Модни консултации-24

• 136 908
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • Down south
Никой не е идеален, но ми е трудно да приема, че някой висок 160см и 80-90 кила може да се харесва Wink.
Висока съм 169 см. и съм натежала 52 кг. мисля, че действително съм напълняла  ooooh! Имам чувството, че избягвам определени дрехи, за да не стрърчи това и онова  newsm78
Колежката на съседното бюро (американка) е 165 см. и 207 либри или 94 кг. Тя се харесва.
 Мисля, че всеки има зона на комфорт и излизайки от нея, започва да се чувства зле, стига да забележи, че е я е напуснал Sad

Гледам модните тенденции в България и оставам с впечатление, че се различават от тукашните (САЩ)

# 526
Няма жена, която да е 100 кг и да се харесва! Дълбоко в себе си всяка иска да е с идеална фигура! Никоя не мечтае да е 100 кила!
Модите се различават и в Бг по- скоро е липса на такава, но това е разбираемо, тъй като нямаме покупвателната способност на другите и магазините ни са пълни с китайски и турски боклуци, плюс парцаливи и претенциозни Бг дрехи на измислени модни дизайнери.
Не нося чарлстон дънки, но нося boot cut с гуменки.

# 527
  • София
Кикамора тук не аи права.Масовата американска мода е назад от нашата. Ние имаме вече европейската конфекция. Американската е друга, леко демоде.

# 528
  • Бургас/Пз
Добро утро и честита нова седмица! Прекрасен ден на всички, които имат празник днес!

Как ви се струва този цвят гащеризон с обувки в цвят пудра

Иска ми се и някакво дълго колие за разчупване на гащеризона , но при този цвят обувки дали няма да е прекалено  newsm78
Мислите ли, че ще стои добре и с еспадрили на платформа??

# 529
Не харесвам ежедневните гащеризони, приличат ми на пижами.
Иначе комбинацията м-у цветовете ми харесва.

По отношение на фигурата, била съм и слаба и значително по-пълна. Все не се харесвах.

# 530
  • София
Не ми харесва милитъри зелено с пудрено. Аз оня ден си взех такава рокля и я съчетах със златно. Или с кожа. В този смисъл може с пудрено, но по-нюд.
А самите обувки този модел ли са?

# 531
  • Бургас/Пз
А самите обувки този модел ли са?
Не, само заради цвета ги пуснах. Колебая се между еспадрили, подобни на тези, с които е съчетан на снимката /но светли/ , балеринки съвсем изчистени  и платформи, пак тип еспадрили.

# 532
  • София
Докато търсех да покажа цвят и модел, попаднах на поредното намаление и не се сдържах, че цяло лято си търся такива: https://paolobotticelli.com/?product=12662
Вие сте виновни! Mr. Green

# 533
Кикамора тук не аи права.Масовата американска мода е назад от нашата. Ние имаме вече европейската конфекция. Американската е друга, леко демоде.
Отиди в някой малък град, дори Бургас и виж каква е масовата мода!

# 534
  • Down south
Какво се носи в България, имам предвид панталони? Какъв стил е актуален?
Тук например са актуални тези  Grinning или с общо казано, всичко, което човек реши, че му отива

http://www.venus.com/products_new.aspx?BRANCH=7~2999~&sort=true

и модните тенденции за есента

http://www.venus.com/products_new.aspx?BRANCH=7~69~&sort=true

Този сайт е сравнително добра индикация и дава идея  Sunglasses

# 535
  • София
Честно, всичко ми е ужасно ретро в този сайт! Все едно машина на времето ме е върнала в 1996-2000 макс.
И Шаная Туейн ще изскочи отнякъде и ще запее... Mr. Green

# 536
Модата в САЩ никога не ми е допадалаи показаният от теб сайт ми напомня на моделите на Виктория сикрет.
Оня ден се видях с моя братовчедка, живееща там и беше облечена съвсем прилично и стандартно, но въпреки всичко си личеше, че дрехите не са купувани в Бг. В Бг модата е или много префърцунена, или прекалено неглиже в стил- излязох да хвърля боклука.

# 537
  • София
И това е вярно. Понякога искам да си облека нещо небрежно-елегантно - примерно така: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/00/1f/c5/001fc5c6d469f … 79e65ae10785a.jpg и си казвам - никой не ходи така.

# 538
Не виждам нищо неприемливо в показаната снимка, но в Бг наистина не се обличат така, или може би не и в малките градове. Иначе ако тръгнеш така облечена в някоя друга европейска държава, ще бъде съвсем нормално всекидневно облекло.

# 539
За София си е абсолютно нормално облекло, за малките градове ще е странно наистина.

Общи условия

Активация на акаунт