Искам да кажа ... (77)

• 64 765
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Мър, щом не ти пречи си остани така за момента. На мен ми харесва косата да има червен отенък.

Все още не мисля и не ме тревожат години. Само на 30 съм. Като бях на 16-17 и 25 ми се виждаха преклонни.

Марипоса, аз бих избрала Рим. Peace

# 721
Дилема Гърция / Рим, не е никаква дилема Simple Smile Рим си е Рим!

# 722
...Тепърва по-голем дзвер ще ставам.
Joy Ама как може да приличаш толкова на приятелката ми, абсолютно същите ги ръси,  седнах да почина малко и така се разсмях като те прочетох, че хората ме гледат като луди, но пък  поне ми видяха  24 каратовата усмивка  Mr. Green
Цвети, ти много млада, бе пиленце Hug

# 723
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит Рожден Ден, Белла, здраве и много усмивки желая  bouquet

# 724
Младичка съм още, Шанти. Ама не е като да съм на 25-26. Още съм пиленце, важното е да не стана гарга. Laughing

Тонка е голям образ. Мен ме разсмя това за резачката дето го написа.

# 725
  • София
Майтап да става. Докато кръщелницата ми, която е на 15, ме четка, че съм най-забавната и готина леля, значи всичко е наред. Нищо че преди време ме скастри, че се излагам, понеже тогава не знаех какво е снапчат.

# 726
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, колко сте ми сладки с тез терзания за четворката отпред, искрено ме развеселихте!
От една страна сте ми смешни, а от друга си спомних как навремето 40-годишните ми се виждаха стари-стари, като динозаври. Когато бях на 18, едно от момчетата около мен ходеше с жена на 26, на която викахме "бабата". "Довечера кой ще идва - ами тоя, тоя и Сашо с Бабата" Joy Joy

И Тонка е забавна - никога не бих се сетила да се видя като резачка, дори и на 20, обаче ми харесва!

Хаха, знам какво е снапчат!

# 727
 Аз пък не знам.
Много тежко приех тройката отпред, всъщност, не съм, затова казвам, че съм на двадесет и десет години Mr. Green.

# 728
Аз не съм достигнала възрастта, която да приема трудно. Огледалото в някои дни ми харесва какво показва, в някои ми иде да го счупя, но на мен много ми влияе стреса, така че днес съм недоспала, нервна и притеснена и съм дзвер, такава бях и на 20 при същите обстоятелства.
И съм много зле, с кеф си купих билети за опера в парка, детска постановка, но не сметнах, че се пада съботата след рождения ден на детето, когато най-вероятно ще празнуваме... Здраве да е, ще празнуваме в неделя Simple Smile

# 729
Бела, честит рожден ден Hug.

Тонка, аз вече шести месец живея с 4ката и да ти кажа преди рождения ден повече го мислиех. А ти и сега си си резачка, нали те гледам Simple Smile.

Между семейно море където и да е и Рим не мога да посъветвам, зашото не знам какво искате. Много различно прекарване на отпуската е.

Лиляна, добре сте направили без децата, че на жегата сигурно щяха да мрънкат, въпреки че аз като сватята навсякъде пътувам с моето (вече сигурно няма да е така, че порасна и няма да иска).

Новата работа не ме кефи. Не самата работа, а хората и обстановката  Tired. Сега малко ме е яд, ама ще трябва да живея с избора си.

# 730
  • София
Сватя, искрено ме разсмя. Благодаря.  Hug Ние, проекто-родата, трябва да се поддържаме.
Колкото до работата, ще свикнеш или поне в един момент вече няма да ти пука.

# 731
Така де, я виж кви сме убавици  Grinning, ще жулим коктейли и ще ходим по круизи.

# 732
 Да кажа днес бях на лекар и се оказа , че винаги може и по - зле да е положението .
 Нещата тотално се омотаха . Чакам следващото по -зле  Laughing

# 733
Айде ние официално приключихме училище, взех си детето, обядвахме навън вкусни неща,  сега се прибрахме, захвълихме раници и папки, пуснах и да гледа филмче , а аз съм си сипала едно Мартини бианко с маслина и си стоя по боксерки  с Хелоу Кити : Rolling Eyes Laughing Боли ме  всичко от тренировката,  но е сладка болка, обичам я, обичам да усещам тялото си раздвижено. Blush

# 734
Айде ние официално приключихме училище, взех си детето, обядвахме навън вкусни неща,  сега се прибрахме, захвълихме раници и папки, пуснах и да гледа филмче , а аз съм си сипала едно Мартини бианко с маслина и си стоя по боксерки  с Хелоу Кити : Rolling Eyes Laughing Боли ме  всичко от тренировката,  но е сладка болка, обичам я, обичам да усещам тялото си раздвижено. Blush

Как Бианко с маслини????

Общи условия

Активация на акаунт