Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот"~Тема 109

• 116 668
  • 748
  •   2
Отговори
# 195
wavey lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 23:36 от Svet_sz

# 196
 Светлееееееее Hug ко става с Озан  в сериала ?

# 197
Приветттттт...по нощите... wavey Hug Hug Hug Hug Hug

Фемииии... Heart Eyes...Озан психяса... Crossing Arms Joy Joy Joy...прави глупости това момче...съюзи се с Джандан,адвокатката, за да отмъсти на майка си...после Джихан му предостави възможността да управлява своите 10% акции в холдинга,а от трея за следващият епизод разбираме ,че ги е продал...държи се като закъснял пубер и незнае какво колче си е наврял в д......келеш... ooooh! #Crazy #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Сега да видя при мамашите за резюме и снимчици... Rolling Eyes Peace

Ехаааа Shocked...има втори трей на 70 епизод... Peace

https://youtu.be/ZfXgToVqezc

И...превода на мамашите...

2- ОЙ АНОНС К 70- ОЙ СЕРИИ!

Озан- Дед, что ты натворил? Пусть тебе будет стыдно! Как вы смогли засунуть меня туда из-за денег?
Джихан- Джандан, я на самом деле убью тебя. Я сделаю все ради моих детей. Ты не будешь приближаться к Озану.
Маиде- 10% из 100 акций компании - Харуна Эргюван'а.
Илдырым- Озан продал акции.
Харун- Ты серьезно?
Диляра- Да.
Джансу- Я даже оскорблять тебя не хочу, потому что все зря.
Диляра- Джансу, иди в свою комнату.
Озкан- Какой еще пилот, я сам буду управлять!
Хазал- А космическим кораблем ты не управляешь, Озканчик?
Озкан- Хазал?
Харун- Я хочу чтобы отныне эта вражда между нами закончилась. Я хочу чтобы мы помирились.
Джихан- Смотри, начиная с этой минуты, мы с тобой будешь лишь воевать.
Харун- Начиная с этой секунды, я отберу у тебя один за другим все, что у тебя осталось.
Джихан- Время проходит, начинай немедленно.

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 70- ОЙ СЕРИИ

Озан идёт к Айше

Хазал узнает и о том, что Рахми Бей с Дилярой закрыли Озана в лечебнице и о том, что у Джихана отношения с Айше. Хазал не теряя времени обо всем расскажет Озану. Озан выдохнет в клинике у Айше, он будет шокирован услышав имя Харуна в клинике.

Кто купил акции?

Озан желающий наказать семью, продает акции. Для Джихана шок узнать что Озан продал акции, но еще больше он будет шокирован узнав кто покупатель. В это время Диляра вернется из Америки и встретится с Харуном, Харун еще раз поколеблет ее доверие..

Вооруженное нападение на кафе

Хазал сойдет с ума от зависти узнав о том, что Дениз сделал предложение Джансу. С кольцом в руке она пойдет до двери Озгюра, но она не в курсе о том что проживает Озгюр с бывшей подругой Йелиз. Озкан пойдет в кафе Дениза и в это время произойдет нападение, все останутся под пулями.

Специально для: Paramparça | Вдребезги | Осколки

Добър ден в съботаааа... Hug Hug Hug Hug Hug

Голяма жега... само за...sport027 grinning039 Joy Joy Joy

Ето и малко снимчици ...хм...още 2 епизода до края на 2 сезон... bowuu

Фото к 70- ой серии

P.S. Финал СЕЗОНА состоится на 71- ой серии

Джансу се запознава с бъдещият си свекър...ужастъъъъ... #Crazy...не мога все още да схвана целта на Бурхан...подтиква Дениз към Джансу...а в същото време прави глупости...отмъщава на Рахми,отиде при Джандан и се съюзи с нея против Джихан...макари ,че не разбрах за какво говориха,превода още не е излязъл Naughty и най важното направи от сина си мафиот...не ми се мисли Джансу като разбере ...или пък Джи... #Crazy #Crazy #Crazy

Тук преглеждат някакви книжа...проект newsm78...и по всичко личи ,че Джи е доволен... Peace...но после...като разбере в какво се е превърнал Дениз... #Crazy newsm78

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 17:08 от Svet_sz

# 198
 Момичетаа , привет и от мен в този жарък ден!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дааа, Светче, само за  newsm41  или  grinning039 , а истината е

newsm79 wash hang 1ironing

Дано да имаме превод до довечера, че да сме по-готови за утре.   

