Модни консултации-24

• 137 108
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Имам приятелка, която е с широки рамене и едър бюст, но краката й са слаби. Много обича да се облича в широки свободни блузи и дълги поли, в резултат на което изглежда огромна. С по-прибрани дрехи изглежда в пъти по-добре.
Хубаво е  да се съобрази с фигурата дрехата - например да се подчертае тънка талия и да се скрият широки бедра, или да се "замаскира" коремче и да се подчертаят хубави крака  Peace
Това ми е друг любим модел рокля:

# 466
Харесах си тези модели:
https://blondiezone.com/collections/ejednevni-rokli/products/damska-roklia-681
https://blondiezone.com/collections/ejednevni-rokli/products/damska-roklia-539
https://blondiezone.com/collections/ejednevni-rokli/products/damska-roklia-672

И още много де  Embarassed, но понеже никога не съм поръчвала то този сайт, се чудя с коя да експериментирам  newsm78
165 см, също Л размер, нормален бюст, по- скоро ханш  Sad

# 467
  • В полите на Пирин планина
Рая, първата. Тя има набор към ханша - лек е и едва ли ще дава обем, по-скоро ще прикрива. Такива с няколко "бастички" около талията са също подходящи.  Peace

# 468
Рая, първата. Тя има набор към ханша - лек е и едва ли ще дава обем, по-скоро ще прикрива. Такива с няколко "бастички" около талията са също подходящи.  Peace

Дали ще прикрива  newsm78 Да не ми придаде още повече обем и "разкош"  Mr. Green

# 469

Дали ще прикрива  newsm78 Да не ми придаде още повече обем и "разкош"  Mr. Green
Според мен да-ширината в ханша  ще ти предаде още повече обем  Peace

# 470
Затова предпочитам да меря роклята преди да я купя. Няма как да разбереш как ще ти стои, преди да я облечеш  Peace

# 471
  • София
За мен си остава правилото - рокля /особено от плат/ задължително се пробва. Даже да изглежда ок, даже да е в размер, могат да изникнат изненади с ръцете и бюста например.

# 472
Моя по-едричка приятелка, без да е дебела, носи подобен тип свободни рокли до коляното и изглежда изключително добре  Heart Eyes :

Скрит текст:

Скрит текст:
Взех черния гащеризон, но ми е голям и къс - не става в никакъв случай за ток (абе, тези манекенки джуджета ли са? За втори път ми идва абсурдно къса дреха от H&M  Confused ) Ето линк към него, за която от вас питаше по-напред  Hug :
 http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0372424001.html

# 473
С такива изглеждам като бременна аз, предпочитам прави по тялото, с тях най- се харесвам  Peace

# 474
Записвам се да ви следя в търсене на себе си. Напълнях, правих всякакви неуспешни опити за диети , нося скучни дрехи, общо взето каквото ми стане, не ми пука дали ми харесва, защото всичко в ХЛ размер е грозно. Крайно време е да изкореня тази представа и да започна да се харесвам, защото иначе не се живее.  Та черпя идеи за стил на обличане - удобен (с малкия съм по цял дне), в размер ХЛ височина 160см.
Ще съм благодарна на всякакви насоки!Искам да обновя лека по лека гардеорба.

Аз скоро видях в някоя от темите твоя снимка и хич не изглеждаш по описаният начин Wink На дебелите и в лице им личи.

Ще те черпя нещо  bouquet

Около 75кг съм на ръст 160. Имам голям корем от раждането, фигурна "круша" или там както се води.  

Много ходех с едни дънки, събувах ги само за пране и пак ги обувах, постоянно дънките и нямкаква тениска. Един ден обух тъмни дънки по крака, до коляното, мъжа ми направо каза че не може да ме познае. Призна си че със старите дупето ми е изглеждало огромно.  Laughing  

За тените и широки дрехи съм съгласна. Трябва много добре да се подбере дрехата, ако слабите могат да си позволят и широко и тясно, при по пълните трябва да е точно по мярка. Рокли харесвам, но пък ми се търкат бедрата и ми е некомфортно.

# 475
За търкането на бедрата - една приятелка ходеше с клин под роклята  Mr. Green

# 476
Вместо да се чудиш как да скриеш формите, по- добре се опитай да отслабнеш. Повярвай ми, че това е по- лесният вариант.

# 477
Момичета, някой по-рано или дори в старите теми беше дал линк към он-лайн магазин на mussete, но не румънския. Не успявам да го намеря сега ...Можете ли да помогнете?
Рая - понеже аз бях писала, че купувам неща от blondiezone - да кажа, че качеството не е кой знае какво, а някои неща са им откровени боклуци (такива ги връщам). И това, което те интересува теб - не малко пъти поръчвам размер, като се съобразявам с техните мерки - да, но се оказват огромни ... винаги поръчвам S или XS ако има ...

# 478
Вместо да се чудиш как да скриеш формите, по- добре се опитай да отслабнеш. Повярвай ми, че това е по- лесният вариант.

Искам , ама не става. Шест години живея в постоянна борба с килограмите, постоянно НЕхаресване, липса на самочувствие и т.н.

# 479
  • София
Искам , ама не става. Шест години живея в постоянна борба с килограмите, постоянно НЕхаресване, липса на самочувствие и т.н.

Това е ФБ страница, създадена от една мацка, която беше във Форума. Също така беше доста пълна. Дава съвети за здравословно хранене, а също така и как да се обичаме такива, каквито сме.
https://www.facebook.com/Zdravini/?fref=ts

Също така, промени си мисленето и не си купувай дрехи за дебели и бременни. Аз бях така след първата бременност - две години след това посягах все към торби, към щандове за бременни и пр.

Общи условия

Активация на акаунт