Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот"~Тема 109

• 116 668
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро ,момичета wavey Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Кафенце... food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010

Доста добре са се повеселили нашите хора вчера...така трябва и да бъде.... bowuu Peace...едно ,че поводът е много хубав ...и друго Naughty...след толкоз работа ,човек има право да разпусне....и най важното в добра и чудесна компания ,по прекрасен повод...какво по хубаво от това... bowuu PeaceЕто още снимчици... Rolling Eyes

Продължават да пишат хиляди глупости за Еркан и Шюкран... Shocked

Уходит с проекта?

Шюкран Овалы, недавно присоединившаяся к сериалу "Вдребезги", тоже покидает проект, как и ее предшественница- Нургуль Ешилчай. Поговаривали, что и на этот раз виноват Эркан, и его конфликты с его партнершами, но кинокомпания Эндемол дала опровержения и сказала следующее: "Все новости о недомолвках актеров Шюкран Овалы и Эркана Петеккайя- ложные. Мы лично хотим вам заявить заранее. По контракту роль Айше (Шюкран Овалы) подходит к концу. Мы очень рады, что Шюкран все это время была с нами и поддержала наш проект. За границей во многих проектах в сериалах, которые длятся по много сезонов, чтобы поддержать сюжет истории заключают договора с актерами на один сезон. Как мы и сказали выше, один сезон прошел и к концу сезона нам придется попрощаться с нашей любимицей. Прошу вас, не надо искать другие причины ее ухода. Мы с новым сезоном и с новыми сюрпризами будем ждать вас в новом сезоне."

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Опровержения!

Вышли новости, что у Эркана Петеккайя, на этот раз, не сошлись отношения на съемочной площадке с новой партнершей Шюкран Овалы. Актер опроверг все новости, написав в социальной сети следующее: Шюкран- мой близкий друг. Не обращайте внимание на ложные новости. Шюкран не из того круга друзей, с кем я могу поссорится. С уважением и с любовью Эркан."

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Последна редакция: нд, 05 юни 2016, 09:50 от Svet_sz

# 166
 Hug Hug Hug Hug

Виа  Hug  може да гледам филма с Нургюл bouquet

А , Чачко само на картинки мила ша го гледаме  за съжаление . Има фенове с късмет които са се докоснали до него  и дори една фенка беше писала и споделила че Ча на живо е красавец  трябвало да се види не можела го обаясни  Mr. Green и  ухаел на хубаво  Mr. Green Crazy Нали за тва са сериалите да се откъснем от ежедневието , пренасяме се в друг свят на романтика , на драма на сълзи на красота . Откриваме неща   неща които ни харесват или не ни харесват   за живота и традицийте . Благодарение на Чаатай  преоткрих  много неща за себе си и за турския народ  Peace В сериалите гледаш места и забележителности , които те карат да идеш да ги разгледаш  Joy Сериален туризъм  по - голяма реклама от това здраве му кажи  Mr. Green Има хора ,които толкова неща са разгледали и са ходили където се снимат сериалите  но аз не съм ходила никъде и кой знае ще мога ли да отида някога  Sad

На въпроса ти къде може да го гледаш колко е добър препоръчвам ти Огледален свят и филма , който скоро снима Делибал . ОС  го повтарят по диема фемили през уикенда от 16 часа следобят по два епизода но дублажа е ужасен  #CrazyДобре че  съм го гледала по бтв с добър дублаж   гласа на Ча е много лек и хубав ако го гледаш непреведен  и  озвочителя на неговия глас на Емир  много ми хареса  Peace Ако не можеш по тв - то да го гледаш търси го в нета сериала . Ако го загледаш пиши дали ти харесва  но те предупреждавам че е заразително  Naughty Joy имам дружки от темата на сериала , кито още ни  държи заразата и си коментираме и гледаме  Crazy

Видях че си писала Пловдив на аватара  хубав град  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 05 юни 2016, 18:31 от femmi2

# 167
Фемии  Hug Hug Hug

Да , Пловдив , мноооого по-хубав от всякога е ...

А за филма на Нургюл - гледай го , горещо ти го препоръчвам, не заради нея, в интерес на истината , нейната роля са я обявили за главна , но изобщо е далече от това. Тук историята е важна ииии.......... играта на актрисата, която играе майката....  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501  Тагът на филма е "Посвещава се на нашите майки.." Брилянтен филм, пълен с въпроси и много емоции, аз на места в началото се посмях, а после така плаках  newsm45 newsm45 newsm45, че чак не можех да спра...

А, за сериалния туризъм и как откриваме много нови неща чрез тези сериали съм абсолютно съгласна с теб. newsm10 newsm10 newsm10 Аз за себе си също откривам много неща или пък обръщам внимание на някои неща , които съм пренебрегвала преди.  За ОС - малко ми е тийнейджърски или може да се бъркам заради оригинала, признавам си , не съм гледала. Но за Делибал ме заинтригува и ще видя скоро ....

Светче .... bouquet благодаря за снимчиците от сватбата и инфото...

Забелязвате ли, че Нугюл я няма , и Шюкран я няма на сватбата... не казвам, че задължително трябва да са поканени , но някак си ....при един такъв спор или негативни отношения ( м/у Ерко и Нур) всъщност се развалят и отношенията с общите приятели .... единият в спора е винаги отритнат и от тях , дори да нямат пряка връзка със спора... жалко ... smile3518

# 168
 Виа разкажи ми как е станал Пловдив ?  bouquet Знаеш ли имам хубави и малко тъжни спомени от там .  

Аз примерно като гледам част от мен по бтв и видях каква красота е Измир а си мислех че няма нищо там какво да се види .

http://vbox7.com/play:e954a8e975

и балада на Гьогхан с превод   dancing

Последна редакция: нд, 05 юни 2016, 20:10 от femmi2

# 169
Оооо Фемии, по-чисто е , вело алеи, нови асфалтови настилки, дори вътре в кварталите има промени, спирките са с европейски вид с карта на града и "You are here" ,  а градската градина е  .... уникална, фонтаните са станали невероятни , Капана пък е като парижки или флорентински квартал с тесни улички, магазинчета за приложни изкуства, кафенета...  Kissing Heart  има много графити , ноооо толкова смислени и интересни, че можеш да им се любуваш дълго ....Така както разбирам си далече някъде ... пожелавам ти да можеш да видиш колко е хубаво с очите си...и да си създадеш хубави спомени Hug Hug Hug Сега върви Капана Фест с невероятни атрактивни базари и арт работилници .... супер .....
Е , сигурно може още много да се направи , но не можем да отречем направеното...

А аз съм минавала с автобус през Измир на път за Кушадасъ , пообиколихме и наистина крайбрежната зона е уникална, а и наоколо селцата били хубави казват, като малки закътани курортни местенца с много цветя и слънце ... еееехххх , как да ида на работа утре ... newsm77

# 170
Приветтттттттт...момичетаааа Hug Hug Hug Hug Hug

Хубаво сте си похортували ...а аз бях на купон...сс старите колежки... Party Party Party

Красив град е Пловдив.Последният път като бях на гости на дружки от 1001 нощи ходихме на Гребната база...много ми хареса bowuu Peace

Аз съм ходила само до Одрин...преди години...но нищо не видях #Cussing out...само Капалъ чарши bowuu Joy Joy Joy

Премьера! "Осколки" 68 серия рус. субтитры в переводе Вюсала Мамедова

https://vk.com/paramparca?z=video-100436229_456239078%2F9ad1814c … t_-100436229_5186

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 00:50 от Svet_sz

# 171

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Понеделник е... Party Party Party

Маидето довечера пак ще ни къса нервите... #Cussing out

А...Озан newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 13:34 от Svet_sz

# 172
Svet , Femmi, Zari .... Hug Hug Hug Hug ще гледаме ли довечера... ???  smile3545 Ще има драми ...

Хубав следобед на всички!  bouquet newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 До довечера!

# 173
Приветтттт ,къзларки... wavey Hug

Аз съм на линия...вече...и гледам тук...
http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Това ,което виждам и по точно чувам навярно е някаква молитва ,послучай Рамазан Байряма newsm78

Тагът на серията...
Ако не мога да се откажа.

Поздрав на Еркан към всички мюсюлмани ,послучай празника...

http://vk.com/paramparca?z=video-78750608_456239123%2F32deb583a3 … pl_wall_-78750608

Instagram video by Erkan Petekkaya • Jun 6, 2016 at 10:23am UTC

Днес Айхан Бозкурт (Енгин) има Рожден ден... dance

Да е жив и здрав и много щастлив! Gift party023

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 20:57 от Svet_sz

# 174
  • София
Една поправка, Све - Ако не мога да се откажа.

# 175
Една поправка, Све - Ако не мога да се откажа.

Мерсажжжж,Зари... Hug bouquet
Аз го прочетох от мамашите и така реших ,че е...извинявам сее... Praynig Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

Тэг серии - Не могу отказаться.

# 176
  • София
Ами, не знам. Rolling Eyes  Не мога да се откажа е vazgeçemiyorum, а тук има sam след vazgeçemiyor, което автоматично си го превеждам като Ако не мога да се откажа.

# 177
Няма значение ,Зари...не се кахъри... Naughty Hug Hug Hug Hug Hug

Дъртата вещица газ пикай #Cussing out Joy Joy Joy...ама и Айшето хубаво го рекна на Харун...за Дито... Peace

Няма и превод при мамашите...

Йъл май защитава Айше ,ама Джихан се е заинатил като магаре на лед... ooooh! #Crazy

Тоя мафиот Бурхан и той на Джихан ще отмъщава...каква вина има той ,че Рахмито се оля...оффффф....

Хазалчето как само промени тона...и мазна ,мазна  при Дито...какво ли я посъветва Севинч...оххх...нямам търпение и тя да разбере за Йозки...ще я видя тогава... Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 21:33 от Svet_sz

# 178
Svet, какво да разбере Хазал за музикантчето ( как се казваше) , има ли нещо след разговора , който тя дочу в кафенето? Той май успя да я залъже тогава.  newsm78 newsm78 newsm78

# 179
Не Хазал...а Севинч да разбере ,че Йозкан я лъже ,че е богаташ...

Офффффф...писна ми от тая Керка...нахалитет от класа...сега сигурно пак ще остане в имениетооо.... ooooh! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт