Страсти – градините в София, кампания 2016/2017

• 53 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро Simple Smile! Честито на всички приети дечица и техните родители! На останалите - стискам палци на следващите класирания да имате успех. Не се отказвайте и не губете надежда, защото винаги има шанс. Моят син беше приет на текущо класиране, така че само следете системата.
Алексче, честито мила  Heart Eyes! Много се радвам за вас!
Ние също ще сменяме градината. Сменяме адреса и кандидатствахме за нова градина, по-близо до новият ни адрес. Имахме късмет и моят дребен също е приет. Днес обаче се събудих с един притеснителен въпрос - какво се случва със следващите 3 месеца? Сега като го запишем в новата градина, има ли право да посещава летните месеци в старата? Все пак се води записан вече в новата .... Направо изпадам в ужас, ако ми кажат, че трябва да го спра от старата още сега ...  Confused

# 586
  • София
Вили, няма да го спрат, спокойно. В новата тръгва от септември. Тогава ще се отпишете от старата и ще започнетя в новата.

# 587
Здравейте и честито на всички приети! Успех на останалите на второ класиране!
Вече някой беше попитал, но не видях отговор - знаете ли кога ще бъде отключена системата? Не се сетих да си копирам списъка с необходими документи преди заключването й, а сега не мога да стигна до тях .. Много глупаво от моя страна.
Ако някой има списъка с необходими документи за 41 СДЯ Ябълкова градина, ще съм благодарна да го сподели. Също така ще се радвам да се запозная с родители на децата, приети там - випуск 2014.

# 588
Това имах предвид 1т. от яслата, за кандидатстване в 1-ва градинска група. Реално не е дабре да отлагам ходенето на ясла, защото детето трябва да е ходило на ясла 6м. преди класирането догодина...

# 589
  • София
Списъкът мисля е стандартен.
1. Акт за раждане и копие
2. Лични карти на родителите
3. Документ за адресна регистрация, ако адресът е различен от този по лк
4. Служебни бележки от двете фирми и копия на трудови книжки
5. Имунизационен паспорт с нанесени ваксини. Ако липсва някоя се взима бележка от лл.
6. Здравнопрофилактична карта.

# 590
Вили, няма да го спрат, спокойно. В новата тръгва от септември. Тогава ще се отпишете от старата и ще започнетя в новата.

Благодаря ти много  bouquet! Успокои ме! Ще говоря и с директорките, но докато стигна до тях, щях да се побъркам Simple Smile.

# 591
Здравейте и честито на всички приети! Успех на останалите на второ класиране!
Вече някой беше попитал, но не видях отговор - знаете ли кога ще бъде отключена системата? Не се сетих да си копирам списъка с необходими документи преди заключването й, а сега не мога да стигна до тях .. Много глупаво от моя страна.
Ако някой има списъка с необходими документи за 41 СДЯ Ябълкова градина, ще съм благодарна да го сподели. Също така ще се радвам да се запозная с родители на децата, приети там - випуск 2014.

Здравейте.Честито на всички нови ученици и късмет на останалите по натам.Ние също сме приети в 41 СДЯ Ябълкоа градина набор 2014.Списъка с необходимите документи  го видях на първата страница от темата и се надявам до края на другата седмица да сме готови с документите и евентуално да се запишем

# 592
  • София
И ние сме приети. Изхабих повече нерви отколкото с кандидатстването на баткото миналата година!

# 593
  • София
Ние не сме приети Sad ще чакаме следващи класирания уви....мъките продължават.

# 594
Списъкът мисля е стандартен.
1. Акт за раждане и копие
2. Лични карти на родителите
3. Документ за адресна регистрация, ако адресът е различен от този по лк
4. Служебни бележки от двете фирми и копия на трудови книжки
5. Имунизационен паспорт с нанесени ваксини. Ако липсва някоя се взима бележка от лл.
6. Здравнопрофилактична карта.

Здравейте, каква е тази Здравнопрофилактична карта?

# 595
Stela0708, на 1 стр. има изображение на имунизационния паспорт и здравнопрофилактичната карта. Купуваш си ги от някоя книжарница, в която продават медицински формуляри и бланки. Носиш ги на педито ви за попълване, подписи и печати.

# 596
Момичета,  имам още един  въпрос.
Аз работя на два ТД,  но реално в системата можеше и за писахме само основната месторабота.
При записването на детето достатъчно ли е трудовата книжка да е попълнена само от едната, основната месторабота?
Или трябва и от двете?

# 597
  • София
Ние нямаме имунизационен паспорт. Педи ни изпечатва ваксините от неговата програма. Даже и здравнопрофилактичната карта от там я печата. Преди даже ни попълваше ваксините в нея и не бяха два документа.

# 598
Ние не сме приети (в мн.ч, че буквално все едно мен ще избират ooooh! Laughing, толкова се притеснявах). Ще се надяваме на др класирания или на есен в частна ясла. Може пък да е за добро.  Tired

# 599
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И моето дете е прието.Олекна ми,но ми е някак притеснено  Blush

Общи условия

Активация на акаунт