Паническо разстройство - 25

• 96 689
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Кокиче, аз откак съм напълняла съм все така, мила. Даже и до антибиотици стигам понякога.
Джеренце, аз пък на фризьор,маникюр и на масаж се чувствам като на психотерапия. Ако може-всеки ден ще ходя  Laughing Че и обикновено цял куп бъбрици се събрали на фризьора и все нещо ново научавам.....

# 76
Точно така, Нели! Вярвам, че можеш да се справиш! Щом ние можем и ти можеш! Само трябва да си повярваш...

Опитай се със ставането да мислиш за прекрасния ден който те очаква. Пусни си хубава комедия, прочети хубава книга, поговори с близка приятелка, изяж един шоколад дори, излез навън (ако трябва пред блока) Simple Smile Има толкова хубави неща заради, които човек да се усмихва, да се бори със страховете си Simple Smile  Hug

Днес е неделяяяя ако ви е хубаво времето помоли приятеля си или родителите си да излезнете на разходка в парка да подишате малко чист въздух.
Азз дори в най-тежките си моменти в които съм имала паник атаки и тревожност и силна агорафобия като отида някъде сред природата  все едно съм се пренасяла в някаква друга вселена. Природата е най-добрият ни помощник, най-хубавото лекарство. По - хубаво от всички видове хапчета и лежане Simple Smile Гаранция!
Сега пиеме кафенце в леглото, след малко ще направим разходка Simple Smile) Дано да не се оплаквам, а да влезна да се похваля Simple Smile))

# 77
Пожелавам ти после да пишеш колко хубаво е било Simple Smile Просто бъди с положителна настройка.

# 78
Момичета имате ли натрупани излишни килограми от АД и как се справяте с тях,че аз вече се чудя как да се отърва от едни 10кг, които си ги натрупал с Тритикото.Вече съм само на Ципралекс и Флуанксол и се надявам с тях да не качвам поне драстично както беше досега с другите Ад, чула съм че Ципралекса бил сравнително пречистен и нямал странични ефекти

# 79
Привет и от мен момичета, аз бях на гости при приятеля ми за 2 дни и гледах да се разсея от всичко, та за това не съм ви наглеждала.

Аз да не казвам голяма дума, но съм добре. Имам си моменти на лека тревжоност, но до там, от няколко дни почти не мога да се оплача. И пак да не прибързвам да се радвам,че.. знаете как е Grinning Като цяло преди Великден имах няколко много тежки дни, с много кризи, страх, плач и т.н., но благодарение на тях сякаш изкарах малко дяволите от главата си. Освен това и вече ми е трета среща с психоложката и смея да твърдя, че ми помага. Още е рано за перманентни резултати разбира се, те ще отнемат месеци, но със сигурност се чувствам по-спокойна Simple Smile

Във Варна времето е кофти, много духа и е облачно, всеки момент ще завали сякаш. Но и аз се разходих, ходих да си купувам боя за коса, понеже ползвам безамонячна и фризьорката такава няма, малко да ме поосвежи утре, че съм станала с 5 цвята в косата вече, пък и малко да я клъцна. И аз се притеснявам за фризьора, понеже като има боядисване бая висене отива в тоя салон и сигурно ще ме удари нервата, ама майната му, каквото такова. Laughing

Галка, рисунката е чудна, особено като за първи опит с масло, поздравления bouquet

Прегръщам ви. Hug

# 80
Момичета имате ли натрупани излишни килограми от АД и как се справяте с тях,че аз вече се чудя как да се отърва от едни 10кг, които си ги натрупал с Тритикото.Вече съм само на Ципралекс и Флуанксол и се надявам с тях да не качвам поне драстично както беше досега с другите Ад, чула съм че Ципралекса бил сравнително пречистен и нямал странични ефекти

Не ми говори за тритико Sad От 53 на 63 кг. скочих и...няма сваляне.   

# 81
Благодаря ти,мила  Hug Изчерпателна и полезна както винаги!Не знаеш колко много ми помагаш,Treli_kardia  bouquet

Hug Радвам се, че мога да съм ти полезна, Кокиченце!

Ели, аз съм пила два пъти ципралекс и никога не съм качвала от него.
Иначе за килограмите... аз не съм качвала от лекарства, но о принцип след като навърших 25-6 (преди това бях 49-51 кг според сезона) започнах малко по малко да си качвам. Къде от стрес, къде от позабавяне на метаболизма. Имаше един момент в който бях стигнала и 70. Което за човек който цял живот е бил щиглец си е много и си тежи.

Много ми помагаше 90-дневната диета. Беше ми най-свободна за изпълнение, защото не се лишавах от нищо и смъквах някакви килограми, както и се пречиствах от нея. Но все ми оставаха 3-4 кг, които не можех да сваля и не можех да стигна до 60 и под 60. Откакто ми казаха, че имам СРЧ и ми се наложи да пазя диета по здравословни причини (аз и след операцията ми през декември пазих подобна) и намалих много драстично сладкото (сега хапвам само по време на цикъл или когато наистина ми се дояде) и тестените съм 59 вече 2 месеца. Освен това обиколките ми се намалиха - 7 см от ханш, 5 от талия и 5 от бедро. И това без спорт защото нямаше как да спортувам дълго време след операцията, после и другите болежки. Но смятам, че като започна и да спортувам отново нещата ще се наредят.

Цвети, много се радвам, че нещата потръгват Simple Smile Ще се наредят Simple Smile

Честит празник на всички дами, които имат дечица Simple Smile Да сте живи и здрави.  bouquet Heart Eyes

# 82
Аз свалих 4кг от АД.

# 83
Явно си е до организъм.

# 84
Добро утро момичета и от мен.Тази хипохондрия и страх могат да те съсипят напълно и аз понякога се страхувам но гледам да не го мисля.Трели на теб ли ти правиха операция на крака?
Аз съм с операция на крака..

# 85
Предстои ми такава и ме интересува АД не пречи ли на упойката.Ти с пълна ли беше?

# 86
Момичета здравейте  Hug виждам сте добре.. Това да се чува!

Аз предните дни също като цяло бях добре, макар и с разни болежки в корема + посещаване на разни лекари, но все пак се чувствах ок..
Днес обачееее  Shocked от сутринта една буца в корема, едно безспокойство.. Абе ужас, и щях да излизам с нашите по магазините и като ме обзеха едни мисли. Изсмуках две хапчета мента, глог и валериан, наревах се.. Успокоих се следователно и излезнах  Mr. Green  И като никой около мен не знае, не ме питайте какви ги обяснявам и съчинявам за тези си моменти. Както и да е де, дори не искам да се връщам към тази ужасна сутрин  ooooh!

# 87
Предстои ми такава и ме интересува АД не пречи ли на упойката.Ти с пълна ли беше?
Не бях с пълна, а със спинална упойка. Не АД не пречи на упойките, но трябва да предупредил анестезиолога. На мен пси ми каза да не пия хапчето преди операцията, а след това. Така и направих и не съм имала никакви проблеми.

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 17:23 от vesta_78

# 88
Не пречи, да. Аз не съм пила АД и бензо когато ме оперираха и след това при колоноскопията. Но ме питаха дали пия нещо. И анестезеолозите казаха, че просто не трябва да се пие преди процедурата. перацията ми беше със спинална, а колоноскопията с пълна. Та това помня от разговорите с анестезеолозите. Simple Smile

# 89
Здравейте,момичета нямаше ме известно време ,по задачи ,насам ,натам...две седмици се чувствах като на седмото небе ,без никакви оплаквания ,никакви болки,тревожност,все едно бях нов човек....от около седмица пак се започна замайване ,тревожност,болки и парене.Мога да ви се похваля ,че десетина дни не съм мерила кръвно,колкото и да ме гризе отвътре не меря....утре е много важен ден за мен ,дано всичко е успешно и има добър финал,ако всичко се получи ще се похваля ....желая ви лека и спокойна вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт