Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот"~Тема 109

• 116 665
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Добър ден.... Hug Hug Hug Hug Hug

И...Честито на именниците... Wine Glass

Живи и здрави и много късмет и щастие!  Flowers Bouquet lovekiss

Има вече снимчици от 86 епизод... Rolling Eyes

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 586
  • София
 Hug Hug Hug

Резюме за 68 епизод на Парченцата:
http://turkseriesnews.blogspot.bg/2017/01/86.html

# 587

Зари...мерсаж... Hug

# 588
  cold

Ча и екипа  са бедствали и са дошли на помощ да ги спасяват

Нов  фраг    - Мерт разкри Сарп   и показа записите и на Мелек  бе загази го къртичката
 https://vk.com/public102959620?z=video-102959620_456239501%2Fee6 … l_wall_-102959620

Светленцеее Hug Kissing Heart оттатък ти сложих нещо за тебе  като минеш

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 17:09 от femmi2

# 589
Добра вечер.... wavey Hug Hug Hug Hug Hug

Закъснях...Йозки много пазари...ааааа...Хазалчи дойде на гости....Керито е у Джансу и приготвя мляко ...явно са взели бебето Емре... newsm78

Фемиииии Hug...снежко да не е затрупал Чачко и Арас... ooooh! #Crazy Joy Joy JoyБраво на хората спасили екипа... bowuu PeaceПосле ще видя какво си ми сложила... bowuu

Хазал си спомняяя...и ме   newsm45 Weary и...нарича Йозки аби...и той се разчувства...май съжалява защо не е бил истински баща за нея...

Йозки иска прошка...Хазал му е простила...

Джи агитира Озан за Харун ,ама йок...

Митат и Дениз...на Дениз май не му се прибира в къщи...говорят за Хазал...дали Митат ще каже истината на Дениз...не ми се вярва... newsm78

Йозко се премени с ризата ,подарена от Хазал...а Дениз е бесен,като видя бебето в ръцете на Джансуууу...Дито се опитва да я защити и да говори с него...

Керито каза на Йозки и Хазал за Джансу  и Хазал хукна...

АААААА...Джансу хептен я подкара през просото...ама и Дилара има вина..без знанието на Дениз...уж за добро ,ама...не е това начинът...айде Джансу и Дениз се скараха...и Джансу май изгони Дениз... newsm78

Ехаааа...двете фльорци на дискотека... Party hahaha hahaha hahaha

Малеееееее...в рИкламата дадоха Джесур полудяллллллл...страхотен Къванч Peace,а в предната Хасефе Shocked...май така се казваше майчицата на Каптан Алии newsm78...въобще не се е променила...а минаха толкова години от излъчването на Ойлето... bowuu

Митат е при шефа си...а Дамир в дискотеката...говорят за Харун,Джихан.... newsm78

Дамир се премести при двете чаФки...или те при него ...не видях... Naughty hahaha hahaha hahaha...коя ли от двете ще си хареса...а така...Дамир е в Станбул,каза шефът на Митат...
Май Асу ще е щастливката...дали newsm78
Ха ха ха...Джандан иска да си тръгват ама Асуто йок...изпрати Джанданката да си ходи сама... Joy Joy Joy

Митат е с колежката си... newsm78

Хайдеееее...цялата фамилия ще се събере...офхфффффффф...окипазиха образа на Джансуууу...

И Дениз дойде ...Джи иска да го върнат...Джансу се звери...Дито каза ,че го е платила...всички са шокирани...май каза 10 милиона... Shocked Shocked Shocked

Ехааааа...Харун големи погледи фърля към синовете си...офффффффф...не ми харесва това ,което написах,но е факт...Озан кога прие Алаз... newsm78

Бащата на Ди май ще прави втори опит,така пише и в резюмето... newsm78Асуто много весело го раздава ,ама ...да видим... newsm78

Харун зачеса Дилара...нещо за Джи...ревнувааа...Дито е бесен...Джансу май започна да прилича на родният си баща...върши глупост след глупост...

Всички се възмущават как ония двамата могат да продадат детето си...
Идват Ди и Харун...Озан веднага стана и Йозки го последва...Озко каза...душманин ...е Харун....

Ехааааааааа...голямааааааа цИлувкааааааааа....Харун доказва кой е съпругът на Ди...ха ха ха ........ Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 22:07 от Svet_sz

# 590
  • София
Све,  Hug  в рекламата на кой сериал се е появила Мерал Четинкая.

Много интересно разказваш. "Двете фльорци"  hahaha hahaha

Аз попоглеждам от време на време сериите по бтв, като няма друго. Кериман и Йозкан колкото ме дразнеха в началото, толкова ме забавляват сега.  Laughing

# 591
Све,  Hug  в рекламата на кой сериал се е появила Мерал Четинкая.

Много интересно разказваш. "Двете фльорци"  hahaha hahaha

Аз попоглеждам от време на време сериите по бтв, като няма друго. Кериман и Йозкан колкото ме дразнеха в началото, толкова ме забавляват сега.  Laughing

В Аннето ,миличка Hug...с Джансу Дере...аз гледах първите серии ,но много нанагорнище ми дойде...стигат ми драмите тук  и се отказах да го гледам...

# 592
Йозко и Озко отидоха при Рахми...другия умник... ooooh! Joy Joy Joy

Дилараааааа...какво не разбрах...офффф...не само ,че са фльорци ,ами и големи артистки,но има видьов ден... Praynigи тоя кротък човечец с къв акъл им вярва... newsm78

Митатчо кака гледа Хазлчито...после тя него...

Дениз се прибра при Джансуууу...Джи е сам...Дито с Харун ,НО...все едно е сама...а Харун май схваща накъде вървят нещата... Thinking

Тоя лудия Йозки на какъв се прави newsm78

Йъл пита Джи дали е добре newsm78

Джи да не прикрива сега пък Харун...заради Озан... newsm78
Тук нищо не мога да схвана...ааааа...Дамир подслушва.... #Crazy...голямо крими стана...уффф... ooooh! ooooh! ooooh!

Дито изгони баща си... Sad и Рахмито е насреща...и разбра ,че този/забравих му името...е баща на Дилара...

Асуто и Джандан...чакат...уауууууу...Асуто голям тУалет извади... #Crazy #Crazy #Crazy...този човек май нещо ги излъга  newsm78

Селма у архива...Митат след нея...божкееееееееее...какво крими ,нищо не разбирам.... smile3538 hahaha hahaha hahaha

Много интересно каза полицейския шеф...Джихан Г. и Харун Е....но какво newsm78 newsm78 newsm78

Дамир прати да следят Селма...

Дито разказва на Берил за онзи мъж Crossing Armsдето се представя за неин баща...

УЖАСТЪЪЪЪЪЪЪЪЪ... Shocked Shocked Shocked Озан разбра ,че е син на Харун...и...Дито я блъсна автобус.... #Shocked #Shocked #Shocked

Свърши...сега да видя за трей... Rolling Eyes

https://youtu.be/lgIPD9B9zHU

Weary smile3518 newsm17

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 22:51 от Svet_sz

# 593
  • София
Благодаря ти!  Hug

Този не съм го почвала, въпреки че харесвам и Джансу, и Вахиде Перчин. А пък момиченцето е голям сладур.  Heart Eyes  Може би по-натам.

# 594
Аз го започнах ,Зари ,но така и не го довърших...много драма...едно малко дете...живо  при това ,завързано в найлонова торба и изхвърлено на боклука...направо бях в шок...малката е чудесна ...нямам думи ...и Джансу също...след толкова време извън снимачната площадка не е загубила чара и таланта си... bowuu

wavey wavey wavey

Добра вечер ... cold cold cold
Много снежец ,много нещо...така не е валяло в Зарата от години...като гледам и при комшиите снежец бол... ooooh! #Crazy

https://www.facebook.com/Erkan-Petekkaya-Fans-1594890627435804/videos/

Рейтингът ...не е лош... Thinking

TOTAL

7 PARAMPARCA STAR TV 20:58 00:16 5,03 11,09

AB

8 PARAMPARCA STAR TV 20:58 00:16 3,75 8,40

20+ABC1

5 PARAMPARCA STAR TV 20:58 00:16 5,36 11,28

newsm10 newsm47

И Арас е щастлив ...и Благодари...Бравос ,момче ! Peace

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 22:00 от Svet_sz

# 595
wavey Hug

Заговорила о своих мечтах!

Айча Варлиер в недавнем своём интервью рассказала о своих мечтах:
"Сейчас я отдыхаю от мира театра и кино. Мне часто поступают предложения сняться в сериалах, но я хочу какой нибудь зарубежный проект. Больше всех я мечтаю, чтобы наша Родина стала спокойной. Сами знаете, во всем мире творится беспорядок. Ни во что нельзя верить. Пусть 2017 год принесёт мир всему миру, пусть весь мир помирится. Это моё желание и моя молитва."

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

# 596
wavey #Silly Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 15:14 от Svet_sz

# 597
  • София
 Hug Hug Hug

Резюмето за новия епизод на Парченцата:
http://turkseriesnews.blogspot.bg/2017/01/87.html

Преди години имах същата котка, като тази с Айча. А тя страшно се е разхубавила.

Още снимки плюс интервю:
Tiyatrocu Ayça Varlıer'den kürk giyenlere çok sert gönderme

# 598
wavey #Silly Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зареее Heart Eyes...мерси за резюмето...Почти като трея ...с едно изключение Naughty...и то доста сериозно... Shocked

Цитат
Но Дамир разбира, че след срещата му с Хазал целия му живот е на път да се промени.

Въх...тоз ,да не се влюби в Хазалчи... newsm78  ooooh! #CrazyДруго не се сещам... Thinking да видим сега Митат как ще излезе от прикритие... Naughty Joy Joy Joy

А...Айчата е прекрасна smile3521...не мога да и се нагледам... newsm09 smile3506

И...котенцето е красиво...имаме котка с подобни шарки в село,но пък двете и дечица-котенца  са много пухкави...сладурчета...като се сгушат двете и стават на топчица...явно таткото е бил по рошавичък... bowuu Joy Joy Joy

Спел на де рождении!

Эркан Петеккая был приглашённым гостем на дне рождении Хакана Эрена, который является представителем кино-компании Эндемол. Эркан сделал сюрприз для виновника торжества и спел для Хакана песни.

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 22:29 от Svet_sz

# 599
  cold

Светленце  Hug Heart Eyes  Парчетата удължихали ги  нали требваше да приключват ? Какво още ша измислят то бива разтегане  #Crazy

в Ичардето въпроса е кой ша спасява Мелека     ?  знаех си че ша измислят отвличане и Супремн Сарп ша я спасява  Joy   бандита Давут и той у кюпа  

Скрит текст:
нахалница  #Cussing out   Свет джанъм ние с тебе това само ша го бленуваме  Crossing Arms  ма аз и да искам    не мога го прегърна така  

хубави Айча и писанка . А това , което е писала  за съжаление е така . Хората с тоя терор не издържат и мечтаят за мир

От измръзването кога ги затрупаха Чаги се разболя,  но се възстановява   

За Баръш Калъч - капитана ти  писах  за новото му дизи  в другата тема

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 18:14 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт