Звездни компромати- 284 част

• 127 383
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хммм, а специално ги качвах в Прикачи Thinking
Сигурно се е бъгнал сайта за момент, после ще се виждат.

# 721
Салма

Това коланче на кръстта ми идва в повече

# 722
Много ми хареса Жулиет Бинош! Повече от Блейк, за която се учудих,че толкова възхвалявате.

# 723
Несравними са,
едната има типичния холивудски блясък излъскан до съвършенство,
другата има интелектуалното европейско излъчване.
Да я видиш на живо е зашеметяващо.
Не вярвам в аури и други такива глупости, но Жюлиет и на живо без грим и неглиже,
имаше невероятно магнетично присъствие, невъзможно е да не те привлече  Peace

Полароиди на манекенки без грим, подготвяни за модно ревю,
все едно от женски затвор са ги изкарали  Joy

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 11:45 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 724
  • Варна
Много ми хареса Жулиет Бинош! Повече от Блейк, за която се учудих,че толкова възхвалявате.

И на мен!  Heart Eyes

Само ми е странно решението, талията на роклята да е три пръста под реалната и. Определено не седи добре.

Салма

Може би без цветето и без колието ще изглежда приемливо. Отива и този цвят, а и самата рокля.

# 725
  • Once there was a Hushpuppy...
Жулиет Бинош е самата елегантност!  Heart Eyes Очите ѝ, обаче, са гримирани неподходящо за нея и възрастта ѝ. Тази драма в погледа не ѝ отива.

Съгласна съм!
Прекрасна рокля, очите ми останаха Heart Eyes
Но, за грима не мога да бъда дори любезно лицемерна....просто е отвратителен Rolling Eyes

А, Блейк и със светлата рокля е уаауу Heart Eyes
Тази година е впечатляваща с роклите на Блейк и красотата, която демонстрира Peace

# 726
Салма

Салма ми прилича на румънска цигънка, много си развали стила напоследък...

# 727
Само ми е странно решението, талията на роклята да е три пръста под реалната и. Определено не седи добре.
Може би идва от това, че горната част е трикотаж, а долната тежък сатен, който дърпа роклята леко надолу и затова талията слиза, до където и позволяват извивките на тялото.
Винаги много съм харесвала тъмносиньото за официален тоалет. Придава неимоверна елегантност!
Роклята ми за втория бал, беше тъмносиня Crazy

# 728
Блейк, за която се учудих,че толкова възхвалявате.
Peace Покрива моето мнение.
Чак пък толкова прекрасна  Thinking на кое точно... младо си е момичето, прилично хубава, добро телце, ама пък чак кралица....  ooooh!

# 729
Има царствено излъчване, има осанка, има блясък в Блейк! От нея струи женственост. Има такива жени. Не е задължително да действа на всички така обаче, нали разбирате. Е, на вас не действа, но на повечето - да. Grinning

# 730
Блейк определено има осанка и стил, много е бляскава. Приковава погледа на червения килим и засенчва всички останали.
Бинош ми е много любима, обожавам я тази жена! Тя също има присъствие и осанка, но по един по-деликатен, типично европейски начин. При нея е точно харизма.

# 731
Блейк, за която се учудих,че толкова възхвалявате.
Peace Покрива моето мнение.
Чак пък толкова прекрасна  Thinking на кое точно... младо си е момичето, прилично хубава, добро телце, ама пък чак кралица....  ooooh!
Това е моето мнение, но за прехвалената тук в темата Амал.

Иначе Блейк я харесвам много.

# 732
Амал я харесвам повече от Блейк. Не, че съм ѝ почитателка, но поне съм я запомнила от раз и ми е интересна, докато Блейк никога не успях да я запомня и всеки път отваряйки нейна снимка се изненадвам, че е руса, защото асоциирам името ѝ с нещо черно и все очаквам някаква южняшки тип жена. И сега, след многотоалетието и хвалебствията, ако ми бъде показана сред снимки на няколко руси, подобни жени, пак няма да разпозная коя е. Без да преигравам, не успя с нищо да ми стане интересна. Хубава е, по един невзрачен и незапомнящ се начин. Явно аз друго не мога да видя.

# 733
Амал я харесвам повече от Блейк. Не, че съм ѝ почитателка, но поне съм я запомнила от раз и ми е интересна, докато Блейк никога не успях да я запомня и всеки път отваряйки нейна снимка се изненадвам, че е руса, защото асоциирам името ѝ с нещо черно и все очаквам някаква южняшки тип жена. И сега, след многотоалетието и хвалебствията, ако ми бъде показана сред снимки на няколко руси, подобни жени, пак няма да разпозная коя е. Без да преигравам, не успя с нищо да ми стане интересна. Хубава е, по един невзрачен и незапомнящ се начин. Явно аз друго не мога да видя.

И аз така мисля Peace

# 734
  • София
Хубава е, по един невзрачен и незапомнящ се начин. Явно аз друго не мога да видя.
Аз дори не я намирам за красива с това странно и кахърно изражение. Набедена е за някаква модна икона и всички й ръкопляскат. Поне да се отличаваше с талант, че да съм по-снизходителна.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт