Помисли към увеличаване на гардероба, щом прането не ви е редовно. Да бе, как не сме се сетили, че трябва да си увеличим гардероба, за да перем веднъж на 5 седмици. Колебая се тази идея или онази за проветряването на дрехите е по-гениална.

Представям си как събирам пране 5 седмици и накрая идва заветната дата за пране. Това са едно 15 перални за пускане. Сигурно поне 2 дни трябва да е вързан за пералнята и сушилнята човек, за да спести огромното усилие по прането през ден, докато изгледа някой филм. Ами то сигурно на шестата пералня, която съм изпрала, и съм сгънала дрехите, ще ме е обзело желание за ритуално самоубийство и някъде до осмата ще да съм се самоубила успешно.
Да не говорим, че потни дрехи от спорт например, ще ферментират за 5 седмици. Сигурно някъде на 3-тата седмица, както си складирам дрехите за голямото 5-седмично пране, от гражданска защита или от полицията ще ни разбият врата на апартамента, за да проверят каква точно форма на живот е умряла у нас.

Все се чудя тези хора как дишат в апартамента. Каквото и да си говорим дрехите си миришат след носене - пот, цигари, парфюми, готвено ... Да не говорим, какво количество се събира при все, че има и мъж, и дете