Пластични хирурзи - нови мнения

• 189 806
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Брех! Не знаех, че зор се вижда със сутиените след това, мислех, че това е най-лесната част-хоп един с банели да събира гърдите -и всичко е точно😃
Моля, дайте снимка на тези който харесвате и купувате за да придобием представа.

И аз мислех, че с перфектните ви гърди не са нужни ни повдигания(освен да държи тежестта), ни оформяния 👙

# 721
Брех! Не знаех, че зор се вижда със сутиените след това, мислех, че това е най-лесната част-хоп един с банели да събира гърдите -и всичко е точно😃
Моля, дайте снимка на тези който харесвате и купувате за да придобием представа.

И аз мислех, че с перфектните ви гърди не са нужни ни повдигания(освен да държи тежестта), ни оформяния 👙
Ми не са нужни. Даже без сутиен най добре  Grinning

# 722
На мен махането на дренажите ми беше най ужасното нещо случвало ми се в живота.. не знам защо ми беше толкова гадно и ме боля, явно съм голяма лигла. Мястото по-бавно заздравява понеже там няма шевове, само лепенка отгоре, аз почти месец ще направя имам корички само там, още не са паднали, а там където е шева паднаха отдавна. Иначе първите 10тина дни и аз усещах като дискомфорт там даже имах и нещо като въздух отдолу напипвах балончета но и те де махнаха..

# 723
  • София - Бургас
Аз съм в период на много силна чувствителност на зърната - като ги пипна ме сърби и лека, странна "болка" Grinning, отделно оттам минава и шева на сутиена и постоянно нещо мърдам, намествам - сърби от стягането и ластика  + в момента имам корички от разрезите и те минават , наполовина са паднали дори и там сърби, "боли ", усещам всяко движиние от ластика на сутиена в/у раничките, абе период на странен дискомфорт Grinning
Надявам се да отшуми скоро...:Р

# 724
Обмислям операция на гърдите, още не мога да се реша, толкова много решения трябва да се вземат кой доктор, размер, форма и т. н. Но не имам проблем с окосмяване то на ареоли те, правя лазерна епилация и си мисля ако имам импланти лазера дали няма да навреди по някакъв начин на импланта. Има ли някой с подобен проблем?

# 725
Реалистично преди есента, освен ако не бързаш нещо, няма да ти се случи операция. За толкова месеци няма ли да си приключила с лазера? Или не е дългогодишен ефекта?

# 726
Реалистично преди есента, освен ако не бързаш нещо, няма да ти се случи операция. За толкова месеци няма ли да си приключила с лазера? Или не е дългогодишен ефекта?
Преди години имаше ефект, но пак започвам отначало. На 100% ефект не се надявам винаги трябва и поддържащи процедури. Затова си расъждавам дали това може да навреди

# 727
Аз от тези лазерни епилации и фотоепилации ефект не съм видяла, давах по 500 лв на месец за 5 зони преди ,всичко си е същото.. дано при теб е сполучливо. А иначе по същество лазерната епилация на гърдите няма да ти повлияе на имплантите

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 23:09 от Анонимен

# 728
Това окосмяване по гърдите хормонално ли е? Ако е така епилацията няма да помогне.
 Иначе и аз мисля, че не пречат имплантите

# 729
  • в 1001-та нощ
Няма да навреди на имплантите.

# 730
  • София - Бургас
Лазерна епилация правя в момента от 4 м., помишници и интим - казаха, че 6 процедури са достатъчни. Има ефект, при мишниците повече, но за триъгълника не вярвам да стане само след 6 процедури...

Намерих нещо полезно:

http://popantofi.com/%D0%B3%D1%80%D1%8A%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%82% … 0%BF%D1%80%D0%B0/

# 731
Здравейте! Обмислям да влизам в клуба и аз с нови гърди... имам записан час при доктор Стоянов на 25 юни, но като чета мненията ви... нещо се разубеждавам и се замислям за Молов. Ще се радвам на помощ при избора на лекар. Kaleia четох обстойно как е минала операцията ти, радвам се, че всичко е наред и си доволна от резултата. Ще се радвам ако нямаш против да ми покажеш на лично, твоя разказ доста ме разубеди от Стоянов.... Blush

# 732
  • Варна
Криси90, аз се оперирах при доц. Романски в МБАЛ Надежда, и съм много, много доволна от доцента, болницата, персонала, а бе всичко. Нямам против другите лекари, но за доц. Романски мога да говоря от първо лице в ед.число. Днес ми е 8ми ден след операцията, и въпреки че бяха две операции в една, в смисъл имах повдигане и импланти, и имам доста шевове, аз болка от ден първи не съм изпитвала.
Страхотно обезбоялване в болницата, първокласни операционнни и анестезиолози, любезен персонал в отделението по Хирургия в Надежда. Сестрите са много внимателни, постоянно питат искаш ли обезболявящи, аз лично не съм имала голяма нужда. Два пъти ми пуснаха дексофен през абоката, от който ме боля корема и го отказах. Иначе преди това ми вливаха Парацетамол през абоката, но се обринах от него. Веднага ми пуснаха вливания на Рингер с калций и вит. С по две банки дневно. Въобще всичко каквото трябва беше направено от персонала. Доцент Романски лично всеки ден идваше да ни гледа, вкл. и през уикенда. Лично ни правеше превръзките, така че аз съм впечатлена от доцента.
Резултата той каза да го чакаме след 4-6мес. но ние с колежката толкова се харесваме от ден 5ти, че не знаем след 4мес. какво ще се случва Simple Smile
Така че аз лично препоръчвам доц Романски и МБАЛ Надежда в София. Въпреки че съм от Варна, за миг не бих се замислила дали да избера Варна пред София.

# 733
  • Бургас
Galeto, с какви импланти като марка и параметри си, каква подгръдна и гръдна и колко ти струваше ако е удобно да споделиш?

# 734
Моля, някой да пусне нова тема и да упомене в заглавието, че темата е само за естетична хирургия на гърди.

Общи условия

Активация на акаунт