ги махна и да се изкъпя като бял човек. Вече няма да се слагат лепенки само каза да мажа с невен и след няколко дни когато паднат коричките от раната да започна с Кело кот да мажа белега.
П.с. осъзнах,че трябва да си взема още един сутиен на 100% понеже с прането и съхненето е сложно..

# 411
  • Пловдив
Има един турски крем за белези, много е добър, медекасол се казва, с него много намалих белега от секциото. Цели 6 лв струваше от Турция😊

# 412
  • София - Бургас
Браво, Кате Simple Smile
И аз днес те мислих, радвам сеза теб много Simple Smile))
Аз поръчах 2 бр. телесен и черен сутиен, реших да са 2  хем за смяна, хем за комбинация за дрехите, макар че като ги гледам тези дебели презрамки, те са като потници направо Grinning

# 413
Здравейте момичета, нова съм във форума, на мен също ми предстои операция на гърдите, по скоро при мен е смяна на импланти PIP и промяна на позицията. Преди няколко дни писах тук за да потърся мнение за доктор Комитски към когото се бях насочила, надявайки се някой да се е оперирал при него и да сподели мнение, защото аз започнах да се разколебавам дали съм напарвила правилния избор. Реших да отида и при др. Живко Кънев, прочетох за него в един друг форум, та днес в 17:30 ми е консултацията. Има ли някой  оперирал се при него, моля да сподели мнение.

# 414
  • София - Бургас
Кате, забравих дате питам... как си със спането нощно време, успяваш ли по гръб да спиш?
Можеш ли вече да се въртиш на една страна?
Това е от нещата, които също ме притесняват - заспиването, аз спя на една страна с ръка под възглавницата  (така заспивам) и много се въртя, направо не знам как ще оцелея със съня Simple Smile))

# 415
Kaleia,
Ами честно казано ми е некомфортно, спя само по гръб не мога настрани все още, през нощта се будя към 2-3 часа схваната. Ама ставам примерно до прозореца да се поразтъпча и ми минава пак лягам и заспивам. Принципно в изписаните лекарства има едно забравих му името, което е за такива болки, като го изпиех доста ме отпускаше. В началото ми беше тежко, защото аз само по корем спях преди, но свикнах. Препоръчвам да се сдобиеш с удобни големи възглавници преди операцията за по-голям комфорт и по-олекотени завивки. В болницата бяха такива и като се прибрах в нас моите ми се струваха тежки и като се завиех имах чувството, че ми притискат гърдите.

# 416
  • София - Бургас
Благодаря ти, всеки съвет ми е ценен :*

# 417
Аз преди не можех да заспя ,ако не е по корем и това ме ужасяваше - как ще спя 🤔😃.Ден преди операцията си взехме нов матрак и ми е много удобно ,спя си по гръб и въобще нямам проблем.Даже имах леки болки в кръста и те ми изчезнаха .

# 418
  • в 1001-та нощ
Аз използвах две големи възглавници и бях като полуседнала. Препоръката беше да спя по гръб един месец, а след това трудно свикнах да се обръщам настрани Simple Smile Свиква се, дори ми хареса.

# 419
  • София - Бургас
Благодаря ви, момичета... Дано да свикна и да няма проблеми Simple Smile))
Иначе от НГ и аз съм с нов матрак, мноог удобен, но пак си спя настрани...Дори от стрес няколко нощи в просъница сънувам и си мисля, и говоря на себе си - спиш си удобно, нали..хихих настрани, а как ще спиш по гръб с тези цици Grinning хахах и товадокато уж спя в просъница си мисля за комфорта, които имам и дискомфорта, който предстои...Амо това да е, ще се ногодим накак си със съня, всичко да е наред сега...пък другото ще го напаснем...

Общи условия

Активация на акаунт