Страсти – градините в София, кампания 2016/2017

• 52 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • гр. София
абсолютно несериозно е това с Трудовите книжки...Та нали има профил детето, регистрацията на родителите и хора, които проверяват профилите и съответно дисквалифицират....Те приели детето, пък после се сетили да проверяват...Това е за удобство, за да  се види кои родители са платежоспособни и удобни..или пък на които не е добре да се правят проблеми и да им се държи тон...

# 691
  • София
Въпрос! Ако дете е прието по второ желание, може ли да участва на второ класиране по първо желание без да губи мястото?

# 692
 newsm44 Честито на всички приети!

знам, че беше коментирано някъде, но не можах да намеря  Blush синът ми е приет за ясла първа група, но се отказахме да го пускаме. Трябва ли да правя нещо за да не го запиша и да нямам наказателни точки за следващото класиране  newsm78

А защо изобщо кандидатствахте?

# 693
  • София
Въпрос! Ако дете е прието по второ желание, може ли да участва на второ класиране по първо желание без да губи мястото?
Да може. Не губи мястото при условие, че се запише по второто желание.

# 694
  • срещу двата комина :)))

знам, че беше коментирано някъде, но не можах да намеря  Blush синът ми е приет за ясла първа група, но се отказахме да го пускаме. Трябва ли да правя нещо за да не го запиша и да нямам наказателни точки за следващото класиране  newsm78

както казах - намерихме друг вариант  Peace

# 695
  • СОФИЯ
здравната карта с всички нанесени ваксини си е в мен,трябва ли да я презаверявам или нещо подобно ?

# 696
  • София

знам, че беше коментирано някъде, но не можах да намеря  Blush синът ми е приет за ясла първа група, но се отказахме да го пускаме. Трябва ли да правя нещо за да не го запиша и да нямам наказателни точки за следващото класиране  newsm78

както казах - намерихме друг вариант  Peace
От вчера за днес? Иначе да, можете да отидете на място в ДЗ и там да заявите, че отказвате записване.

# 697
здравната карта с всички нанесени ваксини си е в мен,трябва ли да я презаверявам или нещо подобно ?
И аз с подобен въпрос...не съм виждала да се попълва имунизационен паспорт, но в здравната карта и здравната книжка на детето, всичко е попълнено от личния лекар с поставените ваксини. Та, някой може ли да покаже как изглежда това въпросно писмо по Наредба 15/2005 на МЗ или личният лекар си знае, и да не ги мисля тези неща?

И благодаря на тези, които отговарят на хилядите въпросчета?

# 698
Извинявам се, ако е коментирано. За второ класиране теглят ли се нови номера при жребия за местата или децата остават със същите номера от лотарията?  newsm78

# 699
  • София
Господарката на мрака, има два варианта - (1) личният лекар отпечатва готова здравна карта и имунизационен паспорт от системата си (често на един лист) или (2) ти купуваш формулярите и ЛЛ ги попълва. И в двата случая ЛЛ трябва да знае какво да направи. За съжаление има градини, чиито служители те карат да изпълниш вариант (2), защото ... и аз не зная защо, макар че вариант (1) е по-лесен за изпълнение.

# 700
  • СОФИЯ
Извинявам се, ако е коментирано. За второ класиране теглят ли се нови номера при жребия за местата или децата остават със същите номера от лотарията?  newsm78
теглят се нови номера

# 701
Благодаря. Дано имаме повече късмет тогава Simple Smile

# 702
  • София

Да, само трябва да добавите пак кандидатурата, защото при записване всички кандидатури се трият.

# 703
  • София
За съжаление има градини, чиито служители те карат да изпълниш вариант (2), защото ... и аз не зная защо, макар че вариант (1) е по-лесен за изпълнение.
Мога да споделя личния си опит. ЛЛ отказва да си губи времето и да попълва изцяло документ, който излиза готов от програмата му. Сестрата в ДГ си иска картончетата, защото така и е по-лесно да ги съхранява. Затова й купувах картон, на който записвах само името на детето и вътре и слагах листа от ЛЛ.

# 704
Господарката на мрака, има два варианта - (1) личният лекар отпечатва готова здравна карта и имунизационен паспорт от системата си (често на един лист) или (2) ти купуваш формулярите и ЛЛ ги попълва. И в двата случая ЛЛ трябва да знае какво да направи. За съжаление има градини, чиито служители те карат да изпълниш вариант (2), защото ... и аз не зная защо, макар че вариант (1) е по-лесен за изпълнение.

Мерси bouquet Ще е една много бюрократична седмица atwork
Но пък си заслужава...за децата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт