Моля ви дайте ми съвет,много ме е страх!

• 2 879
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте на всички.Момиче съм на 23.Имам проблем с едната фалопиева тръба,установена с цветна снимка и лекарят предложи да направим лапароскопия за да провери яйчниците,матката и тръбите,да може да оправи тръбата и ако има някъде другаде проблем да го оправи.Но има един проблем,през съзнателния си живот,никога не съм била под упойка,единствено на 6г възраст претърпях операция,но не помня много,имам ужасен страх,не мога да си представя да бъда в безсъзнание и да не чувствам нищо като мъртвец.Самата мисъл ме кара да настръхна.Не знам каквое самото чувство,когато те приспиват,после лесно ли ще се събудя.Слаба съм 45 кг и с ниско кръвно повечето пъти,имисълта за пълна упойка ме ужасява.Моля ви,хора който са го преживели да разкажат,какво е чувството и преживяването,искам да го направя заради бебчето което искам,но само това нещо ме спира,не ме е страх нито от възрастановяването,нито от самата операция  Cry Cry Cry Cry

# 1
Преди ден-два не помня вече пусна тема за това, че смяташ, че имаш магия, доколкото се сещам не каза да имаш някакъв проблем, а тук друго виждам. Даже повечето момичета, вкл. и аз питахме дали приятеля/съпругът си е правил спермограма и ти каза, че всичко е наред. Днес пускаш тази тема......
Кога направи тези изследвания, че и резултати взе и диагноза вече имаш? Rolling Eyes

# 2
Нищо не е, не се притеснявай. Заспиваш и в един момент се събуждаш. Аз го преживях на 14-15 год. възраст при операция на паендикса. Бях около 40 кг. и с ниско кръвно  Laughing.  Малко кофти ми беше събуждането, че болеше, ама не е кой знае какво. И епидурална упойка съм имала, при раждането. Предпочитам пълната.

# 3
Изобщо не си правете труда да давате съвети, момичето има много по-сериозни проблеми от предполагаемите репродуктивни такива. Онзи ден с тема, че има магия за безплодие, в която твърди че всички изследвания са и ок, днес проблемна тръба... В ИБ съвсем се вихри...

Авторката, имаш нужда от помощ. Сериозна. 

# 4
Преди ден-два не помня вече пусна тема за това, че смяташ, че имаш магия, доколкото се сещам не каза да имаш някакъв проблем, а тук друго виждам. Даже повечето момичета, вкл. и аз питахме дали приятеля/съпругът си е правил спермограма и ти каза, че всичко е наред. Днес пускаш тази тема......
Кога направи тези изследвания, че и резултати взе и диагноза вече имаш? Rolling Eyes
Ами изследаласъм си почти всичко,и другата тръбае наред,за това казах че при мен всичко е наред....   :roll  Shocked Rolling Eyes

# 5
Нищо страшно няма. Peace
Упойките се дозират според кг.
И аз съм слаба, точно бях 45 кг и имам две операции на апандист.
Дъщеря ми пък беше на 6, когато я оперираха от апандисит.
Лекарите си знаят работата.

# 6
Тъкмо това щях да напиша-преди малко четох темата за магията, а сега изведнъж... #Crazy
А това пък: " да може да оправи тръбата и ако има някъде другаде проблем да я оправи"...ивинявай, ама все едно за водопроводни тръби говориш, чак ме досмеша.

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 19:01 от Анонимен

# 7
Опитай се да се успокоиш. Усещане няма никакво, просто все едно че изведнъж заспиваш. Все едно че си била жестоко уморена и просто ей така заспиваш. Не се бой. И успех.

# 8
Е как така да те оперират за да огледат какво е състоянието  Shocked Бе момиче, ти да не си кола, която има нужда от диагностика като дигнат капака и поогледат!?

Има видеозони, има техника, ако трябва ще си плащаш за резонанси и скенер но да ти правят операция дори и лапароскопски е напълно безумно.  Shocked

Върви при друг лекар, да ти погледне изследванията, да направите ако е необходимо стимулации и проследяване на състоянието на тръбите.

Какво ще им ГЛЕДА на яйчниците, тръбите и матката с лапаро не мога да проумея?!?  newsm78

# 9
Ако от това те е страх по-добре хич и не забременявай  Mr. Green

# 10
Няма нищо страшно в общата упойка.Имам общо 7 до този момент.Заспиваш и се събуждаш.Може да ти се гади след това,но не е задължително.Желая ти успех и всичко да е наред!

# 11
  • Варна
Ако от това те е страх по-добре хич и не забременявай  Mr. Green
+1... Много иска бебе, но я е срах от упойка.. Ще ме извинява дамата, но няма кой да я вземе за сериозно! Момиче, хората живота си даваме за дете!! Ти се чудиш за манипулация заради упойката. Ами заспиваш и после се събуждаш или просто не чувстваш нищо от гърдите надолу. След като е манипулация няма е от най-приятните неща.
Дано са прави другите момичета и нямаш такива проблеми. Децата са най-свещеното нещо и шега с това не бива. Дано не си позволяваш да го правиш, че да не се вайкаш един ден...

Цитат
Ходих по лекари,правих изследвания,следях овулация,проходимост на тръбите,всичко е наред а бременност няма насреща
02.05.2046г 16:59  интересно.. newsm78....

# 12
Не искам да я укорявам, трябва да говори с анестезиолог, относно упойката и просто в името на бъдещото дете трябва да е спокойна, и да знае че хората не искат да и направят нищо лошо, вероятно при проблем с маточните тръби, дори и едната се отстранява, много често и това е причина за не забременяване, има риск от извън маточна бременност. Както казах не я укорявам, искам да и кажа, че трябва да мисли положително, и да се бори до края , да не се страхува  bouquet

# 13
  • Sofia
Не се страхувай от пълна упойка,заспиваш,събуждаш се,малко си замаяна,но бързо отминава....
Успех bouquet

Общи условия

Активация на акаунт