Модни консултации-24

• 137 114
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Относно гащеризоните бих казала... и двата дядо попе .  Mr. Green

Опитах се да пробвам рокли днес по разни магазини,
е не ми издържа търпилото, много жега бре .

# 451
  • Street of Dreams
Блазе ви за роклите и времето. Толкова обичам да купувам и нося, а времето толкова рядко позволява. Не че обичам жегата, но обичам роклите...

# 452
  • София
Аз напоследък си накупих доста рокли, а все не мога да измисля кога и как да ги нося. Въртя се, преобличам се и накрая пак слагам дънките. Crazy

# 453
Момичета, много благодаря за мненията!  Hug

Още не съм взела черния гащеризон, нямах време вчера.

Засега клоня повече към червения - цветът е страшно грабващ като в същото време моделът е достатъчно изчистен, няма да са ми необходими много бижута, гърбът също е много интересен:
Скрит текст:
Скрит текст:

С черния пък ми се ще да постигна нещо по-скоро такова (обаче, за да се разчупи, ще е необходима една идея повече сексапил, което в случая е рисковано тъй като на събитието ще присъстват потенциални клиенти на фирмата ни):
Скрит текст:

Ани, червеният е от Zara, а черният от H&M.  Hug  Пъпът ми е хвърлен там  Mr. Green

Рокли, ах, обожавам ги! Нося ги ежедневно, няма по-удобно нещо. Heart Eyes

# 454
Черният и от мен, очите ми останаха в него  Crazy

Може ли линк, че нещо не го видях  Praynig

# 455
Записвам се да ви следя в търсене на себе си. Напълнях, правих всякакви неуспешни опити за диети , нося скучни дрехи, общо взето каквото ми стане, не ми пука дали ми харесва, защото всичко в ХЛ размер е грозно. Крайно време е да изкореня тази представа и да започна да се харесвам, защото иначе не се живее.  Та черпя идеи за стил на обличане - удобен (с малкия съм по цял дне), в размер ХЛ височина 160см.
Ще съм благодарна на всякакви насоки!Искам да обновя лека по лека гардеорба.

# 456
Момичета, наумила съм си по това августовско време да пазарувам връхни зимни дрехи.
Палто или яке.
Може ли съвети къде може да има?

# 457
Записвам се да ви следя в търсене на себе си. Напълнях, правих всякакви неуспешни опити за диети , нося скучни дрехи, общо взето каквото ми стане, не ми пука дали ми харесва, защото всичко в ХЛ размер е грозно. Крайно време е да изкореня тази представа и да започна да се харесвам, защото иначе не се живее.  Та черпя идеи за стил на обличане - удобен (с малкия съм по цял дне), в размер ХЛ височина 160см.
Ще съм благодарна на всякакви насоки!Искам да обновя лека по лека гардеорба.

Аз скоро видях в някоя от темите твоя снимка и хич не изглеждаш по описаният начин Wink На дебелите и в лице им личи.

# 458
Споменавате колиета, предложете ми сайт, в нашия град няма нищо, искам нещо от тия големите, атрактивни, не синджирчета и медальони

# 459
  • София
Момичета, наумила съм си по това августовско време да пазарувам връхни зимни дрехи.
Палто или яке.
Може ли съвети къде може да има?

Вече пуснаха есенно-зимните колекции почти навсякъде. Даже вчера загледах едно палто, ама си казвам в тая жега...

# 460
  • В полите на Пирин планина
Mother of PrincesS , какво предпочиташ да носиш? Рокли? Панталони?

Аз съм в подобна категория на твоята - да кажем, че съм толкова висока и нося L/XL, зависи от производителя.
Според мен представата, че по-пухкавите трябва да носят свободни, да не кажа широки дрехи е неправилна. В смисъл, че примерно една широка туника стои страхотно на някой слаб човек, а облечена в подобно нещо аз приличам на палатка.  Mr. Green За лятото поти изцяло нося рокли. По тялото, но без да се впиват и да прилепват - хем ми е хладно, хем обличането е бързо и лесно. Особено обичам роклите с А-силует. Не подчертават корем, паласки, бедра. В материята е добре да има еластан за повече комфорт, но да не е твърде мека и лигава, защото подобни меки материи прилепват.
Харесвам се в дължина около коляното. Удобно е, а по-дълги, т.нар. миди рокли, имам чувството, че похлупват.

Скрит текст:

На мен с дълъг панталон лятото ми е жега, а с къси не се възприемам. Може би някой около коляното - да, но е въпрос на мерене.

За есента / зимата установих, че прибран по тялото, но не слим панталон ми стои най-добре. Примерно такъв:

Скрит текст:

Става и за сако и за някой пуловер. Стои добре с равни и обувки на ток.  Peace

# 461
  • София
Аз опитах разни дължини под коляното, ами седи все едно съм излязла по нощница.
До коляното рокля седи добре, даже и при по-закръглени.
Наскоро видях за пръв път една приятелка с рокля, тя е от закръглените, все се крие с дънки и панталони, ами ефекта беше УАУ - много добре и седеше.

# 462
  • В полите на Пирин планина
Аз дънки не нося. Имам чувството, че ми правят два декара задни части.  Crossing Arms Спортни панталони - да.

# 463
160, L размер съм Simple Smile
Цяло лято нося почти само рокли - точно моделите, които е показала Lady Brinne (без първата) ми стоят много добре. Също и пола тип "молив"и риза/блуза. Имам и дълги рокли, но те са ми по-лежерни, за работа и ежедневието предпочитам дължина до коляното.
С дънки също се харесвам, но почти няма къде да нося. Освен това лятото и панталон не ми се слага, какво остава да се запечатам в дънки. Сигурно зависи от модела и структурата на тялото.

# 464
И моето мнение е, че дънките и светлите панталони уголемяват визуално фигурата, а подходящо подбран модел рокля може да те направи да изглеждаш прекрасно.
И също смятам, че широките дрехи на едра фигура изобщо не стоят добре-оптически уголемяват още повече  Peace

Общи условия

Активация на акаунт