Забременели след инвитро - тема 23

• 42 692
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Китикати, не ми изкарвай акъла...наистина ли е необходимо да се гладят и одеялата?

# 16
Да се запиша и аз, да се похваля понеже нямам лентичка,защото постоянно съм от телефона, вече влезнах в 9-тия ( в 35+2), поне така мисля

# 17
Китикати, не ми изкарвай акъла...наистина ли е необходимо да се гладят и одеялата?

Памучните одеала и пелени ще ги изгладя - първо, защото изглеждат измачкани и неугледни след прането и второ, защото имаме коте и бих искала максимално да стерелизирам всичко. Ще изгладя и спалното бельо след първото пране, после ще видим дали ще има нужда.  Peace

ofeliq_asgr Браво на теб ! Сигурно и ти ще ме изпревариш в списъка.  Hug

# 18
Благодаря и аз за темата  bouquet
Май няма какво да споделя, та засега само така...

# 19

Памучните одеала и пелени ще ги изгладя - първо, защото изглеждат измачкани и неугледни след прането и второ, защото имаме коте и бих искала максимално да стерелизирам всичко. Ще изгладя и спалното бельо след първото пране, после ще видим дали ще има нужда.  Peace

ofeliq_asgr Браво на теб ! Сигурно и ти ще ме изпревариш в списъка.  Hug
Моя термин е 03.06 няма как да стигна до него все пак са близнаци, тъй че със сигурност ще те изпреваря

# 20
Аз само комплекта за изписване изгладих, чувствам се направо мързелива  Rolling Eyes

Между другото одеялата и пелените не ми стоят смачкани след прането.

# 21
  • България
Честит 9-ти месец офелия Simple Smile
Аз да питам, скоро никой не се е оплаквал от отоци в краката.От няколко дни се чувствам подуда, сякаш не само глезените(кокалчето ми не се вижда),ами като че ли цялата задържам вода.Все се надявах,че е временно и ще отмине, както и преди ми се беше случвало,но вече 3-ти ден съм така.дори днес като си обух обувките ми стягаха.ям обезсолена извара,авокадо,пия много вода,всичко,което съм чела че помага....добре че на 3-ти ще ходя за мб та ще питам лекарката.
Кити при теб как са отоците?

# 22
  • София
Да се запиша и аз, че сте ми слабост момичета Hug

Ирен, много е възможно подуването на крачетата да е от тежестта или от намалени нива на общия белтък. Аз през цялата си брененност си имах моите дълги и готини крачета( пу-пу) и три дни след раждането ела гледаи какви са крачища без кокалчета.

# 23
Честит 9-ти месец офелия Simple Smile
Аз да питам, скоро никой не се е оплаквал от отоци в краката.От няколко дни се чувствам подуда, сякаш не само глезените(кокалчето ми не се вижда),ами като че ли цялата задържам вода.Все се надявах,че е временно и ще отмине, както и преди ми се беше случвало,но вече 3-ти ден съм така.дори днес като си обух обувките ми стягаха.ям обезсолена извара,авокадо,пия много вода,всичко,което съм чела че помага....добре че на 3-ти ще ходя за мб та ще питам лекарката.
Кити при теб как са отоците?
Аз съм така още от 13-а седмица Mr. Green Изследванията са наред, отговорът беше - ми бременна си, така ще е!

# 24
Хоп, и аз да се запиша в новата тема Simple Smile.От няколко дни усущам леко гъделичкане и нещо като къркорене в корема и се чудех дали е бебо, вие как усетихте първите движения?
Happy Mijjj, може да ми сложиш синьо щъркелче.

# 25
Благодаря, Момичета!  Hug
Roha, ами пипам си корема, не ми се струва да става твърд ( Praynig), може би само под гърдите от време на време.  Rolling Eyes
Kitty, до преди пътуването бях няколко седмици пушка, все едно не съм бременна. Имам си племеничка, досега не я бяхме виждали, че зимата като почнахме с процедурите, нямаше как да се приберем за празниците, та поне сега, че после не се знае кога пак.
Ох, дано да ми се упокой тумбака вече и това да е било просто един период. Треперенето май от сега се засилва...  ooooh!

# 26
Мокка, почивай повече и всичко ще е наред!  Иначе си права, че става все по-тежко, с напредването на бремеността. Има хора с леки бремености, аз не съм от тях. Малко да се поразходя и веднага съм с твърд корем , контракциии и болки. Ако лежа и почивам, нямам проблем.
Краси, и при мен първите движеноя бяха като гъдел в корема, като перца от пеперуда или все едно се возя на гондола:)) беше около 15-16г.с.

# 27
  • гр.София
Благодаря много за новата тема bouquet
Преди време обсъждахте, че в магазините на Н&М има дрехи за бременни. Вчера с ММ намерихме време да се поразходим и никъде не видях такива. На отделно място ли са изложени или са сред общите дрехи? Аз още нямам нужда, но исках да ги разгледам от любопитство.

Мока, почивай си повече и остави да те поглезят малко  Hug

# 28
Мими, и ние се лутахме докато ги намерим дрехите за бременни:), но попитахме една от продавач-консултантките. Между дамските дрехи бяха, почти до бельото.

# 29
Happy Mijj, благодаря за темата и щъркелчето!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт