Модни консултации-24

• 137 098
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • София...........
Здравейте Момичета Simple Smile
Много сладурска тема и ще се радвам ако ме приемете във вашите редици  bouquet

Вместо да се чудиш как да скриеш формите, по- добре се опитай да отслабнеш. Повярвай ми, че това е по- лесният вариант.

Искам , ама не става. Шест години живея в постоянна борба с килограмите, постоянно НЕхаресване, липса на самочувствие и т.н.

Пробвала ли си 90-дневната? Много хора около мен имат впечатляващи резултати, а и е сравнително лесен и приятен начин - все пак можеш всичко да хапваш, но в определени дни(няма драстични забрани).
Другото важно според мен е да не приемаш нещата като поредната тежка борба с килограмите, а като здравословен или различен начин на хранене...  Wink

# 481
Здравейте Момичета Simple Smile
Много сладурска тема и ще се радвам ако ме приемете във вашите редици  bouquet

Вместо да се чудиш как да скриеш формите, по- добре се опитай да отслабнеш. Повярвай ми, че това е по- лесният вариант.

Искам , ама не става. Шест години живея в постоянна борба с килограмите, постоянно НЕхаресване, липса на самочувствие и т.н.

Пробвала ли си 90-дневната? Много хора около мен имат впечатляващи резултати, а и е сравнително лесен и приятен начин - все пак можеш всичко да хапваш, но в определени дни(няма драстични забрани).
Другото важно според мен е да не приемаш нещата като поредната тежка борба с килограмите, а като здравословен или различен начин на хранене...  Wink

Няма ограничения казваш Wink А всеки 4-ти ден на плодове какво е? Simple Smile

# 482
Аха, и всеки 19-ти воден  Mr. Green Нямало ограничения, да бе да  Stop

# 483
  • София...........
Аха, и всеки 19-ти воден  Mr. Green Нямало ограничения, да бе да  Stop

Не е 19, а 29, но може и да се кара като втори плодов, а може и да се пропуска и пак има много голям ефект Wink

Kristinnnnn, да така е , но пък предния ден си е купон Wink

Всеки си преценява дали да пробва. Аз лично я правих един месец без воден ден, защото исках да махна 3-4 килца, но за месец бях -7 и я спрях. Това беше преди 2 години и от тогава съм върнала само 2 кг.
Моя приятелка я прави, като спази воден ден само първия месец, а следващите ги кара като втори плодов и е -15 кг. Колеги и колежки също са много доволни.

# 484
Уфф, съвсем съм ги сгъстила пък аз  Laughing

# 485
  • sf
Ама вие пък и нахални...
Ами все трябва малко ограничение? няма как да се плюскат боклуци до откат и да се чакат резултати. То и аз се надявам на чудо, ама не става  Joy

# 486
Понякога  хормоните са проблем.
Сега е много актуално салата и месо.
Аз съм на салата и миди 4 кг надолу.

# 487
За по-пълна фигура би отивало според мен панталон по крака и леко разширен надолу, а горе вталено сако. От роклите може би модел "прегърни ме"

# 488
Пробвах 90-дневната, но първо - кърмя и трудно издържам плодовия. Недоспиване, умора, казват си думата и на плодовия съм пред умирачка  Laughing И второ - свалих първите 1-2 четворки и зациклих. Не бях особенно търпелива при липсата на резултат, признавам си.

# 489
Пробвах 90-дневната, но първо - кърмя и трудно издържам плодовия. Недоспиване, умора, казват си думата и на плодовия съм пред умирачка  Laughing И второ - свалих първите 1-2 четворки и зациклих. Не бях особенно търпелива при липсата на резултат, признавам си.

Аз докато кърмех не свалих и грам! Като спреш тази дейност нещата се нареждат от само себе си, без диети. Аз само 5 кила не можах да сваля което се оказва, че е често срещано при забременели с поднормено  тегло!  Изчакай, храни си детето пък после ще му мислиш...

# 490
  • София...........

Щом кърмиш ще е по-трудно, а и хормоните са замесени Wink Имаш време кога да оформяш фигура, сега кърменето е по-важно  bouquet  Hug

# 491
До организъм е, не е до кърменето - след година кърмене бях -8 кг от тези, на които забременях. Метаболизмът ми много се забави след като спрях да кърмя.
Иначе по-важно е да се чувстваме добре, отколкото да сме с манекенски мерки Wink  Експериментиране с дрехи, мерете различни модели и стилове, докато откриете кое ви стои най-добре- Има жени, които изглеждат красиви и секси, въпреки че са им повечко килата  Peace

# 492
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Препоръчайте ми сайт, откъдето мога да си купя качествена дамска чанта. Мога да отделя около 80/90лв. В един сайт попаднах на цена 89лв както за чанта от изкуствена кожа, така и за модел от естествена и съвсем се обърках. Масово се продават чанти за 40-50лв, но дали ще ме издържат поне 1г., а тези от естествена за около 100лв дали са качествени   newsm78 Разглеждах сайта 4antite.com и logofashion.bg

# 493
По време на бременност качих 30кг и свалих 33 за 2 години но постоянно променям навиците си,само това е решението
и за протокола да кажа че съм от хората предразположени към пълнеене. Въпреки че съм слаба все още взаимствам идеи от форумите за диети.

# 494
Здравейте. Препоръчайте ми сайт, откъдето мога да си купя качествена дамска чанта. Мога да отделя около 80/90лв. В един сайт попаднах на цена 89лв както за чанта от изкуствена кожа, така и за модел от естествена и съвсем се обърках. Масово се продават чанти за 40-50лв, но дали ще ме издържат поне 1г., а тези от естествена за около 100лв дали са качествени   newsm78 Разглеждах сайта 4antite.com и logofashion.bg

Здравей, аз купувам от Trendo, някъде по около 200 лева са, което не смятам никак за много за чанта от ест.кожа. Сигурна съм, че съм виждала и по около 120 лв пак там.

Общи условия

Активация на акаунт