Искам да кажа ... (77)

• 64 796
  • 739
  •   1
Отговори
# 660

Благодаря ти много за отговора!
Невероятна красота!

# 661
  • София
Шанти, ти ме разби с тоалета за тържеството. Аз ще ходя по дънки, но тържествено обещавам ако един ден дъщеря ми завърши Оксфорд примерно, да се изтупам подобаващо.  Grinning Сега ще получи една обикновено изглеждаща майка. Роклята с голия гръб ще я оставя за други мероприятия.

# 662
Шанти, ти ме разби с тоалета за тържеството. Аз ще ходя по дънки, но тържествено обещавам ако един ден дъщеря ми завърши Оксфорд примерно, да се изтупам подобаващо.  Grinning Сега ще получи една обикновено изглеждаща майка. Роклята с голия гръб ще я оставя за други мероприятия.
Къдей го е тоалета, ччи пак изтървах Шантеклерката.

# 663
Ола, амиги:))) Голямо ходене из таз Барселона, без крака сме:) Малко накриво тръгна почивката, заради онези тикви от Уиз еър, които реализираха "малкото" закъснение от близо 6 часа. Та вместо в девет пристигнахме в три нощес...докато се настаним стана 4 и в осем трябваше да станем, защото аз бях направила програма. И аз съм си за бой, щото от първия ден напрегнах ситуацията, с цел да видим, каквото съм набелязала и в останалите дни да се шляем без предварително разпределение на времето.
Та сутрината беше тежкън, недоспали по културните обекти, видяхме де, спазихме плана:)
Но след близо 12 часа навън, разходки, хапване едно друго, мъжът ми заспа и вероятно до утре няма да мръдне:)
Прекрасен град е Барселона, хареса ми, няма излъчването на Рим, голямата ми любов,  по- модерен е някак, но пак е интересен и красив.
Доволна съм от туристическия автобус, разгледахме всичко от една от двете линии, другата утре.
Като цяло транспорта им е много уреден, няма задръствания, еднопосочни са булевардите с по 4-6 платна.
За такъв многолюден град е много чисто и постоянно се чисти, обикалят по площада с едни малки бусчета и подменят кошовете. Има по- малко чернокожи от Италия, а с бурки видях само две жени, май туристки.
Сякаш не са особено засегнати от случващото се в Европа.
В десет сутрина беше пълно мъртвило, магазините затворени, кафетата празни, само разни с раници, като нас обикаляха:) Оказа се, че е някакъв празник и почиват. Ще видим утре как ще е, да не им е перманентно състояние почивката:)
Времето е пролетно, не е за съвсем летни дрехи, но е слънчево и не вали.
Жаки е много добре и засега слуша баба си, ама засега само:))
Лили, хубави снимки, радвам се, че сте изкарали добре!
Добре, че имам нет, че моят си спи стабилно и няма намерение да ми прави компания май:) Разбих го от ходене, нека спи, че утре ни зове оранжевата линия:))
Специално за вас пряко от БарЦелона, пресни, пресни впечатления:)

# 664
Ние пък нямаме тържества по случай започване на завършване на новата година! Та един проблем по-малко с тоалетите Simple Smile

Ох, Жаки, така ме разкиска. Браво на вас!
Починете , хапнете и тези три работи и после чакаме и снимков материал/видео към репортажа   bouquet

# 665
  • София
Жаки, да си изкарате много хубаво и да покажеш снимки.  Hug

# 666
Кви три работи, той спи  hahaha

Разказвай, Жаки, и снимки искаме. Аз до там няма да отида, та поне да гледам.