Свет, голямо благодаря за инфото  Hug bouquet Hug - изчерпателна както винаги, снимките са показателни.
Относно коментара , съгласна напълно  newsm10. Бащата на Дениз изведнъж толкова взе навътре нещата с отмъщението, че не вижда как вреди на сина си. Джансу не знае за тези неща и съм сигурна как би реагирала когато разбере- това май ще е в следващия сезон. А за Озанчик - да , келеш, е много точно казано. Типично за богаташко синче. Лигльо. То бива ,ааааа ама той си навреди толкова сам, колкото никой друг.

# 199
Привет и от мен... sohappy  Hug #Silly

Навън пече ,та се къса ooooh!...ненормално време Naughty...не ,че не му е време ,ама от утре пак го дават дъжд...и падане на температурите bowuu...омръзна ми вече да копам,съдя и присаждам...от тия дъждове всичко гние и съхне... Whistling...ама аз съм упорита Naughty Joy...не се давам лесно... Naughty Joy Joy Joy

Виа Hug...и аз се надявам до довечера да пуснат преведената серия...ако ли не...пак ще гадаем... newsm78
Ето малко снимчици... Rolling Eyes

Неожиданный финал большой любви!

Любовь Тарыка Эмира и звезды сериала "Вдребезги" Лейлы Танлар длилась не долго. Выяснилось: как тихо начались отношения так же ненавязчиво и завершились.

Хм Thinking...значи раздяла Crossing Arms...и аз като някои мамаши не го харесвах това момче...много натруфено и накичено и...малко несериозно ми се видя...като мамино синче...До Лейля би стоял перфектно  един красавец Shocked...снажен като Дениз...опс Джейхун...НО Naughty...жалко ,той е зает... ooooh!...споко  Stop...няма да ги сватосвам... Naughty Joy Joy Joy
И...двамата,и Лейля и Тарък, са още твърде млади...животът е пред тях...колко ще ги сменят ,докато намерят своите истински половинки...пожелавам им само да са живи и здрави... bowuu

# 200
 Свееееет, привет, и на всички минаващи през темата  Hug Hug Hug,

Еее, да , и на мен нещо не ми харесваше много момчето на Лейля на външен вид , ама ... все пак не сме идеални за да критикуваме външността, но , да сякаш по-добре би била до някой като Дениз нейния ... И, да , права си още са млади , ще ги сменяяят ....

А  Керка на снимките изглежда много по- млада даже , по-палава такава..., но тя нали май е полу-германка... забравих  newsm78...

Хазал ми е смешна и очаквам с нетърпение / може да е злорадство, ама .../ да разбере какво става с нейния Йозгюрчик....

# 201
Ехоооо...привет по нощите... wavey Hug

Виааа Hug...права си за КеритУ,опс Нурсел...явно младее жената,кат си има и по младо гадже... bowuu Joy Joy Joy

А...Хазал ще си го получи bowuu...белким се очоловечи малко... Praynig и най накрая проумее ,че Земята не се върти единственно около нея,а просто трябва да бъде ЧОВЕК... bowuu

# 202
Ха добър ви дееен! Момичетааа  Hug Hug Hug Hug Hug

Рано е за следобедно кафе, още по малко за винце или друго , но по една разхлаждаща биричка или едно айрянче бих ви почерпила с удоволствие,  cheers beer2 , (няма емотикон за айрян, пък нещо не ми се получава с картинките.  Embarassed )

Каква става тя , идва края на сезона , а нищо не се разплита, и те чакат в последната серия накрая за 10 минути да се разбере кой какъв е, тц тц тц тц .......Ама от превода на трея и на резюмето разбирам, че май Харун иска да се свърши враждата и да забравят , но Джи не иска този път, нали ?  newsm78 newsm78 newsm78

А , и ги виждаме с Айше прегърнати, май ще има стопляне , но пък как тогава ще я "елиминират" нея ? Или пак ще има нещо толкова невероятно изопачено, че да няма как да се сети човек  #Crazy newsm78 newsm78 newsm78

Относно акциите и глупостите на Озанчик - хмм, той трябва съвсем да е изкукуригал , нали чухте за каква сума става въпрос , 10 % ама еееххеееее милиони, е , може ли толкова да е заслепен , за да ги продаде. В смисъл, че сценария е меко казано "нелогичен" като посока....

