Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 788
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айричка, страхотен пост!
Абсолютно подкрепям!
В какво точно й беше класата на Зейнеп? Че дошла от Италия? В отношенията си с хората никаква класа не показа, беше си по-махленка и от местните - завистлива, подмолна и коварна интригантка.
Даже и от образованието в Италия явно не е имало кой знае каква полза, щото и кариера не направи.

# 316
Орс Hug, от мен китки Simple Smile bouquet bouquet bouquet И не мисля, че сценаристите са направили грешка за работа в компания Синанер, така по-ясно изтъкнаха, че не е подходяща за там Wink

Айра Heart Eyes  Hug, не казвам, че Зейнеп беше по-добра, само отбелязвам качествата на Джемре, които аз не харесвам Peace

Мисля, че снимките са от някакво представяне на Перла някъде когато са снимали ЗП Wink

Светле Hug, знаех, че имаме и различия Peace

Още един за фенките на Кудже Simple Smile

# 317
Хаха, Миси, и близначки да бяхме, пак тъй щеше да е.
Аз и към Джемре имам доста критики, даже трудно я харесах. Но повече мразех Зейнеб, отколкото обичах Джемре. Нищо пък не ми хареса в таз Зейнеб, ама ни-що. Ни лице, ни тяло, ни характер, ни постъпки, нищо. Даже и добрите й постъпки ми се виждаха фалшиви, подмазвачески и слагачески, преднамерени и неискрени. И как я обличаха не ми харесваше - един-единствен път я харесах, с блузката на черно-бели райета. (Може би заради любимата ми комбинация Joy)

Даже, като се замисля, няма друг женски персонаж в друг сериал, който толкова искрено да ме е отблъсквал...Наистина ми беше много противна. Просто самото лице на актрисата има нещо, което не ми понася - дали малките остри зъбки, дали лисичата муцунка - не знам. Ако друга играеше тази роля, може би нямаше да съм толкова анти.

# 318
Светле Hug, права си за близначките Simple Smile Явно ти не харесваш Мерве и от там цялата ти неприязън към образа на Зейнеп. Аз пък обратно, характера на Джемре беше определящ, а не толкова Ойкю. Сега се замислям някой да ме е дразнел толкова, че да не мога да гледам филм, ами Джемре+майка Simple Smile И в ЗП - Нихал Simple Smile После едвам я загледах в АФК заради Чачко Simple Smile Сега много ме дразни Зейнеп от Кара севда чак актрисата ми става антипатична, така че напълно те разбирам Simple Smile А, и Хюрем от ВВ ме отказа да го гледам Simple Smile

# 319
Хаха, убиваш ме просто, Миси - и за Хюрем, и Зейнеб 1:1. Зейнеб ми иде да я гръмна, а Хюрем просто ме отблъсна.
А Мервето не я харесвам, тъй си е. Където и да я видя. Може би само една-две снимки правят изключение.

# 320
хелоу Hugна петък 13-ти Wink

Фенче Heart Eyes Hug

Миси Heart Eyes Hug много готини колажи!! Grinning
ама не можеш да ме убедиш , че целта на Джемре беше да се махне от квартала, момичето искаше истинска любов Peace
Тя не е перфектна , бяла и добра, ама оная Злейно беше сто пъти по-лоша и долна Confused Confused(как изпрати оная информация на медиите, как накрая й развали сватбената рокля и т.н. и т.н, страшно я беше яд, че Кузей обича Дж. Simple Smile)
в турските сериали е нормална завистта и клюкаренето, така, че всички го правеха Wink
всеки прави грешки, важното е какъв човек остава накрая Peace
А това, че Гюлтен я пробута на Баръш, мда голяма грешка и за двете, но после ужасно много съжаляваха и си платиха с лихвите за тая грешка Peace

Орси Hug, няма да има камъчета от мен, но аз пък мисля, че Зейнеп не беше за Кузей Peace
може да е имала класа като образование и професионална реализация, ама класа от към човешки качества нямаше много Peace

тия снимки от какво събитие са? Киво е с Бехлюлска прическа newsm78

аааа сега видях-кинофестивал в Катар-2009 Peace

Хмм! Верно, че е петък - 13-ти! Требе да се внимава, начи!

Айре, за турските сериали дето си писала е съвсем така. И мисля, че не е само в сериалите. То тези прояви са за всички ширина на света, но при тях е много силно изразено. Но не съм съгласна, че Зейнеп е "сто пъти по-лоша". Ето това е пристрастието. След като Зейнеп попита Джемре /мисля, че повече от един път/ дали има общо между нея и Кузей, и получи отрицателен отговор, започна да си действа момичето. След това Джемре си "предяви правата" така да се каже. И е нормално да започне любовната война между двете. Пак подчертавам, че много си харесвам Джемре и Ойкю, но не приемам очернянето/отричането на Зейнеп, камо ли на актрисата.  

А за дълга съвместна връзка са важни преди всичко класово-социалните сходства и на тази база, вече, да се търсят и човешките качества. Затова казвам, че Кузей не беше за Зейнеп, а във втория смисъл може да се каже, че Зейнеп не беше за Кузей. С две думи - не бяха един за друг.

Много хубави и качествени снимки. Може и да съм ги виждала, но не си спомням.

Светле, обикновено имаме сходно мислене, но тук се различаваме. Дори и по патоса, с който не одобряваш Зейнеп и актрисата. Аз я харесах много още от "Малки тайни", където играеше пак отрицателна роля, но на края се разбра чувствителността на героинята. Нима и тук не беше пак така? Без да слагам Зейнеп в категорията на отрицателните героини.

Пак ще зачезвам, милички. Но дотогава може да ви драсна още някой и друг ред! Hug

Скрит текст:
Фен, ти как си? Пиши ми на лични или ми звънни по вайбъра.

# 321
много сте писали Crazy
ако почнем дискусия и по ЗП, тогава ще стане съвсем интересно Laughing
Светле Hug, за Зейнеп Peace
а Мерве не можех да я трая и в Малки тайни(доколкото си го спомням) имаше много антипатична и отблъскваща героиня там, то и сериала според мен беше доста тъпичък Tired

Миси Heart Eyes Hug, за Нихал  Peace Wink
даже ми е по-противна и от Зейно, щото поне в СЮ имаше хепиенд за любимците ми Wink
абе всеки с усещанията си, с пристрастията и симпатиите Peace

Орси Hug това за питането на Зейнеп, 100 пъти сме го говорили, тя попита Джемре, в момент, когато нямаше нищо м/у тях, и когато Джемре дори пред себе си не смееше да си признае, че е влюбена Peace
и ако Джемре беше отговорила-да, влюбена съм в Кузей, дали Зейно щеше да се откаже?? друг път!! Confused

добре де, малко съм пресилила , 50 пъти по-лоша Joy Joy Joy
нали накрая си бяха пак приятелки, работеха заедно, защо й беше на Зейнеп да осакати сватбената рокля на Джемре?? Close с какво сърце го направи, два дена преди сватбата й?? умирайки от злоба, че двамата с Кузей са на почивка!!
Джемре никога не би постъпила така!!

аз не виждам кой знае колко класово социални различия м/у Кузей и Зейнеп, и Зейнеп се върна в махалата при баща си и си работеше като всички останали, даже накрая Кузей със своя бизнес се издигна много повече от нея!

за теб спешъл- нова на Мерве Simple Smile

май рекламира продукт за отслабване Wink

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 14:16 от Airra

# 322
Привет, милички!  Hug Hug Hug Вай бе, и днес сте отличнички - обичам ви всички! newsm51
Миси  Heart Eyes Hug трогната съм за колажите, точно от теб са ми още по-хубави! love001
Айре  Heart Eyes Hug браво, мило, добре си защитила нашето момиче! Излишно е да казвам, че ви подкрепям за всяка дума със Светлето  Heart Eyes
Сега да кажа ... Джемре не я харесвах като образ, не като визия до 5 епизод. След този епизод ми стана много симпатична, защото единствено тя се заинтересува какво се случва с Кузей, единствено!  Али дори не тръгна да го търси, за Гюней да не говорим, че въобще не му пукаше какво става с брат му. Али му се обади,каза му, че нещо лошо се е случило с Кузей / става дума за епизода, в който майката на убитото момче прокле Кузей / а Гюней изобщо не пожела да го изслуша и каза, че на Кузей не му се случва нищо и продължи да слугува на Бану и Джан, за да си пести бакшишите  Mr. Green Имаше си много трески за дялане Джемрето, но имаше сърце. Ето с това ме спечели. За разлика от Зейнеп, която смяташе, че светът съществува единствено заради нея.И до края не успя да преглътне, че Кузей избра Джемре пред нея. Ако те двамата се бяха събрали, щяха да се избият след няколко месеца - Кузей нервак, Зейна злобна и ревнива  hahaha Джемре, благодарение на любовта на Кузей стана по-добър човек на края.И снощи ви написах защо смятам така. Зейнеп не е лоша, но е злобна и отмъстителна, а такива хора не понасям просто. Светле, ама много хубаво си го написала душко - каква класа, какви пет лева  Joy Joy Joy Joy Joy всички си бяха от махалата на едно стъпало, тази учила малко повече и живяла в чужбина, ама хич не и личеше да ви кажа hahaha Първото, което ме подразни в нея беше прекомерното и любопитство, дори Кузей и се издразни.
Орси, за какви камъни говориш, мило, всеки с усещанията си. Извинявай, но не я понасям тази актриса, колкото и да се мъча да я харесам, не става. Пък с образа и - още повече. Една единствена друга ме нерви почти толкова, но не е Зейнеп от Кара Севда, ами тази Мелиса Памук - Асу ooooh!  аууу , отврат просто , като добавим и тенекиения и глас - просто ужас! Но те не са виновни актрисите, а и не може всеки да ги харесва. Никога не съм плюла Мерве, само Зейнеп не мога да се въздържа, съжалявам  Peace
Скрит текст:
Иначе аз съм добре. Пия си хапченцата и си ходя на работа. Вече мога да се качвам по стълбите и на стол, преди ми беше непосилна задача. Аз разбрах, че не съм в ред, когато смениха времето и не успях да се кача да сверя часовника  hahaha
Айре  Heart Eyes новата снимка на Мерве знаеш ли на кой ми прилича в устата ? На Жокера от Батман - голяма и извита в ъглите  hahaha

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 15:17 от queen_fenka

# 323
и аз ва обичам lovekiss
Скрит текст:
надявам се различията в мненията ни да не нарушат хубвата атмосфера Praynig
Миси Wink, Орси  Wink

Фену Heart Eyes thumbsup
хубав пост си избацала Simple Smile
въпреки грешките си Джемс остана едно добро същество, което се бореше за любовта си Peace

за разведряване - патрона на море Crazy

http://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video227334546_456239019%2F … _-39664475_408798

бай за сега Hug

# 324
Айре  Heart Eyes  love001
Скрит текст:
И аз се надявам! Ама нали си обещахме да се опонираме  Laughing Пък и на всеки тук се уважава мнението, което споделя, дори и да не сме единодушни, пък и няма да е интересно, ако всички мислим едно и също. Така поне мисля аз, дано и останалите  Peace
Дали ще го видим нашето момче и това лято да кара сърф или ще работи  newsm78 Ще се разбере  Peace
За всички, които обичат ЗП  Hug Като свърши Север Юг, можем да го започнем него, а ? Че много време до есента  Laughing

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 17:09 от queen_fenka

# 325
Фенче Heart Eyes, ооо със сигурност ще се отдаде за малко на хобито си, той обича да си угажда Wink
едва ли ще има кандидати за ЗП Peace
на мен ми е болезнено да го коментирам, ако сме само двете, тц нищА  Mr. Green

# 326
Айре  Heart Eyes е, двете само и аз нища  Joy Joy Joy И аз мисля, че може и за десет дни да е, но няма начин да не посети морето  Peace

Миси  Heart Eyes Hug за теб!

А на Айри  Heart Eyes звъни по телефона, да я зарадва, че се е подстригал  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 19:09 от queen_fenka

# 327
 Joy Joy Joy Joy

на тая снимка с тел., има уникален поглед Crazy

малко архив от 2015 Wink

прическата е по добре Wink

с патрона Wink

Heart Eyes Heart Eyes

# 328
Ами аз за това ти я избрах - страхотен!
Благодаря за ретро спомените  Peace
Ооо, днес има Ашк  Peace
И така много си ми харесва  Laughing

Да припомня една култова сцена ... Буура гледа като дявол  ooooh! страхотна игра и на тримата  Peace

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 20:25 от queen_fenka

# 329
да има Ашк, ще видя как е Peace
обаче Хулиганките ги тресат нашите страсти от 19 февр Simple Smile
те може да имат късмет с повече снимки Peace

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 10:29 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт