Пластични хирурзи - нови мнения

• 189 875
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Откъде го знаеш и до къде?

# 601
Откъде го знаеш и до къде?

Имала съм възможност да направя обстойно проучване, когато реших да се подложа на интервенцията.

Втората част от въпроса ("и до къде") не я разбирам, затова я подминавам с усмивка Wink

# 602
  • София
Скрит текст:
Имала съм възможност да направя обстойно проучване, когато реших да се подложа на интервенцията.

Втората част от въпроса ("и до къде") не я разбирам, затова я подминавам с усмивка Wink
[/quote]
Благодаря! bouquet
Скрит текст:
А може ли да споделиш на лични за проучването?

# 603
  • София
bonibon_,сподели за проучването тук.Ще бъде интересно за всички.🙂💐

# 604
  • София
Не знаех, че bonibon e оперирана от С.  Peace
Ще е по-добре да се пише аз или примерно моя приятелка е оперирана от еди кой си, наблюденията ми са еди какви си, а така както го е написала не става ясно почти нищо. Peace
Затова и аз попитах "до къде е наясно".

# 605
Дълги години работех за една от големите фармацевтични компании в България (и не само) и имах досег до хора във всички аспекти на медицината. Специално за операциите, на които пожелателно или по здравословни причини е трябвало да се подложа през последните години, имах възможност да общувам с много специалисти в областта и си съпоставях различна информация. Освен това признавам си открито - ходех на всякакви прегледи и консултации с името на фирмата ми, изпозлвах го и то доста успешно (уви, установих, че отношението не е еднакво, ако си пациент, редовно търсещ изцеление, или ако си някой с препоръка изпратен... 😕 но темата е дълга и касае всички области на лекарската професия, хуманност няма)

Никъде няма описан научен труд по темата, макар че това за шиенето мисля, че би го казал и Ильо ... просто имах достъп до различни източници и се възползвах от това - ходех на семинари и мероприятия със съответните специалисти, имах личен контакт с тях, имах и контакти с техни пациенти и тн. Всичко, което проучва човек преди да се подложи на интервенция, но имах възможност за по-близък досег и се възползвах максимално. Това е.

Аз не съм оперирана от ИС. Имам 3 близки приятелки, оперирани при него - само на едната ми харесват гърдите, но са една идея по-разделечени отколкото на мен ми харесва Simple Smile втората е с двоен дабъл бабъл, третата не е критерий, т.к при нея е след усложнения от друга операция и там естетика е сложно да се гони. И при трите болка почти нямаше, определяха го като мускулна треска и се обслужваха сами от излизането от болница ( и трите са активно спортуващи)

# 606
  • София - Бургас
Аз откато съм темата и следя, забелязвам че ИС ги прави доста раздалечени, не знам защо има такава практика, според мен естетично по -добре е да са по събрани.
Моите са на 10 дни и от сега са с 1 пръст разстояние и са равни - няма го това едната е по - високо или др... дано да се променят към по - добро, да не вземат да станат сега тепърва криви или неравни 🙈
Само още с големината не мога да свикна, ами големи са ми... щом и мъжа ми го отбеляза и кпментира, че можеше една идея по - малки😊...явно са действително големички за моето телце, но ще свикнем😍

# 607
  • в 1001-та нощ
Ще спаднат доста Simple Smile

# 608
Аз бях на консултация при Молов и при Стоянов,в крайна сметка реших Стоянов да ме оперира,датата ми е 14 май.Това колко разстояние има между гърдите не зависи ли и от самите гърди?Като съм гледала снимки "преди" и "след" ми се струва,че където са си били,там си остават,просто са по-големи с имплантите и дразни повече.

# 609
  • София
bonibon, благодаря.  bouquet
Много полезна информация!
Скрит текст:
Аз лично съм си заплюла Тепавичарова//за нея нещо?/, ама като гледам как вървят нещата май няма да имам операция в този век. Laughing Мъжът ми е категорично против каквито и да било интервенции поне за сега, та...

# 610
  • Варна
Тепавичарова спря да работи, и замина за чужбина. На мен ми каза че спира като че ли по принцип да работи, и със сигурност напусна Александровка болница. Така че може наистина в следващия век да се оперираш ако Тепвичарова е жива предвид възрастта й Simple Smile)
Успех желая, който и да избереш!
Иначе аз имам добро мнение за нея, малко рече и отсече е, не обича да обяснява и нямаше много търпимост към мен специално. Иначе отговори на всичките ми въпроси.
И в заключение ми каза: не мога да те оперирам, днес е посления ми работен ден Simple Smile

# 611
  • София
Аз бях на консултация при Молов и при Стоянов,в крайна сметка реших Стоянов да ме оперира,датата ми е 14 май.Това колко разстояние има между гърдите не зависи ли и от самите гърди?Като съм гледала снимки "преди" и "след" ми се струва,че където са си били,там си остават,просто са по-големи с имплантите и дразни повече.
Аз мисля,че зависи.И други дами,които не са оперирани от ИС имат разстояние.
Според мен е абсурдно да се правят заключения,че Стоянов прави гърди с разстояния.
С какви кубици и профил ще си?

# 612
  • София
Скрит текст:
Цитат на: Galeto.. [spoiler
link=topic=920055.msg38563643#msg38563643 date=1555415881]
Тепавичарова спря да работи, и замина за чужбина. На мен ми каза че спира като че ли по принцип да работи, и със сигурност напусна Александровка болница. Така че може наистина в следващия век да се оперираш ако Тепвичарова е жива предвид възрастта й Simple Smile)
Успех желая, който и да избереш!
Иначе аз имам добро мнение за нея, малко рече и отсече е, не обича да обяснява и нямаше много търпимост към мен специално. Иначе отговори на всичките ми въпроси.

И в заключение ми каза: не мога да те оперирам, днес е посления ми работен ден Simple Smile
[/quote][/spoiler]
И сега? Rolling Eyes Малко прелъстена и изоставена се оказваш. Wink Laughing Аз затова чат-пат наглеждам темата, много я хвалят Т, ама, да всеки казва за преди. Жалко.

Аз бях на консултация при Молов и при Стоянов,в крайна сметка реших Стоянов да ме оперира
Моля те, сподели кое наклони везните към Стоянов. Praynig

# 613
Аз мисля,че зависи.И други дами,които не са оперирани от ИС имат разстояние.
Според мен е абсурдно да се правят заключения,че Стоянов прави гърди с разстояния.
С какви кубици и профил ще си?
Ментор 375 сс среден профил,анатомични.За това бяха единодушни,Молов ме мери 15 мин.,Стоянов -2 мин. и избраха един и същ имплант (абсолютно)

# 614
  • София - Бургас
Не съм съгласна, че д-р Молов говори празни приказки, напротив вдъхва доверие като усетиш колко компетентен е, когато започне да дава подробна информация. Аз се чувствам много запозната след негова консултация...
Но има и личен усет и интуиция, явно д-р Стояно е твоят д-р, успех и чекаме похвали през м. май:)

Общи условия

Активация на акаунт