Разведена с дете

• 35 276
  • 243
  •   1
Отговори
# 90
Ванеса, млада си, не е нужно да се примиряваш с каквото и да е.
На 40 години този мъж не е много узрял за отговорност като семейство. Не защото явно няма пари и живее с мама, ползвайки опцията тя да му дава акъл и да мун пере и готви. Защото просто не иска явно да се конфронтира с нея по въпроса за детето ти. Явно жената не би го одобрила.

# 91
Тя и ванеса20 хич не е узряла. С тези ти разсъждения. Ако беше достатъчно сериозна - първо към себе си и след това към детето си, изобщо нямаше да си задава чуденки от сорта "майка му, баба му и баща му, родата и братовчедите"

# 92
И на мен ми е интересно какви са отношенията между детето ти и приятеля ти?
И преди няколко поста написа,че никога не са идвали у вас приятели и роднини а малко по напред спомена,че често си ходите на гости с общи приятели,кое е вярно в крайна сметка? Нещо се объркваш ми се струва.

# 93
И на мен ми е интересно какви са отношенията между детето ти и приятеля ти?
И преди няколко поста написа,че никога не са идвали у вас приятели и роднини а малко по напред спомена,че често си ходите на гости с общи приятели,кое е вярно в крайна сметка? Нещо се объркваш ми се струва.
Цялото ни виждане е в неговия квартал ,там ходим и на гости .Това исках да кажа.Отношенията можеха и да са по-задълбочени,но бащата на детето пък е против да се виждат ,и драмата няма край.

# 94
Ами разбира се, че ще е против. Ако приятеля ти е някой развей прах. И аз бих била против.

# 95
Е сега, бащата на детето може да е против Ванеса изобщо да създаде семейство с който и да е мъж, ама тя няма да се съобразява с него, нали?
Въпросът е, че настоящият не е много подходящ при така изложените факти.

# 96
Ванеса, млада си, спасявай се и си гледай детето. И си извади поуките от случката, защото всичко това е станало изцяло а твоето участие и мълчаливо съгласие.
Остави го тоя плазмодий да си живее с мама и се спасявай.

# 97
Нормално ли е майка да се интересува повече от това дали приятелят й е казал или не на майка си за детето й, отколкото от това дали приятелят й и детето й ще се разберат така, че да могат да живеят заедно?

То при новата информация на проблемен баща, малко мъже ще умират от кеф да се насадят между шамарите и това за мен е разум, а не недозрялост.

Май мацката се опитва през майка му да повлияе на приятеля си, щото мама може чака внуци с нетърпение.

# 98
Хаха, да се чуди човек как изобщо разведените си намират партньори. То жената с дете само главоболия създава - срам от близки, проблемни бивши.

# 99
Като кажеш за детето какво очакваш да се случи?

# 100
А детето, как се чувства от тая работа, питала ли си го?

# 101
  • при късмета
Нормално ли е майка да се интересува повече от това дали приятелят й е казал или не на майка си за детето й, отколкото от това дали приятелят й и детето й ще се разберат така, че да могат да живеят заедно?
Напротив, нормалното е точно обратното. Ако ще се задълбочава тази връзка и ще живеят заедно, точно разбирателството на живущите заедно е най-важно от всичко. Майките на недорасляци и инфантили, ако не живеят с тях, са не само второстепенен фактор, а абсолютно никакъв. Или би трябвало да е така.

# 102
Да и аз това се питам - какво очаква да се случи  Joy

# 103
Не се учудвам, че този мъж досега не е създал семейство и с жена без деца. Нищо чудно мама да подлага на фейс контрол всяка потенциална партньорка, независимо дали има вече деца или не.

# 104
Имам приятелка,която е женена от 15 години за мъж с дете от първи брак и родителите и още не знаят нито,че той е бил женен преди,нито че има още едно дете.

Моят съпруг до 14-15 годишен не е знаел, че има 2 сестри от първия брак на баща си. Майка му не е искала той да знае за първото семейство на баща си, за да не търси контакт със сестрите си  Sick
Насадила му е някаква грешна представа и той и досега се държи с тях сякаш са му направили нещо лошо, което е много глупаво.

По темата на авторката - не е толкова проблем, че той е на 40 години, но това мълчание около детето не е нормално. Споделям мнението и на останалите, много си млада още, не ти трябва такъв мъж без мнение и характер. Имаш време, ще срещнеш друг, който ще приеме и теб, и детенцето като едно цяло, и ще ви обича и уважава и двамата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт