Мъжете и домакинстването

• 114 991
  • 2 432
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Ееее що да дава пари на жена, като Lana Del Rey ще го свърши без пари Mr. Green? Практичен е човека, знае как да си разпределя разходите.

# 2 221

моя беше видял от нея, че чисти и готви по цял ден и му се искало и аз да съм така
Това искрено ме умили. Heart Eyes

# 2 222
А на мен най-искрено ми се прииска да го светна с чугунения тиган по куфелницата.

# 2 223
Хич не си любезна с форумските мъжове. Поне половината си ги нарочила за тигана.

# 2 224
Ами, ако го нароча за отстрелване, после ще ги лежа в затвора, та...

# 2 225
Хич не си любезна с форумските мъжове. Поне половината си ги нарочила за тигана.
Ами, ако го нароча за отстрелване, после ще ги лежа в затвора, та...
Уиш, не чакай покана скоро!  Laughing

моя беше видял от нея, че чисти и готви по цял ден и му се искало и аз да съм така
#Crazy

Ами кажи му как си видяла как на  Пепа мъжът е станал милиардер и си живее живота из Бахамите и как ти се приискало и той да е така...
 ooooh!

# 2 226
Тя на Пепа за мъжа ѝ друго може да му каже и че и тя иска, ама много ще се опули. Joy

# 2 227
  • Sofia
   Lana Del Rey, забий приятеля. Mr. Green Laughing

# 2 228
Ей това не мога да разбера.... Защо не наеме домашна помощница, която ще свърши досадните задължения и винаги ще е чисто и сготвено. newsm78
Даже не е необходимо да е на цял ден. Три пъти в седмицата, ако сте без деца е оптимален вариант. Peace
Сега някои ще кажат, че не обичат да им се месят в кухнята и да им влизат в банята....
Ами успех. ooooh!
Тя писа напред. Прислужницата на приятеля му е всеки ден, непрекъснато до него и обслужва всяко негово желание, така че да не се налага да пипа нищо.
Затова тя обмисляше да напусне работа, за да му е на разположение цял ден, сакън, да не му се допие водичка...

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 01:41 от Не се сърди, човече

# 2 229
Ама, Контеса, аз няма да отстрелвам твоя мъж. В никакъв случай! Той прави луканки и пастарми, значи трябва да бъде пазен като национално богатство!  Laughing

# 2 230
Мисля, че ще е по-добре съфорумката да заведе мъжа си на гости у Контесата и Човечето /при Уиш е опасно/ и през цялото време "да иска и той да е така".

# 2 231
Скрит текст:
Моят явно е на периоди, та напоследък и двамата сме оставили нещата на произвола на съдбата.
Например сега имам дрехи за 3 перални, пуснах една снощи, сутринта я прострях, довечера той ще пусне втора, ще простре и ще събере дрехите. Ако не го подканям сама, не мисля че ще се сети, но поне ме вижда като съм уморена и не ми го натяква.
Тъпото е,че бях пуснала темата по повод това, че бяхме на гости на приятел, който си има домашна помощница целодневно и моя беше видял от нея, че чисти и готви по цял ден и му се искало и аз да съм така
Скрит текст:
, ама забравяше факта, че аз освен това работя по 9 часа и уча, та скоро пак ще посетим този наш приятел (не е в БГ) и се опасявам,че пак ще му се наливат такива мътнотии в главата, та пак ще почне да ми пили, ама този път вече номера няма да мине.. #Cussing out някои мъже нямат никакво чувство за такт ,аман! #2gunfire
Да разбирам ли, че той не прави никаква разлика между наета жена, която да върши цялата домакинска работа и за това й СЕ ПЛАЩА доста солидна сума, и жената, която е избрал за партньор в живота?
Ако моят мъж си пожелае подобно обслужване, директно си получава подробен ценоразпис кое колко ще му струва.Като Дебра от "Всички обичат Реймънд".....    Mr. Green

# 2 232
Най-лесно е да аутсорснете домакинските задължения на домашна помощница. Аз така правя и съм много доволен.
Винаги има какво да се прави, освен ако тя не живее с вас.

Аз лично не виждам какво толкова има да се прави, освен да си переш дрехите. Евентуално ако имаш малки деца и е разхвърляно, да се подреди. Външната помощ е незаменима, няма битови скандали, всичко е чисто и имаш време за себе си.

Цитат
Абе какво толкова има да се дискутира по тая тема не знам. Докато самите жени определеят домакинската работа като женска винаги ще има мъже които отказват да я правят. Това е работа като всяка друга, като има нещо да се прави го правим и това е. Сума страници изписани за толкова елементарно нещо като хигиената на една къща и обитателите и.

Ето това е същината. Докато има такива жени, ще има и такива мъже.

# 2 233
Bella Anna, няма лошо от външна помощ. Но когато нещо му потрябва, което не е направено от домашната помощница, такъв човек като горе описаният ще тича пак да вика жена си. Така че работата ще е по-малко, но пак трябва да е на разположение. Втора смяна така да се каже Simple Smile

Има мъже, които сядат на масата и чакат да му се сготви и принесе, въпреки че жената в този момент примерно къпе дете, глади, спи др. Това иска господинът, ако на жената й харесва да е тази роля, да, но ми се струва, че тя не е толкова ентусиазирана. Аз лично не виждам какво толкова ще му стане да сготви или да вземе ютията вместо него, а тя да сготви. Но когато е възпитан, че това е нещо несъществено и срамно, затова трябва да се върши от по-низшият пол, тогава става много голям проблем, независимо дали работата е малко или много. Говорим за отношение, затова количеството работа не е фактор.

# 2 234
Съпругът  да ме сравнява с прислужница - неам думи.

Общи условия

Активация на акаунт