Ох , Светче, има ли превод , нещо ? Praynig

# 203
Добра вечерррррррр... Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Виаа Heart Eyes...тук ли си ,мила... newsm78
Аз гледам тук...http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Сега ще проверя за превод...снощи четох в сайта на преводача ,че бил болен...и най късно за тази сутрин има вероятност да е готова серията...сега ще видя... Rolling Eyes

Премьера! "Осколки" 69 серия рус. субтитры в переводе Вюсала Мамедов

http://vk.com/paramparca?z=video-100436229_456239084%2Fda6496b62 … t_-100436229_5346

Тагът на серията тази вечер е-От хороших помыслов

И тази вечер няма превод в ефир... ooooh! #Crazy #Cussing out hahaha hahaha hahaha

Харун отиде да се сдобрява с Джихан ,но той...цъъъъ...
Хазал и Керитуу...много нахални...като махленски клюкарки...Керка пък откъде разбра ,че Айше е севгили на Джихан...
Озан продължава да се дъниии...не стига ,че баща му го извади от психиятрията ,продължава да се държи лошо...

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 21:36 от Svet_sz

# 204
Светчеееее, тук ли сиии ?

Малко изпуснах началото , но хванах от разговора  Джихан - Харун малко. И от разговора на Харун с Майде на гроба на Хаял май той й каза да оставят враждата в миналото за да не загуби сина си и Дилара, така ли е? може и да гадая само , де нямам претенции да разбирам много.

Да не излезе, че Хаял е била дъщеря на Майде сега, божеее....

Озан , офф, жал ми става като го гледам, прав е да се ядосва... ама ...тц тц тц , каза на Джандан ,че е бил в психиатрия затворен ...и край с майка му и семейството му ...

# 205
Свееет , тук съм, привет и на всички на балкона!  Hug Hug Hug Hug

Гледах преведената серия по-рано днес, много неща се изясняват с превод. Майде лъже за болестта си, или поне се възползва да ги манипулира и Айше вече разбира това. Харун като открадна сина си и тя му каза да не стане лошо като разбере Дилара , и после ще има дело сигурно за бащинството ....
Джихан ще се разрови за бащата на Дениз..... нещо го усъмни..., но то покрай другите щуротии не му остана време...

какво си казаха Джи и Харун ми е интересно, май отиваме към положителен Харун и отрицателен Джихан ... newsm78 newsm78 newsm78

Преди време предположих, че Айше ще избере любовта пред семейството си и ...ето, уж нали се сдобряват покрай Озан... как ще я "елиминират " ми е непонятно , каква фантасмагория ще измислят, освен майка й да се разкрие и тя да забегне далече ....  newsm78 newsm78 newsm78

# 206
Виа... wavey Hug Hug Hug Hug Hug
Не разбрах много от разговора на Харун и Маиде... newsm78 ,но Хаял не е дъщеря на Маиде...поне така мисляяя...а за Озан...хич не го съжалявам...и той взе да става като Хазал...неуправляем...цъ цъ цъ... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy,а за Маидето почти бях сигурна ,че лъже...

Не щЪ лош Джихан...нееееее... Naughty #Cussing out Joy Joy Joy

И...аз се чудяяяя...каква ще я натаманят този път сценаристите newsm78

# 207
Да , неуправляем е , но това с болницата беше брутално....

А за Майде предположих, че е майка на Хаял защото не си обяснявам тази силна омраза към Джихан от къде идва...

Вай ваййй , бившата на Йозгюр е бременна ...

Аааа, Озканчик си го получи, като е будала , правилно сестра му го нарича идиот, язък за парите дето й ги даде, и Севинч как разбра кой е , ама й тя , гони паралия пък какъв го намери .... майка й я разубеди да го зареже и като баща на Джансу мислят, че ще намаже и той и покрай него -и те.... оф още по-големи будали ....

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 22:44 от activia

# 208
Офффффф...изпуснах малко...заспах на фотьойля Shocked...ужастъ... #Crazy...стана ли нещо интересно  newsm78

Дааа...  и аз разбрах ,че бившата на Йозгюр е хамиле Shocked...и Хазал пак му даде пари...нещо я насмота ...така и не разбрах за какво...но ,май ще даде парите на бившата си,за да абортира...... newsm78

# 209
Джандан каза на Джи, че Харун и Майдето са я накарали да се занимава с Озан.

Джансу беще на гости на Бурхан с Дениз , баща му много я хареса, ама то добричко , какво да го правиш... преди това тя пита баща си за Айше и му каза да се сдобрят или нещо подобно... а той я пита за Дениз и после отидоха във фирмата на Дениз...

аа, Хазалчик информира майка си за Айше и Джи ...

Харун не знае за номерата на Майде и ,че тя е купила акциите и не се зарадва особено... обаче сега ще извлече дивиденти .... Дилара да си мисли,че е направил добро като ги е купила да не би да ги купи някой "душман" .... какво ти казвам Светчеее .... сега ще го изкарат светец , малииииии.....

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 23:14 от activia

Общи условия

Активация на акаунт