Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот"~Тема 109

• 116 665
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Светче, благодаря за компанията  smile3525 smile3503, утре ще гледам повече, че стана късно .

Лека нощ !  smile3524

И...аз... Heart EyesЛекааааа... wavey newsm46 Hug

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 01:04 от Svet_sz

# 136

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Рейтинг 68- ой серии

Total - 3 место - 5.08%
AB - 3 место - 4.34%
ABC1 - 3 место - 5.67%

Thinking Thinking Thinking

Айчата се завръща на екран... Rolling Eyes bowuu Peace

Скрит текст:
Array - 31ви Май, 2016 09:09
Ayça ще Бингьол комплект!
Играчите съпругата Али Gökmen Altuğ'l близнак бебе радост от живота в една красива актриса, дала името на дъщеря им Айлин и Лейла. бебе Uçankus ТВ Според програмата между двете жени вече е на възраст 3 месеца, играчът е решил да се върне на снимачната площадка. Ayca Бингьол, Kanal D, ще вземе участие в семейна серия ще бъде показана. Добро е, обсъдени Бюлент İnal'l да бъде партньор в серия от участниците на пазара.

Добър ден...или Добра вечер! Hug

Трея вече е преведен от мамашите...ето го... Peace

Премьера! "Осколки" анонс 69 серии в переводе Вюсала Мамедова!

http://vk.com/paramparca?z=video-100436229_456239076%2F4cb32d071 … t_-100436229_5127

И...радост #Crazy...заслужена Peace...за "онзи" ,както го наричат някои,които доскоро го хвалиха...но ,нейсе...разни хора ,разни идеали... bowuu bowuu bowuu

Эркан получил награду от "Altın Objektif" как лучший актёр.
Еркан е получил награда  "Златния обектив" за най добър артист... smile3501 newsm10

Дамата до него е Белчин Билгин ,пишат мамашите,актриса от "Гордиев възел" bowuu

Поздравления ,с пожелания за още награди! newsm10 smile3521

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 19:06 от Svet_sz

# 137
# 138
Скрит текст:
Еркан Petekkaya: Работя усърдно
Еркан Petekkaya, виж въпроса за това, което счупване отговорили?
Magazine - 31ви май 2016 18:15
Еркан Petekkaya: Работя усърдно
Еркан Petekkaya церемония в присъствието на жена си по-рано през деня gerçkleştiril Didem Petekkaya. Еркан Petekkaya изглежда да е уморен "Уморен съм, кълна се, че се работи много", каза той. "Е разбит серия ще бъде промяна в актьорския състав на новия сезон?" въпрос "Кълна се, че не знам. Нещо в този сценарий", каза той.

Ayça Bingöl ve Bülent İnal yeni dizide buluştu

Ayca Бингьол и Бюлент Инал се срещна в нова серия

Семейството серия на баща ми Ayça Бингьол и Бюлент Инал същото ...

http://televizyongazetesi.com/ayca-bingol-ve-bulent-inal-yeni-di … ide-bulustu/48904

ŞAFAK SEZER BOMBAYI PATLATTI
Скрит текст:
DAWN бомба избухна Сезер
Разпознаването и Еркан Petekkaya зори възвестява нов филм
31 май 2016 крак на ВЕСТНИЦИ
Размер на шрифта -16+

Dawn Sezer ще бъде изписан от болницата той избеляла получил в Истанбул през нощта. Известният актьор се срещна снощи с близки приятели в Джихангир. Сезер, Kolpaçino 3 има роля във веригата, за да развесели за фенове Еркан Petekkaya даде новини.

"Kolpaçino" серия от 4-ти каза, че те са започнали работа по филма Dawn Sezer въпрос, че ще бъде в новия филм е Еркан Petekkaya, "Ако ние сме съгласни с Еркан в ЕС, така че ще бъде, ако тя продължава", каза той.

Шафак Сезер скоро ще се появи преди беше предвестник на публиката с шоу.
Сподели тази статия:

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 10:03 от Svet_sz

# 139

Светле Hug Еркан за Парчетата ли е награден за актьор ? newsm78 Да му е честита  наградата  Simple Smile Аз  актьорските му качества не съм ги оспорвала  Peace

Чачко за следобяд и десерт  Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=hYPoXwTxqXc&feature=youtu.be

newsm68 newsm68 newsm68

# 140
Приветтттт.... wavey wavey wavey

Феми Hug...да ...предполагам ,че е за Парчетата ,а и на самата статуетка пише... bowuu PeaceЗнам ,мила ,че харесваш Ерко като актьор bowuu Peace
Мерсаж за десерта... Heart Eyes

Вчера, на свадьбе Дерьи Карадаш и Хаккы Биджичи, актёр - Альпер Кул рассказал об ещё одном сюрпризе. Свадьба Эртана Сабана и Эбру Озкан на этой неделе.

Ехаааааа...значи в неделя ще ходим на сватба married Party Party Party

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 23:18 от Svet_sz

# 141
Здравейте момичета,

Загледах "Твоя мой живот", направо ме грабна. Ако ми е възможно гледам по една серия на вечер, тотално съм въвлечена в сериала. Страхотна игра от всички.

Моля да ме насочите от къде мога да сваля или да гледам сериите он-лайн след 22 оригинална серия. Simple Smile Simple Smile Wink

# 142
  • София
Здравей, Ели. За епизодите, може би Све по-добре знае, но май оригиналните нямат превод на български след 22 серия. Само на руски.

Шюкран за Elele

# 143
Здравей ,Ели... wavey Hug
Добре дошла   bouquet...радвам се ,че сериала ти харесва...На първа страница ,2 пост има два линка...там можеш да гледаш ... Rolling Eyes,но ,както Зари е писала само на руски Peace
Съжалявам ,че са изчезнали заглавието на темата и разните други надписи ,но нещо ПРИКАЧИ не е в част ,а аз съм го използвала...така че виж 2 пост...там са два линка... bowuu Peace

Зарииии...привет и мерсаж Hug Heart Eyes

# 144
Фемииииииииии....ето ти един Чачко...и Кивооо... Peaceв Лос Анжелис...май и другия брадатко ми е познат... newsm78

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 00:54 от Svet_sz

# 145
  • София
 wavey

Шюкран Овалъ ще остане в сериала до края на сеозна. Няма да вземе участие в следващия сезон. Ендемол Турция съобщават, че така било по план.

Paramparça: Endemol'den Erkan Petekkaya ve Şükran Ovalı ile ilgili açıklama geldi!

Преди време, преди дни по-точно, Шюкран пусна туит с хаштаг #siyahbeyaz - черно и бяло. Говори се, че така ще се казва новият сериал на Къванч. Първото нещо, което аз си помислих беше точно това - А, Шюкран ли ще е партньорката на Къванч? Но, никъде нищо не съм чела. Моя хрумка е.  Peace  Която обаче може и да се реализира, що пък не?  Grinning  Много ще си отиват.

# 146
Привет.... wavey
Зарии Hug...мерсаж smile3525...тамън  и аз го прочетох при мамашите... Rolling Eyesи съм шаш ooooh! #Crazy...тия сценаристи каква я замислят newsm78...напълно изченчиха образа на Джихан #2gunfire...отначало Гюл ,сега Айше...в трети сезон сигурно ще доведат някоя нова жена...женкар ли ще го направят...или...ще го затрият и него...или ще ги съберат с Дито...или ....нова звезда...или пък сам ще го оставят ,да кукува...цъ цъ цъ....голяма глупост Crossing Arms Whistling...разочарована съм... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

А...що се отнася до мисълта ти,Зари... bowuu Peace...нищо чудно...Киво и Шюкран си подхождат...хубава двойчица ще бъдат...ще чакаме bowuu...да видим... Rolling Eyes

Ето съобщението на Ендемол ...на руски... bowuu

Заявление от Эндемол!

В последние дни вышли новости о конфликте между двумя нашими актерами, Шюкран Овалы и Эрканом Петеккая. Все эти новости лживы. Мы с Шюкран дружно проработали, ее участие в проекте принесло нам большую радость, но по заранее обговоренному контракту исходя из сценария сериала героиня Шюкран, Айше, покинет нас в конце этого сезона.

Пак пишат за скандали Shocked...честно казано не съм попадала на такива в медиите...или пък аз не съм разбрала...ееее... ooooh!Мамашите се радват ,че Айше си заминава...някои пак търсят причина у Еркан...други казват ,че нито турците ,нито арабите обичат Шюкран...мамашите не искат нова любов за Джихан...не му дават и Дилара...пращат Айше в Америка...не искат да умира...абе...големи са фоги... Joy Joy JoyНякои напомнят ,че Шюкран е играла с Еркан и много добре е знаела къде отива ...участието и във 2 сезон/,тъй ,че няма конфликти м/у двамата. Naughty

Ето и резюмето... Rolling Eyes

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 69- ОЙ СЕРИИ

Ты тоже часть игры!

Харун узнав о том, что Айше вместе с Джиханом придет в ярость. Джихан будет в шоке узнав, что брат о котором говорила Айше это Харун. Джихан решит, что Айше это часть ловушки.

Что будет делать Айше?

Харун и Маиде подумает так же как и Джихан, что отношения эти ради мести. Они оба скажут Айше выкинуть Джихана из ее жизни. Айше останется между двух огней. Демир Алаза похищают.

Диляра узнавшая о болезни матери срочно уезжает в Америку. Харун, узнавший что Диляра не дома, не позволяет сыну остаться в особняке. Единственный выход это похищение! Джихан не знает с чем бороться, увидев Озана в психушке он будет поражен.

Специально для: Paramparça | Вдребезги | Осколки

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 18:59 от Svet_sz

# 147
  • София
Све, не е имало скандали. Поне аз не съм чела нищо за такива. Разбрало се е, че Шюкран няма да продължи да играе в сериала и веднага са тръгнали версиите. От Ендемол затова и пускат съобщението, че всичко е по план и т.н. Разбира се, ако има отново някакъв конфликт, мисля, че този път ще си остане скрит.

# 148
Да ,бе Зари bowuu...и аз не съм чела Naughty...ама нали знаеш ,като се каже ,че някой напуска и веднага раздор м/у тях и...така...медиите си чешат езици и хората вярват... ooooh! Whistling

# 149
 Здравейте  Светле , Зари Hug

Светле , видях ги Киво и компания ка се развеват    Joy те добре се развеват ми ние неможем си го позволим Лос Анжелис .  и там ги издебнаха а уж никой не ги познавал .
 За парчетата  кво повече ша измислят тия сценаристи да разводнат сериала  ooooh! Joy

Зари Киво го спрегат с Тубата  Sick  а кога изобщо ще му почне сериала кат гледам не бърза да снима . Шюкран  бива в лицето  . Като актриса не съм я гледала и  нямам мнение.

Виаа не се е появявала  Hug

Общи условия

Активация на акаунт