Звездни компромати- 284 част

• 127 365
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аз съм убедена, че всяка една дума, казана от Николета, е прилежно наизустена. Колкото до издръжката, попаднах точно на момента, в който каза, че иска съвсем нормална и обикновена издръжка, а не както я спрягат по жълтурите в порядъка на 4-5-10 хиляди лева.  Wink

И аз така смятам  Peace
Целта й беше да не изглежда алчна по начина, по който се развиха нещата между Алисия и Валери. Убедена съм, че вътре в себе си Николета е такава змия, че ще му смъкне и кожата за да си отмъсти. Това няма да й е последното изявление, сигурна съм. Реве, че хората били злобни, но тя сигурно сън не спи за да мисли как да си отмъсти.
За мене това интервю беше ужасно изкуствено

# 736
Хубава е, по един невзрачен и незапомнящ се начин. Явно аз друго не мога да видя.
Аз дори не я намирам за красива с това странно и кахърно изражение. Набедена е за някаква модна икона и всички й ръкопляскат. Поне да се отличаваше с талант, че да съм по-снизходителна.  Crazy

Аз също, изобщо не я харесвам в лице Блейк..невзрачна я намирам с неправилни и некрасиви за мен черти.. В тяло е перфектна, не мога да го отрека..

# 737
  • Бургас
Харесвам много стила на обличане на Блейк, има и чудесно тяло, но в лице не е неземна красавица.

# 738
  • София
Аз тялото не коментирам. Там нямам забележки.  Peace

# 739
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хубава е Блейк, точно по този котиращ се начин "аз съм супер гадже". И в "Клюкарката" с ежедневни дрешки беше доста впечатляваща.
Но не е жена от типа Бинош, в която общата аура е аристократична, тъмна и тайствена. И не защото е от Холивуд, а просто защото не е такъв типаж, а може би и защото още няма жизнения опит, който да и придава загадъчност. А и е типично американски блясъкът и. От холивудските звезди много са хем лъскави, хем с класата на Стария свят, но малко сред тях са американки (в момента само за Джулиан Мур се сещам).

# 740
Харесвам много стила на обличане на Блейк, има и чудесно тяло, но в лице не е неземна красавица.
Точно това е най-интересното при нея, най-вече, защото е една от малцината от Холивуд, която не ползва абсолютно никакъв стилист, сама си подбира парцалките.  Peace

# 741
  • До морето
Адмирации тогава! Наистина се впечатлих!

# 742
  • Варна
+1

# 743
  • вятър в маслините, вятър над хребета
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт