Искам да кажа ... (77)

• 64 783
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
В ресторант Света гора в Търново.  Местността е много красива, ритуалът беше до басейните в градината. Украсено и нагласено, много хубаво.

# 541
Алечка, много сте хубави!
Аз се опитвам да приспя бебето, а той не иска и само обикаля спалнята Tired. Не е лесно да си бебе Crazy.

# 542
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
В ресторант Света гора в Търново.  Местността е много красива, ритуалът беше до басейните в градината. Украсено и нагласено, много хубаво.

Света Гора в Търново е спомен от моята младост.  Joy Joy Още заспивам вечер до тоя спомен. Joy Joy

# 543
  • София
Аз пък рязко станах руса вчера  Laughing То всъщност дълги години бях руса, само в последните години залитнах по карамелено-кафеникаво. Сега ме домързя да ходя на фризьор, купих си боя, обърках я  Joy и съм руса.
Ама се харесах де, подмладих се  Laughing Пък сега ми е важно да младея, че тъкмо влязох в големите 4 (брррр!).

# 544
Днес ли ти е рд-то, Бърди?

# 545
  • София
Днес, Естел.
Да не се хваля мниго, ама цял ден ме глезят мъж и деца  Flutter

# 546
  • Sofia
Почвам ви подред,значи:
Бърди, да ти е честит денят рожден и всеки ден така да те глезят домашните,ако не всеки ден,поне-през ден  bouquet
Алечка, прекрасни сте  Hug.Готина коса и шармантна рокля, само за танци  Crazy.И сте много младички  Peace!
Акаша, това се казва късмет  Peace! Честити подаръци!
Аз какво да кажа  newsm78.Цял ден обикалям с тоя ,с оня  Whistling. Където ми свирнат и съм се сгласила Laughing.
Червеникаво и аз обмислям,ама дали няма да съжалявам  newsm78?
Естел,какво стана с ръката ти?
И моят гофретник е някъде прибран.Ползвах го веднъж,ама не се получиха хрупкави гофрети и повече не съм го мъчила. Дали не го подарих на някой  newsm78?

# 547
Хрупкави стават с краве масло . Аз пък направих сместа и ме домързя да ги пека.
Хляба стана на конци като козунак . Май и малко сладни . Важното е , че Мишо го хареса.
Сега иска пък мекици Grinning
 Аз нямам апетит и вкус в устата.
  Бърди , честит рожден ден !

# 548
  • София
честит рожден ден мнооого здраве и дълголетие.

# 549
Бърди, честит рожден ден! Много здраве и все така да те глезят твоите!

Благодаря ви, момичета, отново, за милите думи  Embarassed

Гена, потанцувахме си качествено, днес имам мускулна треска  Laughing

# 550
Бърди ,честит празник и от мен! Simple Smile

Напоследък не знам какво да готвя, децата доста неща не ядат и все трябва да се съобразявам.
Вече ми е писнало.

Днес - празник на града. Тотална лудница, но кича беше по-малко като цяло.
Скрит текст:
няколко снимки на децата, снимани баш по обед с най-високото слънце.
Калина
Борис
заедно
нито един не гледа в една посока

# 551
Бърди, да си жива и здрава! Много късмет, щастие и усмивки! Дано всеки ден те глезят като днес.

Гена, ръката е добре. Почти зарастна, не боли.

Вчера успях да си ударя главата три пъти от невнимание. Имам и цицина. Спешно търся лек за разсеяност.

# 552
 Гофретите взеха , че станаха хубави - да не повярваш . Нямах много прясно мляко и пак напраправих измислена смес - с кисело мляко , прясно и течна сметана . Даже са хрупкави  Laughing

# 553
  • В Космоса
Бърди, бъди здрава и щастлива! bouquet

# 554
  • Варна
Честит рожден ден, Бърди!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт