Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 801
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Терзи, bouquet

Значи Къванч ще присъства на сватбата на Кенан  Party - сред таговете има и Джунда, островът, на който ще е бракосъчетанието. Party Wink

Istabulda biktik burada da karşımıza ünlü birileri cikiyor olum bi gidin lan şuralardan laughing #kivanctatlitug #ayvalik #ayvalık #cunda #cundaadası #ören #pelitköy #altinoluk #edremit #sahil #burhaniye #paparazzi

Миси, Hug Heart Eyes bouquet

Айрре,  Hug мерси за Хазал. bouquet Heart Eyes

# 347
Терзи, мерси bouquet
Снеже, и на теб bouquet, мда супер новина Party
да видим дали ще е сам?? Mr. Green

по едно кафе? Grinning

# 348
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Снеж, ти си лесна - твойта любимка мога през пост да я пускам - от нея тази тема само ще спечели красота.

За мен радостното е, че никой не прекалява с Мерве тук. Joy

Обратното би било изпитание за мен. Joy

# 349
Привет и от мен!  Hug Hug Hug
Ааа, аз нямам намерение да се карам с никого за никоя девойка, ама виж за Киво не обещавам  Joy Joy Joy Joy Joy Айре  Heart Eyes тогава не заключвай и Север Юг, да имаме къде да се скрием и ние  Mr. Green
Сега в момента дават вечер  КГ, какво да направим, обсъждаме си го отново, няма да гледам оня откачен Част от мен, я . Не помня Орси  Heart Eyes ли, Светлето  Heart Eyes ли каза, че всички най-големи гадости са се случили, е, нямам желание за такова изживяване, аман от тежки драми ... то и КГ не е комедия, но си има и свежи сцени.
Снеже  Heart Eyes ми ако Киво се беше оженил за теб, за теб щяхме да пишем, ама на - той си избра Башак  Joy Joy Joy Joy А за Ойкю не мисля, че прекаляваме, нали ? Даже само клипчета от ЗП ви пущам, вие пак недоволни, ама ха  hahaha
Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
Не съм била на работа, ходихме по доктори със сестра ми, ще ти разправям
Светле  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy! И ти много я харесваш Мервето като мен  hahaha Ама и да я слага някой, все ми е тая  hahaha
Миси  Heart Eyes Hug хайде да видим Кеньо колко ще е щедър откъм снимки  newsm78 Аз мислех, че вече е минала сватбата, тя не била започвала още, така ли ? Мисля, че ще отиде Киво с жена си, как иначе ? Е, може и да не  hahaha Ще го развеждаме  Joy Joy Joy
Терзи  Heart Eyes bouquet

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 19:19 от queen_fenka

# 350
Проблемация с комуникацията по време на ретрогр. Меркурий Whistling Mr. Green
(който вярва в такива неща де Wink)
Светле Hug аз нямам нииииищо против за ФЕ!! Heart Eyes
ще увелича снимковия материал Wink

Фенче Heart Eyesспоред мен Киво ще е сам на сватбата  newsm78 Confused
ама да видим все пак.....
но ще има повече снимки, все пак са в  Турция, а и Кенъо предполагам, че няма да забрани на гостите да постват снимки, като нашия Whistling

# 351
# 352

newsm68 newsm68 newsm68

Терзи, мерси, че ме опроверга bouquet

и младоженците, много хубави!!

# 353
 Laughing Laughing знаех си!  newsm44 newsm44 newsm44 Терзи  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Хубави са младоженците, но нашите ми бяха по-хубави и стилни  Peace
Ех, похарчихме и батьо Кен  Peace Да са много щастливи! bouquet

# 354
Терзи bouquet

Айра Heart Eyes Hug, ретроградния Меркурий докога е newsm78 Peace Simple Smile Виж какви мисли ти навява, Киво сам Wink Peace Няма да коментирам тоалета, да не дърпам дявола за опашката, но съм Rolling Eyes Но Киво е жесток, до колкото се вижда Heart Eyes Simple Smile

Не знам защо им плащат на фризьори и гримьори, така и аз мога да ги направя Peace Joy Joy Joy /имам предвид булката/

Фенче Heart Eyes Hug, и аз така за нашите Peace

Светле wavey

ФЕ от мен

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 20:06 от Miss60

# 355
Миси Heart Eyes Hug, разбрах те за тоалета, ама не съм много сигурна Joy Joy Joy
май беше до 21 май Peace

и тук ги има

ФЕ и Бу и те много хубави!!

А булката е направена, като за сватба наоткрито до морето, на мен ми харесва, много е нежна Peace

# 356
Клипче с нашите

https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/13214099_1732895036993762_1470799837_n.mp4

# 357
# 358
Клипче с нашите

https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/13214099_1732895036993762_1470799837_n.mp4

мммм страхотни!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 359
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ооооо, Башак ме остави без думи с тойзи тоилет...

Всичко друго очаквам, ама толкоз фИерия...множко ми идва.
Май предпочитам кубинки с къси панталонки дантелки.

Общи условия

Активация на акаунт