...Озан психяса...
...прави глупости това момче...съюзи се с Джандан,адвокатката, за да отмъсти на майка си...после Джихан му предостави възможността да управлява своите 10% акции в холдинга,а от трея за следващият епизод разбираме ,че ги е продал...държи се като закъснял пубер и незнае какво колче си е наврял в д......келеш...

...не мога все още да схвана целта на Бурхан...подтиква Дениз към Джансу...а в същото време прави глупости...отмъщава на Рахми,отиде при Джандан и се съюзи с нея против Джихан...макари ,че не разбрах за какво говориха,превода още не е излязъл
и най важното направи от сина си мафиот...не ми се мисли Джансу като разбере ...или пък Джи...

...и по всичко личи ,че Джи е доволен...
...но после...като разбере в какво се е превърнал Дениз...

или
, а истината е
- изчерпателна както винаги, снимките са показателни.
. Бащата на Дениз изведнъж толкова взе навътре нещата с отмъщението, че не вижда как вреди на сина си. Джансу не знае за тези неща и съм сигурна как би реагирала когато разбере- това май ще е в следващия сезон. А за Озанчик - да , келеш, е много точно казано. Типично за богаташко синче. Лигльо. То бива ,ааааа ама той си навреди толкова сам, колкото никой друг.

...ненормално време
...не ,че не му е време ,ама от утре пак го дават дъжд...и падане на температурите
...омръзна ми вече да копам,съдя и присаждам...от тия дъждове всичко гние и съхне...
...ама аз съм упорита
...не се давам лесно...

...и аз се надявам до довечера да пуснат преведената серия...ако ли не...пак ще гадаем... 
...значи раздяла
...и аз като някои мамаши не го харесвах това момче...много натруфено и накичено и...малко несериозно ми се видя...като мамино синче...До Лейля би стоял перфектно един красавец
...жалко ,той е зает...
...споко
...няма да ги сватосвам...

,
...

...права си за КеритУ,опс Нурсел...явно младее жената,кат си има и по младо гадже...

...белким се очоловечи малко...
и най накрая проумее ,че Земята не се върти единственно около нея,а просто трябва да бъде ЧОВЕК... 

, (няма емотикон за айрян, пък нещо не ми се получава с картинките.

...тук ли си ,мила... 

,но Хаял не е дъщеря на Маиде...поне така мисляяя...а за Озан...хич не го съжалявам...и той взе да става като Хазал...неуправляем...цъ цъ цъ...
,а за Маидето почти бях сигурна ,че лъже...

Препоръчани теми