Паническо разстройство - 25

• 96 782
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
След всичките проблеми от миналото лято до днес, резулатата е повишаване дозата на АД. Трябваше по-рано да отида, ама все чаках да ми "мине". Дано се оправя, че съм много депресирана в момента ooooh!
Увеличи дозата и си по добре ли какво пиеш и каква дозировка
Аз и да пия пак не съм добре.  Изпила съм ги всички видове и не се чувствам добре. Да, започнах работа и се разсейвам и съм по добре, но всеки ден има период по няколко часа да ми е адски лошо. Ксанакс чупя при нужда през ден-два. За ПР пише в листовката на Сероксат, че препоръчителната доза е 2-3 табл, аз вземам по 1. Не искам да прекалявам, но искам и са съм по добре.  Работя вече, сега поне да започна и да пътувам сама и да не ми става толкова лошо, на моменти едвам издържам.

# 496
Нели същата работа от две седмици съм на 4 хапчета същата работа аз без тях бях по добре.

# 497
То редовен е номерът, като не действа както искат да увеличат дозата. Аз на оропрам бях достигнала (бяха ми я качили) до доза, която не се препоръчва.
Айде и а да се оплача - виене на свят, умора голяма, гадене, а каква депресия, като че ли кой знае какво е станало Cry

# 498
Джери защо спря стимулотон не ти ли действаше😊😊😊

# 499
Пречеше ми на пиенето Mr. Green Това в рамките на шегата, не можех да вдигна голяма доза. И Карадалием ми го смени.

# 500
аз съм на 4 хапчета ама уви

# 501
   От известно време за няколко секунди усещам нещо в корема и сякаш ме е страх, че ще ми стане лошо. Но си казвам сега ще мине и до 4-5 секунди спира. Мисля си да не е сърцето, но преди два месеца ходих на кардиолог и каза, че сърцето ми е здраво / по друг повод ходих при кардиолога/. Това паническа атака ли е?

# 502
Здравейте! 6 дни вече пия ремотив, обаче днеск още със събуждането се чувствах зле. Цял ден се чувствам ужасно, дори не мога да го опиша как. Просто като леко гадене, дереализация и много потиснато настроение. Абе чувствам се ужасно. Въпроса ми е към тези които са го пили - имали ли сте някакви странични ефекти от него или всичко си ми е от депресията и високата тревожност. Да си призная пия си по 3-4 бирички вечер...

# 503
От основното заболяване е. Но и да знаеш, няма такова нещо пия си лекарството и вече абсолютно нищо ми няма, всички хора имат кофти дни.

# 504
Марито, на 200 стимулотон ли си? Ако е така, това е максималната доза и ако нямаш никакво подобрение е по-добре да ти го сменят.

# 505
Марито, на 200 стимулотон ли си? Ако е така, това е максималната доза и ако нямаш никакво подобрение е по-добре да ти го сменят.
да на 200 съм общо взето бива само главоболието ме мъчи

# 506
  • София
След всичките проблеми от миналото лято до днес, резулатата е повишаване дозата на АД. Трябваше по-рано да отида, ама все чаках да ми "мине". Дано се оправя, че съм много депресирана в момента ooooh!
Увеличи дозата и си по добре ли какво пиеш и каква дозировка

Започнах с Ланвексин 3 на ден и 1 Флуанксол, после реших да прекъсна за известно време и стартирах като от една година съм на 1 Ланвексин.
Но ми се случиха доста неприятни неща и промени и в личен и професионален план, много разочарования и страдания. И сега ми го вдигат, което е добре де, защото в момента с тази доза съм половин човек. Надявам се скоро да си стъпя на краката.

# 507
Здравейте! Искам да попитам, може ли да пия мента , глог, валериана заедно с ремотив?

# 508
По-добре само фитокардин си вземи, или чист глог.

# 509
При мен комбинацията мента,глог и валериан не действа Sad само чист валериан,по възможност тинктура и валидол под езика.
Няколко дена бях добре и днеска се събудих в 7 ,сама и притеснена ,че ще умирам...незнам защо..Измерих пулс-беше 48 и се шашнах,че сърцето ми ще спре.Скочих, притесних се и след няколко минути -пак над 200 пулс.Говорих с майка ми по телефона,измерих го след малко -около 100....Вече се отчаях-усещам как сама си причинявам всичко и не мога да го контролирам Sad В повечето случаи от сутринта знам ,че ще изпадна в паника и наистина така става,особено ако нямо никой в къщи...Личната ми беше дала рецепта за Деанксит още преди година (не знам дали е компетентна),но прочетох странични ефекти и се отказах да го купя...Сега се замислям,предстои ми  голяма сватба(кума съм), и се чудя ще има ли 'моментен' ефект ,колкото да не се излагам или по-добре да не опитвам?

Общи условия

Активация на акаунт