КоментариЙ за ТРЕШествен прЪвуписТен велиГ ден- 104

• 52 703
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
В нас има пайжини
Виж сега, това не е грешка.
Паяжините са от паяк.
Пайжините са от пайк.  Sunglasses
А може и да са предназначени специално за пайове. Mr. Green

# 586
  • Mediterraneo

Тарталета пуска темата и може да се сърди, може и да не се сърди, но фактите говорят сами по себе си. Не ми се занимава да слагам цитати от "испанската" тема. Това не е от нея.

За какво да ти се сърдя?! Факт е, че там се използват странни думи, но ние се разбираме, дори и да са така написани. Сега няма да седна да пиша застраховка, като мога да ползвам сегуро и всички четящи да ме разберат. Или пък да търся какъв е аналогът в бг на аутономо, за да не се видя цитирана тук. Все пак тази тема е за друго. И това, което споменаваш, няма общо с туморъл  Peace
Ама цитирай, щом те влече. Същото, гаранция, ще намериш и във всички останали теми по държави.

# 587
  • София
Скрит текст:
Цитат
Здравейте , момичета . Днес за първи път , посетих доц- Русев , прекрасен човек , пуснахме Имунологичните , после Тромбофилията от която сигорно ще излезне , наследствена при мен , и витамин Д , че хич не ми понася слънцето, и задължително трябва слънцезащтите фактор . Но ме при че развих алерггия . А за цикала след , свръх стимулазията ми дойде на 30 ден , а на втория след ЗЕТ , на третия . А преди да направим първия опит, задържах фуликол пих противозачатачни, и нема пукане и док предприе пуннкция, и сле нея инвитрото,  зачудих се че задържания фуликол беше , отдясно а имаше повече Я, 17 . А във левия 7.

Цитат
Не ми трябват добавки за подобряване на яицнйци нито за оволация нито , за цикъл. Док отхвърля и категоричем , насочихме се за , Тромбофилия , и имунологичните . Че сигорно там ще е пр . По генетика от двете страни .

Цитат
Шоколад не ям по-принцип не ям сладко. А за храната от две години само на варено печено , че имам пр със стомаха . Два отпита със нулев резултат , и от първата стимулация качих много , а сваляне нема . Направо се плаша .

# 588
Цитат
света върви на пред не на зад

# 589
  • Испания
Цитат

усещах нещата на къде отиват

... щеше да преспим, но тя нямаше да го преглътне

# 590
  • София
Цитат
не експоатираите труда на хората не са ви РОБИ

# 591
На Пред на Зад към полВин прЪвУписТна паЙжина

"На пред не на зад", много ме впечатли. Mr. Green

# 592
  • Испания
Цитат
Става крехък и с очен,  но пак внимавайте

cook  Joy

На Пред на Зад към полВин прЪвУписТна паЙжина

smile3532

# 593
И с очен става крехък, но с ортопед си е по-сигурно. hahaha

# 594
  • София
Скрит текст:
Цитат
Здравейте , момичета . Днес за първи път , посетих доц- Русев , прекрасен човек , пуснахме Имунологичните , после Тромбофилията от която сигорно ще излезне , наследствена при мен , и витамин Д , че хич не ми понася слънцето, и задължително трябва слънцезащтите фактор . Но ме при че развих алерггия . А за цикала след , свръх стимулазията ми дойде на 30 ден , а на втория след ЗЕТ , на третия . А преди да направим първия опит, задържах фуликол пих противозачатачни, и нема пукане и док предприе пуннкция, и сле нея инвитрото,  зачудих се че задържания фуликол беше , отдясно а имаше повече Я, 17 . А във левия 7.
Кфооооо?  Laughing
То цялото е леле, майко... човек не знае за какво първо да се хване.

# 595
Заглавие на тема:
"Незнам как да се чувствам"

# 596
Цитат
и така трябва,за да й препишат случая с Мила(за който тя си беше реално виновна)
Преписвачи.

# 597
  • Испания
Цитат
не се виждат при листване на тема.
Даже стария ми подпис се беше появил

# 598
Цитат
никой не може да ме убеди , че специализантка ГЕНЕКОЛОГ , не използва никакви предпазни средства /бетер циганка/.

# 599
Цитат
исток или запад

Общи условия

Активация на акаунт