Модни консултации-24

• 136 910
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Препоръчайте ми сайт, откъдето мога да си купя качествена дамска чанта. Мога да отделя около 80/90лв. В един сайт попаднах на цена 89лв както за чанта от изкуствена кожа, така и за модел от естествена и съвсем се обърках. Масово се продават чанти за 40-50лв, но дали ще ме издържат поне 1г., а тези от естествена за около 100лв дали са качествени   newsm78 Разглеждах сайта 4antite.com и logofashion.bg

Здравей, аз купувам от Trendo, някъде по около 200 лева са, което не смятам никак за много за чанта от ест.кожа. Сигурна съм, че съм виждала и по около 120 лв пак там.

Ще погледна там, благодаря.

# 496
  • в Кошера
Пищна (или пълна) жена в торбести дрехи е ужасен ужасон.  Stop
В случай, че формите са такива, е добре да се подчертават предимствата във фигурата - крака, глезени, талия, рамене... и съответно да се прикриват проблемните зони.

И всъщност, както много пъти е писано и показвано къде ли не, цифрите в теглото и обиколките не са най-важното нещо. Важно е в каква форма е човек, как се чувства и възприема. Защото, примерно, 60 кг отпуснати телеса съвсем не изглеждат като 60 кг стегнати такива. За едно и също тяло.  Peace

# 497
  • Street of Dreams
Е ако само глезените са й хубави? Как да стане, без торбести дрехи?

# 498
Тия неща са относителни. Нито е ок ако е пълна жената да ходи като с чувал, нито да се фръцка по минижуп, когато даже няма коляно. Затова си има кройки и кройки, материи, стига човек да е достатъчно интелигентен, за да ги подбере. 

# 499
Напоследък виждам ужасно много млади момичета и жени, които са меко казано пълни (примерно 80/90 кг на височина 160 см), но си носят къси гащи и се "фръцкат". Не знам, чувството ми за естетика не го разбира ...

# 500
Напоследък виждам ужасно много млади момичета и жени, които са меко казано пълни (примерно 80/90 кг на височина 160 см), но си носят къси гащи и се "фръцкат". Не знам, чувството ми за естетика не го разбира ...
Ами пък по-добре ли ще е цял живот да се крият и да живеят комплекси? За мен важното е да си със здравословно тегло и да се приемаш какъвто си. Аз от известно време насам свикнах с тялото си и вече спрях да се страхувам постоянно, че не съм перфектна. Пак си знам, че имам недостатъци, но ги приемам. Не искам цял живот да бъда контролирана от външния си вид.
Ако не се харесваш се промени, ако не можеш да се промениш - просто се приеми! Peace Hug

# 501
90 кила на 160 см не е здравословно, и 80 не е. Peace

# 502
Стилът и естетиката са нещо, което не всеки притежава.Но е добре поне да имаш реален поглед към към външния си вид и да не натрапваш на околните разголените си телеса, когато те не са красива гледка.Да, хубаво е да нямаш комплекси, но е хубаво и да има мярка-една идея по-дълга пола, една идея по-широки дънки биха направили нещата да изглеждат по коренно различен начин  Peace
Но най-важното е да живееш в мир със себе си-ако не се харесваш, се променяш.Ако не можеш-приемаш се такъв , какъвто си bouquet

# 503
Никой не е идеален, но ми е трудно да приема, че някой висок 160см и 80-90 кила може да се харесва Wink.

# 504
Аз не казвам никъде хората да живеят с комплекси, даже не ми е хрумнало. Говоря за това да се помисли добре, за да не се дава основание на другите да ти създадат комплекси с коментарите си.

# 505
Какъв е учтивия начин да кажеш на някой че е дебел или мърляв, или че млади момичета освен че са дебели са и мърляви и от километър се вижда, че не полаган никакви грижи за себе си.

# 506
Аз говоря за много къси гащи, които показват всичко и каквито аз бих носила сигурно само на морето, но не и на работа или всеки ден, например

# 507
Това е тийн модата сега къси гащи, нещо неизгладено отгоре и гуменки конвърс.
Като масово и някаква имитация на потник, и сутиена се вижда целия. Масово не изглеждат добре в това облекло.

# 508
Аз не казвам никъде хората да живеят с комплекси, даже не ми е хрумнало. Говоря за това да се помисли добре, за да не се дава основание на другите да ти създадат комплекси с коментарите си.
Единственият вариант да не забелязват килограмите ти, или да не коментират открито че си дебела е да си много известна! Примерно никой не забелязва, или поне не коментират грубо е Адел.

# 509
Никой не е идеален, но ми е трудно да приема, че някой висок 160см и 80-90 кила може да се харесва Wink.

Това, че ти не би харесала такъв човек, не значи, че той не може да се харесва или пък, че може да бъде харесван от други. Излишните килограми не са причина да се заключиш вкъщи и да не се показваш навън, защото имало разни индивиди, на които не им допадаш визуално.

Причини за повече килограми има много и са си изключително лични и хора, които са готови да осъждат или обсъждат, не са хора, чието мнение си заслужава да бъде взимано под внимание.

Общи условия

Активация на акаунт