Паническо разстройство - 25

• 96 850
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Хе хе, благодаря ви  LaughingЧак смела не съм. Но понеже вчера цял ден се въргалях в леглото от болки (не, че днес ме боли по-малко де) и не съм излизала и за минута реших просто да го направя. Инак аз и в Бг си поставям разни предизвикателства.  Laughing

Алина, ей тази рецепта щях да ползвам за основа - http://tedytitova.blogspot.de/2014/06/blog-post_8.html?spref=fb
Утре вероятно ще ги направя. Ще ходя днес като ме вземе мама за работа до турския магазин, дано там да има пресен копър.

Иначе сега сложих едни свински пържоли с бира и за гарнитура ориз с лук, магданоз и джоджен.  Laughing

Като зомби съм. Не съм спала почти. Само около 3-4 часа. нещо ми стана тая нощ и не спрях да се въртя. Събудих се в 3 и нещо, въртях се до 6, после пак съм задрямала за малко. Не знам защо така ми беше разстроен съня. Предните дни си спах като пукъл.

Може пък да е от цикъла, знам ли го  Tired

Иначе, Нели,  за работата... потърси си нещо на половин работен ден, най-малкото за да си сред хора, да не се заседяваш вкъщи. Поне опитай. Никой не те връзва за дадена работа. Ако видиш, че не се справяш и ти е рано още просто ще напуснеш и ще изчакаш още малко. Simple Smile

# 196
Нели, не ти пада захарта, просто имаш агорафобия и това, че се замайваш и ти прилошава е от нея, а не от захар, кръвно и т.н. не го мисли така постоянно, че нещо физически ти става. Но за всеки случай, за лично успокоени си носи нещо сладичко винаги в чантата - бонбон, шоколад. И водичка задължително. Моя съвет е да пробваш да си намериш работа, на 4 часа като за начало. Наистина нищо няма да загубиш ако опиташ, може промяната да ти се отрази добре!

Аз днес помагам във фирмата на нашите, за сега съм окей Simple Smile 4ти ден ми е от антибиотика за фарингита, няма много много подобрение сякаш Sad Дано ме оправи де, поне малко. Снощи спах като къпана. Не знам защо бях капнала вечерта, никъде не съм ходила но бях зарината от работа и заспах веднага като легнах и се събудих самичка сутринта. Много хубаво чувство не съм го изпитвала скоро. Laughing

Галка, от цикъла е. И аз като съм в цикъл се будя много и почти не мога да спя. bouquet

Нас вчера във Варна ни удави пак Mr. Green . Днес е доста хладничко сравнение с предните дни, явно заради дъжда. Ама балове са все пак няма как. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пожелавам хубава седмица на всичкии Simple Smile

# 197
Нели, не ти пада захарта, просто имаш агорафобия и това, че се замайваш и ти прилошава е от нея, а не от захар, кръвно и т.н. не го мисли така постоянно, че нещо физически ти става. Но за всеки случай, за лично успокоени си носи нещо сладичко винаги в чантата - бонбон, шоколад. И водичка задължително. Моя съвет е да пробваш да си намериш работа, на 4 часа като за начало. Наистина нищо няма да загубиш ако опиташ, може промяната да ти се отрази добре!

Аз днес помагам във фирмата на нашите, за сега съм окей Simple Smile 4ти ден ми е от антибиотика за фарингита, няма много много подобрение сякаш Sad Дано ме оправи де, поне малко. Снощи спах като къпана. Не знам защо бях капнала вечерта, никъде не съм ходила но бях зарината от работа и заспах веднага като легнах и се събудих самичка сутринта. Много хубаво чувство не съм го изпитвала скоро. Laughing

Галка, от цикъла е. И аз като съм в цикъл се будя много и почти не мога да спя. bouquet

Нас вчера във Варна ни удави пак Mr. Green . Днес е доста хладничко сравнение с предните дни, явно заради дъжда. Ама балове са все пак няма как. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пожелавам хубава седмица на всичкии Simple Smile
Hug  Пуснах няколко обяви:)
Как минава терапията. Беше споменала, че работи и онлайн?

# 198
Да работи, ако решиш ще ти дам координати. Simple Smile Иначе да не казвам голяма дума и да не викам дявола, но съм доволна, мисля че има ефект, много е мила и предразполагаща, дава ми чудесни съвети. И наистина в началото ги следвах имах някакво подобрение и после се отпуснах и спрях да правя всичко, което ми беше казала. Миналата седмица почти не се движех, не излизах много много, вглъбявах се в мислите си и се чувствах ужасно, като болна. Съответно предния път като отидох и само и се оплаквах тя ме пита дали правя всичко, което ми е заръчала, съответно отговорът беше не. Та поскара ми се малко Mr. Green И от миналия петък насам следвам всичко, което ми е казала до колкото ми е възможно и имам напредък, да чукам на дърво. Simple Smile

# 199
Да работи, ако решиш ще ти дам координати. Simple Smile Иначе да не казвам голяма дума и да не викам дявола, но съм доволна, мисля че има ефект, много е мила и предразполагаща, дава ми чудесни съвети. И наистина в началото ги следвах имах някакво подобрение и после се отпуснах и спрях да правя всичко, което ми беше казала. Миналата седмица почти не се движех, не излизах много много, вглъбявах се в мислите си и се чувствах ужасно, като болна. Съответно предния път като отидох и само и се оплаквах тя ме пита дали правя всичко, което ми е заръчала, съответно отговорът беше не. Та поскара ми се малко Mr. Green И от миналия петък насам следвам всичко, което ми е казала до колкото ми е възможно и имам напредък, да чукам на дърво. Simple Smile
Да, мога и да опитам. По скайп ли са? Аз много се депресирам от факта, че пия медикаменти и пак не съм добре. Плача за стария си живот, един любовник не мога да завъртя така, хихиѝSimple Smile) Седя като болна, нищо не върша, все нещо ми има... Опитвам да се стегна, агорафобията ми е много тежка явно.

# 200
Май и аз ще трябва да пробвам с психотерапия  ooooh! Колкото и да ми се иска да мина без каквото и да е, явно няма да стане. Тези два дни ми е ужасно, все едно имам топка в корема... Не ми се излиза никъде, в същото време не ми се седи самичка вкъщи.

Цвети, извини ме ако си го споменавала.. Ти също ли имаш агорафобия?

# 201
Нели, понеже имаш замайване и когато си навън много хора, движение, автомобили увеличават замайването, затова и ти прималява предполагам. Опитай се да се разходиш сред природа, да видиш дали няма да ти е по добре. Не знам как ще ти се отрази започване на работа, но докато не пробваш няма как да разбереш.

# 202
Определено от самосебе си няма да мине, Велвет. Трябва да се предприеме нещо. Медикаментозно, с психотерапия, комбинация от двете - всеки сам решава. Но само не си минава. За жалост не е като настинката.

А агорафобията е гадно нещо. Аз се чувствам напрегната и сред много хора и на много широки празни пространства. Обаче когато съм сред природата съм спокойна и се чувствам добре. Опитай малко да се поразходиш където няма навалици, Нели. А има повече зеленина, дървета и т.н.

Хубаво си направила, че си подала СВ тук таме. Опитай и нищо не губиш. Нито ще е поражение ако не се справиш. Просто не е дошъл момента още ако не се справиш. Хубаво  е, че в момента има как да не е на всяка цена търсенето на работа. Но при всички случаи опитвай и се изправяй срещу себе си. Така най-лесно ще се пребориш.

# 203
Моята агорафобия е доста лека в сравнение с на повечето хора. Смисъл успявам да се конфронтирам и да излизам, но почти винаги ми е замаяно и разконцентрирано когато съм сама. Има и фактори които влошават положението-натоварено движение по улицата, тълпи, в подлези много трудно влизам, обикновено ги заобикалям. Докато си бях в София последните ми няколко дни беше много зле, стъпех ли на вън се разтрепервах, прилошаваше ми и се прибирах на бегом. Това беше и нещото което ме накара да осъзная че трябва да взема мерки, преди да е станало много по-зле. Та моят съвет е, ако агорафобията ви не е толкова силна че дори да не си позволявате да излизате - излизайте. Всеки ден, на кратки разстояния и постепенно увеличавайте. Ще ви вдъхне увереност, вярвайте ми. Hug

Мисля, че по скайп консултира, Нели.
Ето и координати:
Диляна Колева
0878 510 963
www.lammen.bg

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 19:08 от Cvety_S

# 204
Моята агорафобия е доста лека в сравнение с на повечето хора. Смисъл успявам да се конфронтирам и да излизам, но почти винаги ми е замаяно и разконцентрирано когато съм сама. Има и фактори които влошават положението-натоварено движение по улицата, тълпи, в подлези много трудно влизам, обикновено ги заобикалям. Докато си бях в София последните ми няколко дни беше много зле, стъпех ли на вън се разтрепервах, прилошаваше ми и се прибирах на бегом. Това беше и нещото което ме накара да осъзная че трябва да взема мерки, преди да е станало много по-зле. Та моят съвет е, ако агорафобията ви не е толкова силна че дори да не си позволявате да излизате - излизайте. Всеки ден, на кратки разстояния и постепенно увеличавайте. Ще ви вдъхне увереност, вярвайте ми. Hug

Мисля, че по скайп консултира, Нели.
Ето и координати:
Диляна Колева
0878 510 963
www.lammen.bg
Благодаря миличка:*

# 205
Момичета краката ми имат синини някой има ли представа от какво може да е?

# 206
В момента и аз имам синини по краката. Но изобщо не ме интересува от какво са  Laughing Нито съм чела, нито ще чета. Аз имам разширени вени и понякога имам синини от спукани капилярчета. И кожата ми е много светла, нежна и като се нараня посинява.

Кръв ми точиха последно февруари и април и всичко беше ок. Затова не му обръщам внимание.

# 207
Момичета краката ми имат синини някой има ли представа от какво може да е?
Ударила си се  Mr. Green

# 208
НЕ ЧЕТЕТЕ ЗА СИНИНИТЕ! Че излиза нещо много страшно Mr. Green И на мен ми се появят сининки тук и там, в вповечето случаи съм се ударила без да съм запомнила и ми изчезват след 2-3 дни. Последно имах на ръката. Сега имам отстрани на кръста, някъде зверски съм се изхакала, защото страшно боли, едвам мога да се пипна, но нямам никакъв спомен. Laughing Не се шашкай, Мари, сигурна съм че е нищо. Нали ти няма нищо друго? Hug

# 209
Чакайте да ви се похваля...днес пих едно малко уиски ииииии нищо не ми стана  Mr. Green ( все още де) Не съм си и помисляла да го правя на тази доза АД, но днес племенника има РД и бяхме в едно заведение и викам чакай и аз като другите хора да ударя едно малко. Е имах малко замайване, но аз и без уиски го имам Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт