Принцът и Пепеляшка: Обичат ли се различните?

• 25 629
  • 159
  •   1
Отговори
# 90
  • Galaxy 13197853088
Всичко е възможно.

# 91

Да - в приказките. Но в реалния живот е много малко вероятно.  Grinning

# 92
  • София
 Laughing Значи аз съм от приказките.

# 93
За любовта граници няма, но аз лично плувам най-добре в свои води. Като се огледам около мен, май все сродни души са се събрали- богат с богат, среден със среден, домошар с домошар..  Grinning

# 94
По принцип съм забелязала, че хората, които изкарват повече пари, ходят в едни среди, в които се срещат със сходни по доходи хора. Аз примерно не мисля, че мога да се хвана с богат мъж. Изкарвам доста добри пари, но не такива че да карам последния GLE Mercedes примерно.

Такива мъже ходят по места, които аз смятам за доста снобарски, на които си трябва да си се оправяш, гримираш, да носиш определени дрехи, а аз обичам да се обличам хубаво, но не задължаващо. Имам доста вкус за мода и поддръжка, но просто не е за мен в петък вечер да ходя по места, където задължително да трябва да съм на токчета, с рокля поне за 200 лева и т.н. Просто няма как такъв мъж да ме хареса мен, която обичам неделята да си седя по суитчер Grinning

Плюс, хората се привличат по манталитет. Примерно ако си научена да искаш мъжа до теб да те уважава и да те цени, няма как да се хванеш с някъв тъпанар. Просто ще му биеш шута. Аз съм израстнала от компания предимно от момчета, от малки сме заедно и те винаги са ме приемали за част от "момчетата", но и винаги са били галантни към мен и не са позволявали някой да ме нагруби. И съм забелязала, че живота почти не ме е срещал с мъжете тип "удря по масата като иска нещо от жената". Просто нямам такива в обкръжението си.

Разбира се, винаги има изключения. Важното е да се разбират и да са един за друг. Simple Smile

# 95
  • Galaxy 13197853088
Да - в приказките. Но в реалния живот е много малко вероятно.  Grinning

Не мисля така. ей тук разни
примери.За повече не ми се
рови.
http://woman.(хотнюз-на английски заради тъпия спам филтър).bg/n/10-zheni-i-priyatelki-na-miliarderi.26102.html

# 96
  • Най-красивата страна
А помните ли момичето от Бургас,което се омъжи за принца от Мадагаскар?
Запознали се в колеж в Германия Hug
Преди години писаха за нея .

# 97
Не беше принц, а син на тогавашния президент на Мадагаскар, който отдавна не е на власт в следствие на военен преврат, като му взеха парите и го вкараха в затвора. Миналата година пак го бяха арестували. Със снахата не се знае какво е станало.

# 98
То вярно, че темата е зададена за принцове и принцеси, но над 95% не са такива, а просто са богати или средна класа.

# 99
Всеки човек си е личност, дали е принц, принцеса или сладкар. Прави го Човек не материалното състояние, а неговите качества. И понеже така възприемам хората без да се интересувам от възможностите или имотите им смятам, че и любовта събира хората по този признак  Peace

# 100
Аз не смятам, че любовта събира принцове с пепеляшки или принцеси с пепеляши. То затова и само по приказките се случват такива неща или в много изключителни случаи.

# 101
  • София
Много мои познати си клатят краката по цял ден и живеят от доходния бизнес на мъжете си. Гледам ги че не са се юрнали и те да стават бизнесдами, за да достигнат нивото на съпружието. Но и мъжете им не се оплакват, защото вкъщи им е сготвено, изчистено, а чехлите надлежно построени до вратата в очакване на техни височества.  Laughing

# 102
Аз не смятам, че любовта събира принцове с пепеляшки или принцеси с пепеляши. То затова и само по приказките се случват такива неща или в много изключителни случаи.

Чек, много си лоша! Не разваляй илюзиите на хората.  Laughing Шекспир е казал, че любовта е сляпа. Затваряш очите и се хвърляш в морето.

Истината е, че когато се запознах със сегашния си съпруг и след няколко месеца се запознах със семейството и приятелите му,  се "предадох" изцяло (явно дотогава подсъзнателно съм имала някакви задръжки), защото стана ясно, че семейството му споделя моралните ценности и етичните норми, с които аз съм израстнала, а приятелите му бяха идентични с моите приятели - от същата среда, със същите интереси, дори със същите професии.  Laughing Иначе е трудно да се сравняват финансовите възможности на един англичанин и на една българка (говорим за преди 15-20 години), макар и по принцип от същата среда, защото аз си нямах нищо.  Laughing Само куп дипломи и много потенциал за развитие. Та материално бяхме много различни, когато се срещнахме, но аз не се имам за Пепеляшка; сега сме с еднакви матрериални възможности.

# 103
Нали говорим за хора с ранг на принцове, а не за някой който просто плаща сметките или за различия в доходите.
Софи, ясно е че с твоята квалификация не си пепеляшка, а и съм чела да се хвалиш само за басейн и трамплин, не за шато в Южна Франция.  Mr. Green Hug

# 104
Нали говорим за хора с ранг на принцове, а не за някой който просто плаща сметките или за различия в доходите.
Софи, ясно е че с твоята квалификация не си пепеляшка, а и съм чела да се хвалиш само за басейн и трамплин, не за шато в Южна Франция.  Mr. Green Hug

Ами то не е за хвалене. Начин на живот е тук, но ми излезе приказката, че се хваля; върви доказвай, че нямаш сестра! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт