Женско име- Инес или Лора?

• 5 250
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
Лора и от мен.

# 31
По принцип бих казала Инес, много го харесвам. Но с тази фамилия съм за Лора, също чудесно име.

# 32
  • Варна
Повече ми харесва Лора.Намирам го за романтично име.

# 33
Инес  Peace
Доста по-фино е отколкото Лора. А и на Лора не мога да измисля галено, честно казано..  Blush (освен Лори, Лорка, което не ми харесва лично на мен)

Безпроблемно раждане желая  bouquet

# 34
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Инес  Peace
Доста по-фино е отколкото Лора. А и на Лора не мога да измисля галено, честно казано..  Blush (освен Лори, Лорка, което не ми харесва лично на мен)

Безпроблемно раждане желая  bouquet

А на Инес кое е галеното име? newsm78

# 35
  • Австрия
Инес  Peace
Доста по-фино е отколкото Лора.

Вероятно щото напомня 'финес'  Joy

А и на Лора не мога да измисля галено, честно казано..  Blush (освен Лори, Лорка, което не ми харесва лично на мен)

За разлика от Инес, което завършва на съгласна, при това съскаща, Лора е ясно и кратко и може да няма умалително/звателно.

А на Инес? - Инче, Инка, Ини .. ъъъ  Confused

# 36
Аз съм за Лора пред двете предложени. Благозвучно е.

# 37
  • Най-красивата страна
И двете имена са кратки,защо им е галено ?

# 38
Инес. Ина обаче ми харесва повече и от двете  Simple Smile

# 39
  • Варна
Галеното име не цели съкращаване, а изразява отношение. За мен всеки трябва да си има галено/умалително име, особено пък дете, ако ще и да е по-дълго от официалното.

# 40
А, да се включа и аз. Дъщеря ми кръстихме Лора. Мъжът ми беше за Анелия, а аз за Лора. Накрая лекаря като се роди ми каза - каква Анелия, Лора е триста пъти по-хубаво и така остана Лора. Грам не съжалявам за това. Да не говорим, че като бременна явно хормоните ми бяха замъглили съзнанието и ми се въртеше много, ама наистина много, Лорена. Леле, добре че не я кръстихме Лорена. Така че това с Инес ми прилича на същия случай. Да се роди жива и здрава пък ще видите какво най-много и приляга.
И да казваме и на галено Лори /има животно лори, една малка маймунка с едни голееми очи, е същата е/л та така

# 41
На мен Инес ми харесва повече,въпреки че за българче с българска традиционна фамилия не ми пасва!Имам позната с името Инес,но не е българка( Германия).
Успех желая с намирането на подходящото име  bouquet

# 42
Гласувам за Лора,много хубаво име Simple Smile

# 43
  • Бургас
От тези двете - Лора.

Общи условия

Активация на акаунт