Забременели след инвитро - тема 23

• 42 692
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря много за новата тема bouquet
Преди време обсъждахте, че в магазините на Н&М има дрехи за бременни. Вчера с ММ намерихме време да се поразходим и никъде не видях такива. На отделно място ли са изложени или са сред общите дрехи? Аз още нямам нужда, но исках да ги разгледам от любопитство.
Аз лично си поръчах всичко онлайн. На място (обиколих три мола) намерих само някои от нещата, и то не пълната гама размери.

На мен Стаменов каза, че искал да раждам нормално. Щял да ме свърже с някой, който щял да ми помогне, каквото и да означава това Shocked Така че засега съм се настроила за нормално. Пък и искам максимално бързо да бременея отново, а след секцио трябва да чакам повече.

Кити, това мазило на Матернеа се поръчва или го има по принцип по аптеките?

# 46
Аз съм далече още от термин, но също се замислям за раждането как да е.Ще се доверя на доктора си и ако може нормално сигурно ще се пробвам, пък както казва Шакира може да премине и в секцио...

# 47
cristi Maternea имат цяла серия продукти за бременни и са на много добри цени, защото са български. Има ги в аптеки Римедиум:

Аз ползвам ето това: http://maternea.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0 … 0%B0%D0%BA%D0%B0/

Не знам дали кремчето ми помогна или просто от само себе си започнаха глезените да се успокояват, но е факт, че откакто почнахме мазането, имам значително подобрение. Дано и на вас помогне.  Peace

# 48
Аз ползвам тяхната козметика за стриите и съм доволна.

# 49
  • България
Аз много искам да опитам естествено раждане, но едната бебка като е седнала с дупето надолу и си рита ли рита  Simple Smile не знам дали не се опитва да се обърне и не успява или така си и харесва? Ако така си остане , то е ясно как ще се ражда, но ако се обърне ще настоявам да пробваме естествено, а пък както казвате,винаги може да се премине към секцио,ако се наложи.
Не ме е страх от операцията, просто някак ми се иска да участвам в раждането и да мога веднага след това да си взема децата,ако естествено всичко е наред дай Боже!

# 50
Оказва се,че май само аз ще настоявам за секцио,може и да не е правилно,но така съм се настройла.Продуктите на,, Maternea,, аз си ги купувам от ДМ и за тази цена съм доволна

# 51
Да се разпиша в новата темичка.
Тъкмо бях на контрола за шийката и съм много доволна, дори леко се е увеличила. И ние сме с коте, по план ще е първият месец на гости при нашите, защото няма шанс да го ограничим.
Ако ми разрешат бих искала нормално раждане.

# 52
Благодаря, Кити! Ще разгледам сайта.
Аз не знам вкъщи как ще стане с домашните животни newsm78 В спалнята няма да влизат със сигурност, но козина си има навсякъде. Неизбежно е.

# 53
amini, свещичките пречат ли на кърменето?

В Щерев ни ги даваха редовно, не знам да има противопоказания. Разбира се можеш да питаш лекаря си дали оказват влияние.

# 54
  • България
Веднага след секциото ли започнаха да ги дават? Защото четох, че в болницата, където евентуално ще раждам, веднага след секциото пускат системи окситоцин и докато не свършат, не обезоболяват.

# 55
И аз искам нормално раждане, такова беше и първото. Има една много добра статия на Сигридов защо нормалното раждане е по-добро както за майката, така и за бебето.

# 56
Къде е тази статия? Стана ми любопитно Simple Smile

# 57
  • На остров
Шакира не е проблем възрастта  Simple Smile .
И аз искам да видя статията, иначе ще съм нормално надявам се.

# 58
Скоро четох една история в сайта на Надежда, че 45-годишна жена е родила естествено в болницата. Не мисля, че възрастта е причина за секцио.  Peace

# 59
Здравейте момичета. Запис и от мен Wink
Да ви попитам на някоя от вас били ли са дексаметазон.. Това четох,че е за дробчетата. Аз имам контракции и ми изписаха 2 инжекции от по 12мг. Това не е ли много? Не е ли късно сега да се слагат и има ли странични ефекти?

Общи условия

Активация на акаунт