анти целулитни процедури

• 1 353
  • 11
  •   1
Отговори
  • Sofia
Здравейте,

Можете ли да споделите опита си в борбата с целулита. Аз започвам, като абсолютно начинаеща в
това отношение с процедури Велашейп и ще се радвам, ако мога да прибавя и друга по-ефикасна процедура ....

# 1
Аз ходя на ръчни антицелулитни масажи и Велашейп. Има полза, но без спорт и разумен хранителен режим, борбата е обречена. След раждането почнах с масажите и велашейп-а, ефектът върху краката ми беше поразително добър, кожата се изглади, целулитът видимо е намалял. Сега комбинирам с Фит Вайб и се ограничавам (горе-долу) откъм вредни храни и смятам, че много добре се комбинират нещата. Но само процедурите няма да са достатъчни.

# 2
  • Sofia
Можеш ли да коментираш с какво се различават принципно двете процедури.  Аз се отказах от масажите защото съм пред разположена към образуване на капиляри и затова възлагам надежди на някаква технология с радиочестотно излъчване ☺

# 3
Ами разликата е в това, че единият масаж се прави с ръце, съответно е по-силов. Щом си ходила, знаеш как понаболява в началото. Велашейпа е като вакуум. И от двата масажа съм доволна. При Велашейпа е задължително, ама много задължително приемането на големи количества течност, за да има ефект. Колкото и да е неприятно. От него се прибрах на обиколка в корема, докато от ръчния масаж ефектът е в изглаждането на кожата, разбира се и изчезването на целулита, но си отнема не малко време. Съветът ми е да правиш поне 10 ударни с Велашейпа и след това поне веднъж или два пъти в седмицата, за запазване на резултатите. А, естествено и ако можеш да комбинираш със спорт, ще си пушка Simple Smile

# 4
За предразположените към напукване на капиляри и вакумния масаж е противопоказен... Peace  Даже ръчния ако е направен професионално може да не е толкова опасен....
Някой има ли поглед как стоят нещата с повлияването на целулита от каране на колело? Не във фитнеса обаче... Mr. Green

# 5
За предразположените към напукване на капиляри и вакумния масаж е противопоказен... Peace  Даже ръчния ако е направен професионално може да не е толкова опасен....
Някой има ли поглед как стоят нещата с повлияването на целулита от каране на колело? Не във фитнеса обаче... Mr. Green

Може и да си права за вакуумния. Иначе за колелото знам, че стяга, но не и че премахва целулита.. може и да греша, споделя информация на фитнес инструктор

# 6
  • Sofia
Може ли да дадете отзиви за Фит вайб!? Къде го ползвате. Коко пъти седмично....с каква продължителност

# 7
Може ли да дадете отзиви за Фит вайб!? Къде го ползвате. Коко пъти седмично....с каква продължителност

Аз ходя 2 пъти седмично, че с бебето ми е трудно за повече. Тренировките са по 20 минути, обаче яко се поти човек. Не е трудно, няма после мускулна треска. Аз съм свалила към 2 килограма за 2 седмици, което идеално ме устройва, тъй като вече не съм привърженик на драстичните диети. Доколкото знам бори и целулита, макар и по-бавно. Удобно е, защото е за 20 минути и в общи линии не излизаш парцал от тренировка, а някак енергичен. Преди тренирах и водна гимнастика - убийствено готино, но сега не мога защото не са ми удобни часовете Simple Smile

# 8
  • Sofia
Можеш ли да споделиш къде ходиш. Аз се опитвам да идентифицирам близо до нас студио но не успявам

# 9
Можеш ли да споделиш къде ходиш. Аз се опитвам да идентифицирам близо до нас студио но не успявам

Аз съм във Варна, ти откъде си?

# 10
  • Sofia

Аз съм във Варна, ти откъде си?

София 😃

# 11
Значи няма да съм ти полезна Simple Smile) ама където и да е, дано ти хареса фитвайб-а Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт