Страсти – градините в София, кампания 2016/2017

• 52 677
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте,
моето малко дете не е класирано по първите 3 желания и сега се получава така, че трябва да водя каката на градина в квартала, а малката в друг квартал, което ми се струва мисията невъзможна. Та в тази връзка бих искала да попитам следното:
1. Добре ли е да запиша детето в градината, в която е прието по последно желание, и да продължи да участва в класиранията или да откажа писмено записването и да чакам по-добро класиране?
2. Ако подам заявление за преместване, което се разглежда от работна група, дали има шанс да я преместят? Нормално ли е двете деца да са на различни места, та дори в различни квартали? Сигурно има и други подобни случаи като моя, но аз още съм в шок....
3. Как се доказва (освен служебна бележка) осигуряване по договор за управление, ако фирмата е нова и осигуряването е от май месец? Нито има трудова книжка, нито декл. по чл. 92. Има ли изискване за минимален срок за осигуряване във фирма в района на детската градина?

Ще съм благодарна на съдействие с опит и препоръки Simple Smile

# 736
  • София
Изпратих запитване в системата, по повод тръгването в новата градина при дъщеря ми набор 2011 ... към момента тя и брат и / който на есен е първокласник/ посещават друга учебно заведение. малката и сестра и тя са класирани в ново по - близко ОДЗ, но маклата е с прием от септеври, а каката с текущ прием ... хубаво, но това означава да водя баткото в един квартал, а нея в друг, гледайки малката в къщи ... отговора е следния: Здравейте, моля свържете се с директора на детското заведение и уточнете проблема. По принцип за текущите приеми започва броенето от момента на записване на детето по .2.3.9. ...  и цитирана въпросната точка ... токова Rolling Eyes

# 737
  • София
Извинявам се, ама аз никъде не видях написано, че на копията на документите трябва да фигурира "вярно с оригинала" Няма как да се подпиша под такова нещо, дори и формално, когато това не е така.

# 738
Извинявам се, ама аз никъде не видях написано, че на копията на документите трябва да фигурира "вярно с оригинала" Няма как да се подпиша под такова нещо, дори и формално, когато това не е така.
Simple Smile
Някоя по-запозната мама да каже трябва ли да пишем "Вярно с оригинала" и подпис на съответния родител на копията от личните карти, акт за раждане и труд. книжки? Rolling Eyes
На нас миналата година ни искаха за копията на трудовите книжки. Вероятно на повечето места искат.
Аз писах "Вярно с оригинала с изключение на заличените трудови възнаграждения!", иначе щеше да бъде съставяне на документ с невярно съдържание Wink

# 739
Стигнахме до 50-тата страница на темата и май е време за нова тема. Някой разбрал ли се е с milasara да прави новите теми? Аз мога да се пробвам, ако няма.

# 740

Общи условия

Активация на акаунт