WIZZ AIR - 22

• 107 629
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте, момичета, имам платен чекиран багаж до 23 г., но се притеснявам да не го надвиша. В сайта на Wizz air пише, че може да се промени чекирания багаж до 23 кг на такъв до 32 кг при добавянето на допълнителни услуги или при чекирането онлайн до 3 часа преди излитането. Не ми става ясно промяната може ли да се направи след като съм се чекирала Можете да промените размера на багажа си и отново да разпечатате бордните карти. В тях ще бъде отразена промяната. и как ще им докажа, че съм платила  допълнителната такса newsm78 Полетът ми е в понеделник от 18 часа, ако се наложи да го променя и съответно заплатя допълнителната такса сутринта през онлайн банкирането си, на летището ще приемат ли разпечатано платежно, на което има банкова референция, че е осчетоводено или тр. да има печат от банката, че е минало плащането.Никой няма да се занимава да преглежда подобен тип документи. На летището просто сканират баркода на бордната карта.  Моля, ако някой е променял чекирания си багаж да сподели, как точно го е направил.
Още един въпрос - мога ли да нося 4-5 бурканчета бебешки пюренца в чек. багаж? Да можете спокойно да носите детски пюрета.
Благодаря Ви предварително!

# 646
  • София (Възраждане)
Посъветвайте ме моля, колко време мога да се мотая с резервация за началото на декември до Барселона на най-ниската цена, актуална към момента?

# 647
Не ми става ясно промяната може ли да се направи след като съм се чекирала  и как ще им докажа, че съм платила  допълнителната такса newsm78 Полетът ми е в понеделник от 18 часа, ако се наложи да го променя и съответно заплатя допълнителната такса сутринта през онлайн банкирането си, на летището ще приемат ли разпечатано платежно, на което има банкова референция, че е осчетоводено или тр. да има печат от банката, че е минало плащането. 

Мисля, че не може да платиш това с банков превод, само с карта. Правиш си чекин отново и разпечатваш бордната карта, промените излизат там.

# 648
Здравейте, момичета, имам платен чекиран багаж до 23 г., но се притеснявам да не го надвиша. В сайта на Wizz air пише, че може да се промени чекирания багаж до 23 кг на такъв до 32 кг при добавянето на допълнителни услуги или при чекирането онлайн до 3 часа преди излитането.
Наскоро ми се наложи да го направя. Нещо не бях преценила правилно багажа и в последния момент трябваше да решавам от какво да се откажа или да доплатя. Направих доплащане с дебитна карта и разпечатах нова бордна карта.

# 649
Момичета,може ли да се окаже проблем ако на  бордната карта под името на пътника е номера на личната му карта и до нея  където пише  "изтичане" ми излиза само тиренце.Майка ще пътува и ЛК е безсрочна, но нямаше такава опция като попълвах данните.

# 650
  • Варна
Момичета,може ли да се окаже проблем ако на  бордната карта под името на пътника е номера на личната му карта и до нея  където пише  "изтичане" ми излиза само тиренце.Майка ще пътува и ЛК е безсрочна, но нямаше такава опция като попълвах данните.
Не  Peace

# 651
dalivali,благодаря ти много  bouquet

# 652
  • Хасково
Мацки другата неделя ще летим до Аликанте с мъжа ми , не съм летяла с WizzAir от 3 години и сега виждам , че има промяна в размера на багажа..
Преди беше само голям салонен багаж до 10 кг - безплатно , а сега е 42/30 ... ще се чудя в какво малко сакче ще си побера дрехите ама... бюджета е ограничен Sad
Ще има ли проблем да си нося дамската чанта  и отделно от малкия ръчен ( безплатен) багаж, помня че преди ме караха да я прибирам чантата и не можех да мина с сак и дамска чанта ..

П.П. Искаме да купим и цигари , но се чудя от безмитна или още от София да вземем 1 стек.... кой е по-добрият вариянт?  Hug

Съжалявам , ако се повтарям с питането на някой друг. Прочетох 7-8 страници назад , ама пак да си попитам  Mr. Green Mr. Green Hug

# 653
  • Mediterraneo

Ще има ли проблем да си нося дамската чанта  и отделно от малкия ръчен ( безплатен) багаж, помня че преди ме караха да я прибирам чантата и не можех да мина с сак и дамска чанта ..

Не може да носиш и дамска чанта, и ръчен багаж. Един багаж си е един багаж. Аз пътувам с огромна дамска чанта поради тези причини.

За цигарите питах преди 2-3 дни тук. Може да се носят цигари, не е задължително да са от безмитна зона.

# 654
  • Хасково

Не може да носиш и дамска чанта, и ръчен багаж. Един багаж си е един багаж. Аз пътувам с огромна дамска чанта поради тези причини.

За цигарите питах преди 2-3 дни тук. Може да се носят цигари, не е задължително да са от безмитна зона.

Ах мерси , знаех си.... Grinning  bouquet

Цигарите май ще са от безмитна ... че да има повече място за багаж.. Grinning  Там май са и по-евтини  newsm78

# 655
  • тук-там
Цигарите май ще са от безмитна ... че да има повече място за багаж.. Grinning  Там май са и по-евтини  newsm78

И аз се зачудих, защо отиват на летището с вече купени цигари.  newsm78 Аз купувам един стек от там - най-малкото не ми влизат в багажа, а и често в торбичката от летището слагам я фотоапарат, я камера..., ел. книги ...

# 656
  • Хасково

И аз се зачудих, защо отиват на летището с вече купени цигари.  newsm78 Аз купувам един стек от там - най-малкото не ми влизат в багажа, а и често в торбичката от летището слагам я фотоапарат, я камера..., ел. книги ...

Не ми се е случвала да купувам преди от безмитна и нямам спомен дали имаше магазин и може би някои хора за по-сигурно си купуват преди това , но добре че е форума  Joy bouquet bouquet

Wild_rabbit , как горе долу вървят цените на стек ?  bouquet

# 657
  • тук-там
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=&article=140355

Ето прясно инфо, че не знам какво пушиш. Laughing

# 658
  • Хасково

Мерси , златна си  bouquet! Разликата е огромна
Толкова съм неинформирана , защото не съм пушачка ама заради мъжо....  Mr. Green Mr. Green

Благодаря ви, момичета !

Леки полети на всички пожелавам  bouquet bouquet bouquet

# 659
Не се лъжете от лошо написани статии - изгодно е да се купуват цигари от безмитния само ако летите за страна извън ЕС - Турция, Мароко, Египет и т.н., а Аликанте не е. В магазина за цигари и алкохол има 2 етикета - зелени - за страните извън ЕС и сини - за ЕС. Цигарите на мъжа ми, както и моите, са на около половин цена /както е написано в статията/, за Европа - даже са и по-скъпи със 20-30 ст. отколкото си ги купувам в магазинчето под блока. В този случай единствения плюс, че се спестява място за друг багаж, защото си ги носиш в пликчето от магазина. Същото е и за алкохола /като цени/, а и, ако не си с чекиран багаж няма как да го качиш в самолета с ръчния /т.е. купуването от безмитния ти дава това право/.

Общи условия

Активация на акаунт