# 667
Контесо, третата работа нЕма да е тия дни ми се струва:) Човекът хърка, та носи площад Каталуня:))
Освен аз да стана да се разтъпча, да видя убави ли са испанците:)) Та засега другите две неща:)
Храната им е вкусна, но не е за мен- хляб с хамон и Бри, тапаси,  най- различни пици, паеля и т.н.
Опитах от паелята на мъжа ми, ако трябва да съм честна, не съм впечатлена- ориз в тавичка и отгоре му точно две миди с черупка и две скариди! За 17€ можеха да се отпуснат малко:) Орзът за моя вкус, бе възсуров, някои зрънца хрупаха. Аз все пак намерих някакво комбинирано плато с месо, та ядох.
Иначе имат страхотни пекарни с разни вкусотии, ама аз даже не припарвам до тях.
Снимките ми са ужасни, с телефон. А аз съм още по ужасна, благодарение на фризьорката ми, която беше препила в събота вечер и вчера ме направи на идиот:) Ма кво ми пука, тука никой не те гледа. Има всякакви хора:) Ще видя за някоя по- читава снимка.
Оглеждах се да видя някоя хубва испанка, не видях. Ама те местните едва ли се мотат по забележителностите:) Като се осаферим малко ще се пораздвижим вечерта и ще имам възможност да видя и нощния живот.

# 668
При цялото ми уважение към някои тук, но не мога да приема, че една майка не е сигурна, че може да издържи да гледа детето си. Единствената причина за ранното даване на ясла, която мога да приема, е финансовата. Ние примерно бяхме принудени да го направим, че тъй я бяхме офърфолясали #Cussing out.

Ти може да не приемаш,  но аз дори не мисля,  че е нужен довод за "ранно" даване на ясла. Смятам за напълно приемлив дори довода "не ми се занимава по цял ден".
Да не би да е длъжна "една майка" да се занимава няколко години само с детето?  Ми занимавай се ти, по всяка вероятност двамата сте го правили.

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 23:38 от Анонимен

# 669
Понякога в яслата ще се грижат в пъти по -добре за детето / не визирам никой тук / и ще го научат на хигиенни навици .
Щото аз с какво съм се сблъсквала - думи нямам .
Не съм фен на яслите и не бих си дала детето толкова рано - но и не осъждам никой за избора му.

# 670
  • София
Моето имаше пръв досег с тази институция след 2,6 г. Първо с часна и после държавна.Разбира се обстоятелствата бяха такива ,че ша не ша си стоях в къщи.Иначе аз лично ако мога на по-късен етап ще го пусна.

# 671
При цялото ми уважение към някои тук, но не мога да приема, че една майка не е сигурна, че може да издържи да гледа детето си. Единствената причина за ранното даване на ясла, която мога да приема, е финансовата. Ние примерно бяхме принудени да го направим, че тъй я бяхме офърфолясали #Cussing out.

Ти може да не приемаш,  но аз дори не мисля,  че е нужен довод за "ранно" даване на ясла. Смятама за напълно приемлив дори довода "не ми се занимава по цял ден".
Да не би да е длъжна "една майка" да се занимава няколко години само с детето?  Ми занимавай се ти, по всяка вероятност двамата сте го правили.
Ми не приемам за нормално една майка да не и се занимава да си гледа детето. Жаки, за нощният живот и за третото,ще ти трябва бавач за децата, ммм мисля. Да зема да запаля джапанките ли.

# 672
Приеми тогава,  че нормалното  не е каквото го определяш ти, като става дума за чужди избори.  PeaceОтделно и че ако беше така, както ти го разбираш с дългото майчинство, българите ще сме водеща нация по нормалност,  а то хич не е така.

# 673
А, аз си правя разказ по картинка, сега така мисля, живот и здраве ще видим и всъщност аз съм обмисляла вариант детегледачка на половин ден. Но знае ли се как ще мисля тогава  Wink

# 674
  • София
Аз се върнах на работа с мощно Ураааа, когато дъщеря ми беше на малко повече от годинка. Не ме е срам да кажа, че се чувствах изключително затъпяла да съм по цял ден сама с детето. Това е положението.

Общи условия

Активация на акаунт