Звездни компромати- 284 част

• 128 052
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Вярно ли е това, че Васко Кеца напускал България?! Shocked Стягал си куфарите и щял да се преселва в Монако.
Ако я вярно, моля да ме вземе с него...

# 406
  • София
Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт ще се женят в Австралия.
http://life.dir.bg/news.php?id=22591833&nt=5
следва наддаването колко време ще издържат...

# 407
  • София
Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт ще се женят в Австралия.
Аз не им вярвам, че реално имат връзка в момента, камо ли, че са се засилили да се женят.  Mr. Green

# 408
Вярно ли е това, че Васко Кеца напускал България?! Shocked Стягал си куфарите и щял да се преселва в Монако.

Ми може да е вярно, поне в Монако данъци няма да плаща. В Комбина наскоро си призна, че доста пари е загубил в КТБ, добре че заделил други в друга банка, че щял тотално да остане без пукнат лев...

# 409

Ми може да е вярно, поне в Монако данъци няма да плаща. В Комбина наскоро си призна, че доста пари е загубил в КТБ, добре че заделил други в друга банка, че щял тотално да остане без пукнат лев...
И аз го прочетох,ако е вярно,той е напълно прав,голяма звезда е ,не му трябва селянията тук.Да си живее живота в някоя нормална държава и със здраве да си харчи парите

# 410
Естествено, те звездите защо да плащат данъци? Ние стигаме  Sick

# 411
  • Бургас
Васко си плати всички данъци,даже го даваха преди време по ТВ и главният данъчен тогава го похвали.
Той неговото задължение си го плати.Да е жив и здрав да си харчи както намери за добре спасените пари!

# 412
  • в морето до колене
Малко физиономии от Кан днес.  

разпространителят Чарлз Коен, Ванеса Редгрейв (79) и реж. Джим Айвъри - филмът 'Howards End' е включен в програмата на фестивала Класика от Кан

и още едно симпатично трио - Джордж Клуни, Джоди Фостър и Джулия Робъртс - филмът 'Money Monster' е извън конкурсната програма. Клуни е продуцент и изпълнител на главната мъжка роля, Джулия - на главната женска. Джоди е режисьор.
Същите тези - с вечерни и рокли и смокинги по-късно на червения килим  Wink / прожекцията е в 19:30 местно време.  

Между другото премиерата на филма в България май е планирана за 27 май. Та утре ще се чуе, дали си струва да се гледа на кино.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 17:35 от мячик

# 413
  • Бургас
А вярно ли е, че Джулия Робъртс е бременна?

# 414
Кендъл Дженър
Скрит текст:
Раян Гослинг
Скрит текст:

# 415
# 416
  • София

"Имал съм покана за приятелство във Фейсбук от Николета. Казвам му да я блокира, защото трипер се лекува трудно."

Не мога, ще се задавя просто Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 417
Това беше много добро! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 418
Григор Димитров просто няма начин да не е спал с Николета. Невиждам от какво друго ще му се срине кариерата така  Thinking

# 419
  • София
Викаш докато си излекува трипера и излязъл от форма Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт