WIZZ AIR - 22

• 107 684
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Благодаря за информацията bouquet

Получава ми се добра отстъпка. Но имам дилема: на 19-ти като купиш един билет, начисляват ли такса на втория?
 И друго: може ли малък куфар да се води голям салонен багаж- влиза в размерите, но на кг има ли ограничение?

ЕДИТ: намерих го-заплаща се такса Peace

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 09:31 от leninka`

# 92
За голям ръчен има ограничение 10 кг

# 93
  • Чукарландия
Да попитам: някой беше качил линк за разположението на местата във всички авиокомпании, но не мога да го открия. Ще може ли да го предоставите отново? Hug

# 94
Здравейте!Опитвам се и аз да се възползвам от намалението чрез приложение ,но изниква проблем-когато тръгвам да плащам ми иска някакъв Security code към Уни кредит,а аз нямам такъв и не мога да завърша плащането... ooooh! Някой има ли идея дали може да се пропусне тази стъпка... На лаптопа май успявах,но тук няма такава опция май!  newsm78

# 95
Здравейте!Опитвам се и аз да се възползвам от намалението чрез приложение ,но изниква проблем-когато тръгвам да плащам ми иска някакъв Security code към Уни кредит,а аз нямам такъв и не мога да завърша плащането... ooooh! Някой има ли идея дали може да се пропусне тази стъпка... На лаптопа май успявах,но тук няма такава опция май!  newsm78

С карта на ПИБ съм и това е един от малкото сайтове, на които задължително ми иска 3D защита. Така че вероятно няма начин да се заобиколи.

# 96
Жалко,не съм в БГ сега,т.е. няма как да ми бъде издаден,май се ходи до банката...  Crossing Arms Благодаря за отговора!  Hug

# 97
Сигурно бъркам, но този код, не са ли трите цифри отзад на картата?

# 98
Сигурно бъркам, но този код, не са ли трите цифри отзад на картата?

Не, освен него се пренасочва към друг сайт, където се вкарва парола.

sunny:*kiss, при моята банка става и през онлайн банкирането им, ако имаш такова

# 99
  • York
Аз купих билети на доста добра цена за края на Август. Дори и да има промоция "два за един" на 19-ти, цената няма да е по - добра, защото трябва да купя 3 билета. Връщането ми към България през Юли и то с един багаж от 20 кг, не 32кг, както сега, излезе по - скъпо  Crazy

# 100
Здравейте, простете за невежеството, но направих резервация днес през мобилното приложение и се изисква плащане веднага. Означава ли това, че не мога да заплатя с банков превод в рамките на 24 часа?

# 101
  • Mediterraneo
Няма ли отметка на начина на плащане преди това?

# 102
Не, има два раздела - Кредитна карта /необходимо е да въведеш номер, код и др. реквизити/ и Wizz profil (нямам такъв).

# 103
Bradley,,опитах чрез онлайн банкирането на Уникредит,но ми иска някакъв сертификат,който също нямам...После се опитах да купя билета през лаптопа,т.е. без днешното намаление ,но пак ми поиска Security code за Masterkard!  ooooh! Преди 2-3 седмици купувах билет и успях да прескоча тази стъпка,а сега не мога!Остава вариант да направя резервация и да се плати в банка-каква е таксата,ако се плати в ДСК?  Rolling Eyes

# 104
Защо не им пишеш във Фб Peace

Общи условия

Активация на акаунт