, утре ще гледам повече, че стана късно . Лека нощ !

Лекааааа...

, утре ще гледам повече, че стана късно . 
Лекааааа...

...заслужена
...за "онзи" ,както го наричат някои,които доскоро го хвалиха...но ,нейсе...разни хора ,разни идеали...

Еркан за Парчетата ли е награден за актьор ?
Да му е честита наградата
Аз актьорските му качества не съм ги оспорвала 

...да ...предполагам ,че е за Парчетата ,а и на самата статуетка пише...
Знам ,мила ,че харесваш Ерко като актьор

...радвам се ,че сериала ти харесва...На първа страница ,2 пост има два линка...там можеш да гледаш ... 

Която обаче може и да се реализира, що пък не?
Много ще си отиват. 
...мерсаж
...тамън и аз го прочетох при мамашите...
...тия сценаристи каква я замислят
...напълно изченчиха образа на Джихан
...отначало Гюл ,сега Айше...в трети сезон сигурно ще доведат някоя нова жена...женкар ли ще го направят...или...ще го затрият и него...или ще ги съберат с Дито...или ....нова звезда...или пък сам ще го оставят ,да кукува...цъ цъ цъ....голяма глупост
...разочарована съм...

...нищо чудно...Киво и Шюкран си подхождат...хубава двойчица ще бъдат...ще чакаме
...да видим... 
Мамашите се радват ,че Айше си заминава...някои пак търсят причина у Еркан...други казват ,че нито турците ,нито арабите обичат Шюкран...мамашите не искат нова любов за Джихан...не му дават и Дилара...пращат Айше в Америка...не искат да умира...абе...големи са фоги...
Някои напомнят ,че Шюкран е играла с Еркан и много добре е знаела къде отива ...участието и във 2 сезон/,тъй ,че няма конфликти м/у двамата. 
те добре се развеват ми ние неможем си го позволим Лос Анжелис . и там ги издебнаха а уж никой не ги познавал .

а кога изобщо ще му почне сериала кат гледам не бърза да снима . Шюкран бива в лицето . Като актриса не съм я гледала и нямам мнение. 
Препоръчани теми