Мъжете и домакинстването

• 114 991
  • 2 432
  •   1
Отговори
# 2 205
Нямаш проблеми, явно някои жени търсят не мъж, а домашна прислужница. 

# 2 206
  • Пловдив
Нямаш проблеми, явно някои жени търсят не мъж, а домашна прислужница. 
Ами докато се оженят какво? Имам познат от провинцията понастоящем към 33, който живее в Сф. И чака майка си или някоя случайна, с която спи да му изчисти.

# 2 207
Ами то по тая логика някои мъже си търсят не жена, а слугиня. Rolling Eyes

# 2 208
Най-лесно е да аутсорснете домакинските задължения на домашна помощница. Аз така правя и съм много доволен.

# 2 209
  • Пловдив
Най-лесно е да аутсорснете домакинските задължения на домашна помощница. Аз така правя и съм много доволен.
И мъжа и децата ли да аутосорснем?

# 2 210
Винаги има какво да се прави, освен ако тя не живее с вас.

# 2 211
  • волно калдъръмче
Аутсорсвайте домакинските задължения на и оставете мъж си спокойно да се чеше по т-ките  Peace

# 2 212
Моят явно е на периоди, та напоследък и двамата сме оставили нещата на произвола на съдбата.
Например сега имам дрехи за 3 перални, пуснах една снощи, сутринта я прострях, довечера той ще пусне втора, ще простре и ще събере дрехите. Ако не го подканям сама, не мисля че ще се сети, но поне ме вижда като съм уморена и не ми го натяква.

Тъпото е,че бях пуснала темата по повод това, че бяхме на гости на приятел, който си има домашна помощница целодневно и моя беше видял от нея, че чисти и готви по цял ден и му се искало и аз да съм така, ама забравяше факта, че аз освен това работя по 9 часа и уча, та скоро пак ще посетим този наш приятел (не е в БГ) и се опасявам,че пак ще му се наливат такива мътнотии в главата, та пак ще почне да ми пили, ама този път вече номера няма да мине.. #Cussing out някои мъже нямат никакво чувство за такт ,аман! #2gunfire

# 2 213
Деликатно му напомни на твоя мъж, че на домашната помощница и се плаща, може пък и да се сети.

# 2 214
Lana Del Rey, заведи го на гости при ваши познати, които не се третират като домашни помощници, пък може да се усети за разликата.

# 2 215
Кажи му, че ще му плащаш в натура, ако той поеме цялата домакинска работа, защото и на теб много ти харесва някой да свърши всичко! Laughing

# 2 216
  • тук-там
.............. и моя беше видял от нея, че чисти и готви по цял ден и му се искало и аз да съм така,

Ей това не мога да разбера.... Защо не наеме домашна помощница, която ще свърши досадните задължения и винаги ще е чисто и сготвено. newsm78
Даже не е необходимо да е на цял ден. Три пъти в седмицата, ако сте без деца е оптимален вариант. Peace
Сега някои ще кажат, че не обичат да им се месят в кухнята и да им влизат в банята....
Ами успех. ooooh!

# 2 217
  • София
Моят явно е на периоди, та напоследък и двамата сме оставили нещата на произвола на съдбата.
Например сега имам дрехи за 3 перални, пуснах една снощи, сутринта я прострях, довечера той ще пусне втора, ще простре и ще събере дрехите. Ако не го подканям сама, не мисля че ще се сети, но поне ме вижда като съм уморена и не ми го натяква.

Тъпото е,че бях пуснала темата по повод това, че бяхме на гости на приятел, който си има домашна помощница целодневно и моя беше видял от нея, че чисти и готви по цял ден и му се искало и аз да съм така, ама забравяше факта, че аз освен това работя по 9 часа и уча, та скоро пак ще посетим този наш приятел (не е в БГ) и се опасявам,че пак ще му се наливат такива мътнотии в главата, та пак ще почне да ми пили, ама този път вече номера няма да мине.. #Cussing out някои мъже нямат никакво чувство за такт ,аман! #2gunfire
Ами обясни му на твоя, че тази д.помощница е жена на която това й е работата която работи и за това й се плаща, а ти работиш по 9 ч. едиси какво /посочваш какво/, учиш и той иска от теб след всичко това да вършиш нещо, което за друг, с когото те сравнява, е цял работен ден срещу заплащане и стаж. Питай го как точно си я представя тая работа?

# 2 218
  • София
Ама да си наеме някоя жена като иска бе, какво, ти какво общо имаш с желанието му да има домашна помощничка  Joy

# 2 219
И аз не разбрах какъв е проблемът, човекът се е възхитил от наличието на домашна помощница, навивай го и той да наеме като приятеля си, да не е нещо по-долу от него? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт