Модни консултации-24

• 136 902
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Down south
Модата в САЩ никога не ми е допадалаи показаният от теб сайт ми напомня на моделите на Виктория сикрет.
Оня ден се видях с моя братовчедка, живееща там и беше облечена съвсем прилично и стандартно, но въпреки всичко си личеше, че дрехите не са купувани в Бг. В Бг модата е или много префърцунена, или прекалено неглиже в стил- излязох да хвърля боклука.
Имаш набито око Simple Smile Това е Victoria Secret's sister company.
Често пращам подаръци на сестра ми и тя казва същото, което каза и ти, дрехите и стила са различни и си личи, че не са купувани от България.
Когато живеех в България, носех едни дрехи, които тук се приемат, като тоалети за празнично събитие. Сега го карам в нещо, наречено от мен, небрежно-елегантен стил.

# 541
  • Бургас/Пз
И това е вярно. Понякога искам да си облека нещо небрежно-елегантно - примерно така: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/00/1f/c5/001fc5c6d469f … 79e65ae10785a.jpg и си казвам - никой не ходи така.

Да си кажа честно, преди известно време и аз така разсъждавах, обаче вече не ми пука, както искат да ходят другите, пък аз така както ми харесва. Днес съм с подобен модел пола и тениска. Дънковото яке го свалих, защото ми стана топло, но сутринта ми беше екстра. Отвреме навреме отнасям по някой друг поглед "тази пък къде е тръгнала" , ама много важно, на мен е кеф и се харесвам Simple Smile  Mr. Green Само за протокола в Бургас съм, но и в Пазарджик като си отида при родителите пак така си ходя, но там странните погледи са повече, признавам си  Laughing

# 542
Според мен американските модели са нормални бизнес дрехи, на мен ми харесват, много по-добре са от официален анцуг или летни ботушки, каквато е модата тук (мода тип Алеса) Simple Smile

Сега видях и ежедневните модели - някои рокли са наистина парцаливи и със странни шарки, но с подобни е пълно в България, особено в по-евтините магазини, така че не мисля, че е нещо много странно и невиждано тук. Повечето рокли просто приличат на плажни.

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 23:25 от Eva111

# 543
  • HH
Модата в САЩ никога не ми е допадалаи показаният от теб сайт ми напомня на моделите на Виктория сикрет.
Тръгнах да пиша същото. Няколко пъти съм отваряла страницата на ВС и всеки път се чудя, дали изобщо някой си пазарува от тях, защото дрехите им са тип сергия, но с по-добре напудрено продуктово представяне.

# 544
  • Sofia
Търся дънки в изблик на бягство от официалния стил. Искам да бъдат наистина готини, с някакви камъчета, цапаници от боя, разръфани, нещо готино, но да не са твърде широки, да стават за спортно-елегантен стил и сако, нещо подобно (като модел) на последната снимка тук (но да са с повече цапаници и лъскаво от тези):
http://www.zoriart.com/bg/wp-content/uploads/three-ways-to-wear-black-blazer.jpg
Откъде да си купя готини такива дънки? Без значение цената.

# 545
  • Down south
Нещо такова, но по-"хлабаво"?

http://www.venus.com/viewproduct.aspx?BRANCH=7~2999~&ndx=6&a … 989&storeid=0

а този модел е на GUESS

http://www1.macys.com/shop/product/guess-ripped-button-fly-tombo … mj63gF3wPjF9WC50w

Само да добавя, този стил, от който се интересуваш е известен, като Relaxed Boyfriend Jeans, дано това помогне в намирането на правилния чифт.

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 02:10 от Daylily

# 546
Това не са Relaxed Boyfriend Jeans! Relaxed Boyfriend Jeans са ужасно грозни!

# 547
  • Down south
Това второто, тук се води Relaxed Boyfriend Jeans, в България мерната единица за тези дънки, може да е друга.

Би ли показала какво е това в България, моля?

# 548
Показаните от жената дънки, нямат нищо общо с показаните от теб! Тя не иска бойфренд дънки, които според мен са ужасни! Показаните от нея са слим фит, или стрейт фит!

# 549
  • Down south
Много удивителни, много нещо  ooooh!

А, според мен не са слим фит, но явно това е въпрос на гледна точка.

# 550
  • Sofia
Моля, не се карайте, заради мен. Действително търся повече слим тип, харесвам бойфренд, но някак не ми стоят добре, сигурно, защото съм дребничка. На Venus не са лоши, имат блясъка, който търся Simple Smile Имам две рокли от тях, но съм ги купувала в Америка, до БГ доставят ли? И понеже имам близък в Америка в момента, който се връща скоро - там бързо ли доставят?

# 551
Бойфренд дънките са с нормална или висока талия, докато показаните от нея са с ниска!
Погледни дънките на Tommy Hilfiger, имат слим фит и стрейт фит.

# 552
  • Down south
Моля, не се карайте, заради мен. Действително търся повече слим тип, харесвам бойфренд, но някак не ми стоят добре, сигурно, защото съм дребничка. На Venus не са лоши, имат блясъка, който търся Simple Smile Имам две рокли от тях, но съм ги купувала в Америка, до БГ доставят ли? И понеже имам близък в Америка в момента, който се връща скоро - там бързо ли доставят?
Щом си пазарувала от тях, значи си запозната с мерките. Аз съм 169 см. и 52 кг. панталоните са ми размер 2, а останалото XS, това информативно, защото няма да можеш да върнеш закупеното.
 Ако можеш да ги поръчаш и да ги доставят тук и после на теб, би било най-добре. В момента имат разпродажба на почти всичко лятно.
Доставката обикновено отнема два-три дни, взависимост от щата.

Цените от някои тукашни магазини ми подскачат обърнати в български левове, за това си помислих, че някои от тях може би доставят и до България, но не съм сигурна.

# 553
  • Sofia
Бойфренд дънките са с нормална или висока талия, докато показаните от нея са с ниска!
Погледни дънките на Tommy Hilfiger, имат слим фит и стрейт фит.
Гледам, ама нищо лъскаво не виждам. Имат ли подобни модели? Иначе Hilfiger класически дънки имам и много си ги харесвам но в момента търся нещо лудо.  Party

# 554
  • в Кошера
Няколко предложения, но са без камъчета, само с цветни пръски.  Peace
Всички са от ФД.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт