Модни консултации-24

• 137 150
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Аз не казвам никъде хората да живеят с комплекси, даже не ми е хрумнало. Говоря за това да се помисли добре, за да не се дава основание на другите да ти създадат комплекси с коментарите си.
Единственият вариант да не забелязват килограмите ти, или да не коментират открито че си дебела е да си много известна! Примерно никой не забелязва, или поне не коментират грубо е Адел.

Това пък изобщо не е вярно. За Адел съм чувала и чела какво ли не. За мен е еднакво грозно да си 100 кг на 1.50 и да ходиш с минужуп и да си 40 кг и да коментираш "открито" кой какъв е, което в крайна сметка не е твоя работа и е признак на лошо възпитание. А известните пък получават 3 пъти повече критика за всяко нещо.
Но така или иначе всеки си избира. В повечето случаи това, което е дебело и грозно за мен, за друг няма да е, така че...

# 511
Кой говори за заключване вкъщи, става въпрос поглеждане в огледалото и облекло, което да не кара несъвършенствата ти да крещят.

# 512
Здравйте момичета Simple Smile
Чудя се за тази рокля, според вас дали е демоде с тази шарка вече newsm78 харесва ми като кройка иначе Laughing
https://www.click4fashion.bg/rokla-142832

# 513
На мен ми харесва  Peace

# 514
Аз не казвам никъде хората да живеят с комплекси, даже не ми е хрумнало. Говоря за това да се помисли добре, за да не се дава основание на другите да ти създадат комплекси с коментарите си.
Единственият вариант да не забелязват килограмите ти, или да не коментират открито че си дебела е да си много известна! Примерно никой не забелязва, или поне не коментират грубо е Адел.

Това пък изобщо не е вярно. За Адел съм чувала и чела какво ли не. За мен е еднакво грозно да си 100 кг на 1.50 и да ходиш с минужуп и да си 40 кг и да коментираш "открито" кой какъв е, което в крайна сметка не е твоя работа и е признак на лошо възпитание. А известните пък получават 3 пъти повече критика за всяко нещо.
Но така или иначе всеки си избира. В повечето случаи това, което е дебело и грозно за мен, за друг няма да е, така че...
Затлъстяването е проблем, който засяга всички! Дебелите хора имат повече заболявания и тежат на здравната система, много повече отколкото един човек с нормални килограми и добро здраве!

# 515
  • Пловдив
Кикамора, не знам кое те кара да си винаги толкова откровено груба. Сигурно преди да те прегледат, лекарите те теглят за да "преценят" колко тежиш на здравната система. Там пък проблемите са повече от ясни, но не е мястото в моден сайт да ги коментираме. Аз винаги казвам, усмивката, излъчването и чувството за хумор правят един човек приятен или не, не са килограмите. Вечно нацупондрените фльорци са достатъчно дразнещи, ако ще и с перфектно изваяни тела. Всеки ходи облечен както го кефи.
Аз да се похваля, купих си за първи път в живота два чифта дънки чарлстон или flared май ги водеха, с необработените краища и супер много се харесвам с тях. Гледам по чуждите модни сайтове, май ще излизат на мода, както и бродираният с разни цветенца и фигурки деним, който аз изключително не харесвам. Как мислите вие?

# 516
Усмивката, чара и т.н трудно ще скрият излишните килограми, които се мъчиш да скриеш! И да не напразно личният ти лекар ти следи ръста и килограмите.
Не съм груба, просто знам кой колко струва на касата!

# 517
  • Варна
Здравйте момичета Simple Smile
Чудя се за тази рокля, според вас дали е демоде с тази шарка вече newsm78 харесва ми като кройка иначе Laughing
https://www.click4fashion.bg/rokla-142832

Роклята е симпатична.Аз пък харесвам шарката,кройката не е много моя.По скоро ти препоръчвам да потърсиш ддруг вариант,защото откровено не харесвам сайта.Първата и последна среща с тях се оказа голяямо разочарование-не точна информация относно размерите,доставка и връщане за моя сметка при положение,че е по тяхна вина,а на всичкото отгоре връщането е до Румънско  имат изискване да е Спиди,а те дори не бяха чували за тях и .т.н темата е необятна Peace

# 518
Благодаря момичета, ще помисля дали да купя, но с намалението доста примамливо излиза за 25 лв  Grinning

# 519
Не се изкушавай само заради цената. После ще лежи с години в гсрдероба ти.

# 520
Аз да се похваля, купих си за първи път в живота два чифта дънки чарлстон или flared май ги водеха, с необработените краища и супер много се харесвам с тях. Гледам по чуждите модни сайтове, май ще излизат на мода, както и бродираният с разни цветенца и фигурки деним, който аз изключително не харесвам. Как мислите вие?

Те отдавна са излезли на мода тези дънки, аз отначало ги ненавиждах, напомняха ми на детството ми, тогава бяха модерни. И бях твърдо привързана към скини, но сега започват да ми харесват, че даже се и замислям как ли бих изглеждала с такива. Само че се чудя, с какви обувки се носят? По им ходи с ток, но аз не нося високи, а с ниски или кецове ми е прекалено бунтарско. newsm78

# 521
  • Пловдив
Аз ги подмъкнах с едни сандали на платформа, от тези, където са с някакъв канап като на подметките на еспадрилите. Но мисля, че с дебел ток или всякакви платформи биха седящи добре.

# 522
  • Варна

Те отдавна са излезли на мода тези дънки, аз отначало ги ненавиждах, напомняха ми на детството ми, тогава бяха модерни. И бях твърдо привързана към скини, но сега започват да ми харесват, че даже се и замислям как ли бих изглеждала с такива. Само че се чудя, с какви обувки се носят? По им ходи с ток, но аз не нося високи, а с ниски или кецове ми е прекалено бунтарско. newsm78

Ето така:
https://www.pinterest.com/pin/561542647262326893/

https://www.pinterest.com/pin/307230005808473114/

https://www.pinterest.com/pin/512706738810568864/

Май е време и към токчета да се привържеш Wink

П.П Има и ниски модели с тази визия

# 523
  • София
Класическото стилето отдавна съм го отказала. Аз нося чарлстон дънки с платформи или кецове. С боти с платформа също седят супер.

# 524
Има модели които не бих носила независимо колко са актуални като кожените панталони и тези дънки,но
това си е лично мнение.

Общи условия

Активация на акаунт