Прочистване на жлъчката и черния дроб в домашни условия

• 5 237
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,

Започнах да правя профилактично изчистване на черния дроб и жлъчката по тези методи описани в интернет със смесване на зехтин и лимон. Цяла седмица горе-долу съм на суровоядство. Пих по литър сок от зелена ябълка през последните 3 дни. Днес съм спазила всичко останало. Предстои ми да изпия сместа след час. Исках да попитам някой, който го е правил. Пишеше, че хората се чувстват добре след процедурата, но авторът на статията пише, че трябвало да се прави повече от веднъж, щото после други камъни се придвижвали към предната част на дроба. Ок, ама аз нямам възможност в следващите 6 месеца да го правя, защото ще пътувам. Искам да питам  някой , който го е правил само веднъж какви са му наблюденията? Все пак всичко е строго индивидуално и писателите на тези статии, в крайна сметка са някакви анонимни хора в интернет.  Някой от тук има ли опит с това . Аз до сега изпих 2 дози английска сол, но не съм ходила до тоалетна. Трябва ли да си правя клизма? Днес по приницп съм хоидла през деня 2 пъти без клизма, така че едва ли са ми запушени червата.

Аз по принцип се наех да направя това прочистване, защото много трудно смилам месо напоследък. Все една такава тежест отляво под ребрата чувствам и много се подувам, така че да видим изхода от това приключение.

Написах този пост, за да видя дали има хора, които са го правили и не са се придържали 100% към написаното, защото всичко е много индивидуално. Аз, примерно, в момента се чувствам много гладна, а в нета  пишеше, след 14 да не се консумира храна, но пък след това пишеше да не се гладува, защото ако организмът е гладен ще усвои зехтина и лимона, вместо да действат по предназначението си, ей такива някакви противоречия, които , като няма кого да попиташ, си оставаш в недоумение...

Моля за съвети. Благодаря.

# 1
Как така трудно смилате месо?

Проверили ли сте имате ли камъни в жлъчката?

# 2
https://www.youtube.com/watch?v=_6NSG6sjRis                                            Провери в Ютюб една руса полска журналистка, която това обяснява, но сега не мога да го намеря видеото, даже се е самоизлекувала и от киста/рак на яйчника и камъни в колона.

Общи условия

Активация на акаунт