Пластични хирурзи - нови мнения

• 190 034
  • 735
  •   2
Отговори
# 465
  • София - Бургас
Много се радвам:)🌺
НЯМА страшно, действай смело🍀
ДА, и аз отслабнах в началото - хранех се много повече от обикноврно и слабеех - 4-5 кг надолу тогава Simple Smile,БОНУС от всякъде:)))
И аз фитнеса режима много ми помага  вадя преса без проблем, в същито време си хапвам обилно + 🍫Simple Smile)))

# 466
  • в 1001-та нощ
Алена, твоите кубици колко са, и имаше ли голям начален старт? Извинявай ако си писала, но ще е било назад в темите. Нещо ми се върти 330-350 куб, не зная правилно ли помня.

375 сс, кръгли Ментор. Имам и разстояние между гърдите, което отнема от площта, на която да бъде поставен по-голям имплант. До колкото съм се интересувала - долепени са естествено големите гърди, а моите си бяха нормални, в никакъв случай големи, огромни ... но красиви, стегнати и оформени. Своя тъкан имах, да, не бях с нулев старт. След първото кърмене дори се позапазиха, но след второто бяха тотал щета и решението за ремонт бе в следствие на това. Преди да имам деца - никога не съм обмисляла корекция, макар да не са били огромни. Приемала съм ги такива, каквито са. Сега 4-та година след операцията - никак не съжалявам, че го направих.

# 467
  • Пловдив
Алена, останах с впечатление , че при теб са капковидни, а не кръгли импланти. Нещо съм се объркала.
Операция през есента ли е по -добрия избор или сега?

# 468
  • София - Бургас
Алена, останах с впечатление , че при теб са капковидни, а не кръгли импланти. Нещо съм се объркала.
Операция през есента ли е по -добрия избор или сега?
Здравей, няма значение според мен - въпрос на нагласа е  и дали искаш още това лято да си с красив бюст:) Сега по - скоро ще имаш проблем с графиците на д-рите, тъй като знам, че ги правят до края на май после спират, а мисля че имат запълнени часове - не знам със сигурност, може пък да има и свободни...
Възстановяването е едно и също, просто есента си по  - облечена, лятото щеш не щеш - ще си личат Simple Smile

Аз днес се чувствам некомфортно. Събудих се в 05:00 ч от болки в кръста и сърбежи отново и няма заспиване...ама вече гърба отново започна да си ме боли, не мога да мръдна, а като мрдам гърдите ми тежат и наболяват сякаш...Ставах, изправях се, за да отпусна гърба, ама не става - боли си...
Днес нещо не ми е ок - чувствам тежест и дискомфорт...уж всеки ден по - добре ще става, днес нещо не ми е по - добре от вчера ...Grinning
В 10:00 ч. съм на превръзка,  да сменим малко бинтовете и да видим как вървят раните, че с тези сърбежи се притеснявам да не съм разранила нещо, дано всичко да е наред и да се успокоя малко, че ми е филмирано Simple Smile))

# 469
  • в 1001-та нощ
Есента е по-добре, защото в месеците след това се носят по-затворени дрехи, и е лесно със спортния сутиен. Също и защото не се предвижда ходене на море. По тези две причини - за мен есента е по-подходящо. От есента - до следващото лято - гърдите са по-улегнали и красиви.

# 470
Здравейте,
Алена, и това е вярно, но като не можеш да чакаш...... действаш и сега. Въпрос на нагласа. Колкото до възстановяването, и на мен ми се струва, не става бързо. Да, болки нямам от самото начало, движа си се свободно, шофирам /без колан/, но някакси все нещо те пристяга, придърпва, бодежи, сърбежи и инстинктивно все се пазиш. А и това спане по гръб е ужасно, боли те гърба, сутрин си схванат...... абе явно така трябва. Надявам се по-бързо да минава! А да попитам за спорт, откога мога според вас? Казаха ми поне месец и половина, два?

# 471
  • София - Бургас
За спорта питах д.р Молов и каза след мин. 6 седмици.
Като тогова се започва по - лекичко, нали...Simple Smile))

# 472
Здравейте,
Алена, и това е вярно, но като не можеш да чакаш...... действаш и сега. Въпрос на нагласа. Колкото до възстановяването, и на мен ми се струва, не става бързо. Да, болки нямам от самото начало, движа си се свободно, шофирам /без колан/, но някакси все нещо те пристяга, придърпва, бодежи, сърбежи и инстинктивно все се пазиш. А и това спане по гръб е ужасно, боли те гърба, сутрин си схванат...... абе явно така трябва. Надявам се по-бързо да минава! А да попитам за спорт, откога мога според вас? Казаха ми поне месец и половина, два?

Здравейте, от моята операция минаха 2 месеца , но аз неволно спя по корем и се събуждм от болка...аз почнах да спортувам леко още месец след операцията.

# 473
  • София - Бургас
Съншайн, добре звучиш - радвам се Simple Smile
Браво за спорта, супер си  и много смела, мен ще ме е страх, аз мисля след 2 ри месец да започна полекичко -  с пътека, крака, корем...
Ръце и гърди сигурно след 4 ти месец ще веведа от шубе...

# 474
  • Пловдив
Есента е по-добре, защото в месеците след това се носят по-затворени дрехи, и е лесно със спортния сутиен. Също и защото не се предвижда ходене на море. По тези две причини - за мен есента е по-подходящо. От есента - до следващото лято - гърдите са по-улегнали и красиви.

Аленка, да права си😊
Аз за сега ще го отложа за есента.
А как спите момичета,  само по гръб?

# 475
Здравейте, понеже липсват мнения за д-р Веселин Молов, искам да изкажа моето. Вчера бях на операция при него за поставяне на силиконови импланти. Изключително доволна съм от отношение, внимание, прифесионализъм. Мисля, че направих чудесен избор. За сега са много отекли и доста боли, но пак ги харесвам. Правих операцията в Бургас в Оксиком. Сестрата която беше при мен, влизаше на 5 мин да ме пита как съм, изправяше ме, разтриваше ме да не ме боли гърба, дори ми върза косата. Вниманието беше отлично. Това е на първо впечатление. Дано всичко е наред за в бъдеще. Всеки прави негов избор, аз казвам за моя случай.
Какви импланти сложи и ако може цена?

Mentor 380сс висок профил анатомични, цена 5500лв изследванията ми бяха 100лв заедно с ехограф на млечната жлеза.
Здравейте! На 11 май е операцията ми при д-р Молов.За мен определи,че са подходящи 375 сс анатомични,среден профил,моите мерки са подгръдна 70 и гръдна 78 см.Притеснява ме дали няма да са твърде големи.Вашето мнение какво е?

# 476
Момичета аз нощеска имах ужасна остра болка и в двете гърди, не съм спала цяла нощ.  Усещах и тежест чак се закашлях от време на време. Ужас направо мислех че съм по-добре вече, днеска на работа е кошмар. Ама ще търпя какво да правя дано е нормално.

# 477
Момичета аз нощеска имах ужасна остра болка и в двете гърди, не съм спала цяла нощ.  Усещах и тежест чак се закашлях от време на време. Ужас направо мислех че съм по-добре вече, днеска на работа е кошмар. Ама ще търпя какво да правя дано е нормално.

нормално е ,защото поне на при мен беше така и ми обясниха ,че след операцията първите дни не боли и не се усеща почти нищо ,защото инжектирали някакъв адреналинен гел , от който не усещаш почти нищо ,но с времето (няколко дни) огранизма го разгражда и се проявяват.
На мен пък не всяка нощ, но често ми се случва, будя се от едно такова схващане на гърдите, все едно са ми надути с въздух и ще се спукат, много стегнати не знам на какво се дължи.

# 478
  • София - Бургас
Кате, пиши на д.р Молов, той какво  казва?

# 479
  • в 1001-та нощ

Mentor 380сс висок профил анатомични, цена 5500лв изследванията ми бяха 100лв заедно с ехограф на млечната жлеза.
Здравейте! На 11 май е операцията ми при д-р Молов.За мен определи,че са подходящи 375 сс анатомични,среден профил,моите мерки са подгръдна 70 и гръдна 78 см.Притеснява ме дали няма да са твърде големи.Вашето мнение какво е?
[/quote]

Няма да са големи, колко сте висока?

За тренировките - разрешено ми беше месец след операцията, но си дадох повече време, и започнах съвсем леко. 3 месеца преди операцията спрях да тренирам, за да са релаксирали мускулите.

За спането - 1 месец спях само по гръб - с две възглавници - нещо средно между седнала и легнала. Беше ми удобно. После трудно свикнах да спя на 1 страна, и ми беше леко болезнено. Съветът ми е да спите по гръб - колкото дълго можете.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 10:19 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт