Мъжете и домакинстването

• 115 057
  • 2 432
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Sofia
   Любимият готви в пъти по-добре от мен. Blush

# 2 251
  • тук-там
...... Просто не ми казвай, че и аз така трябва да правя, щото кухнята е женска територия.

Това къде го прочете? Ако чакаш някой друг да ти каже къде ти е мястото, явно е там. Peace

# 2 252
Wild, не веднъж мъжете в темата, които делят с жените си домакинската работа, са били определяни като скопени и анти-мъжествени.
Нормално е да се ядосваме на такива определения към съвсем нормалните ни мъже, с които сме се разбрали да си поделяме домакинската работа. Peace

# 2 253
А на мен най-искрено ми се прииска да го светна с чугунения тиган по куфелницата.
Заслужил си го е!  Joy

# 2 254
А на мен най-искрено ми се прииска да го светна с чугунения тиган по куфелницата.
Заслужил си го е!  Joy
  Да ти услужа с нещо по безотказно за святкане smile3532 http://media.snimka.bg/s1/5797/037838147.jpg?r=0

# 2 255
Ти ще ми услужиш, а после аз ще го лежа като за човек. Wink

# 2 256
...... Просто не ми казвай, че и аз така трябва да правя, щото кухнята е женска територия.

Това къде го прочете? Ако чакаш някой друг да ти каже къде ти е мястото, явно е там. Peace

Оффф, абе що си мислиш че към теб се обръщам. Говоря по принцип към всички които твърдят че кухнята е женска територия и мъжете нямат място там.
А моето място къде е не е твоя работа.

# 2 257
Ама как така мъжете нямали място в кухнята?! А кой ще измие купищата съдове, които остават, след като аз съм приготвила цял вагон чудни вкусотии?!

# 2 258
Ама ти готвиш?! Мъжът за какво е.

# 2 259
Ама ти готвиш?! Мъжът за какво е.
За да яде и възхвалява възторжено сготвеното от мен. Като ламя яде гадината, а е кльощав като глист. Само заради тази несправедливост заслужава тиган по куфелницата.

# 2 260
У дома аз готвя, жената мие чиниите, купил съм и съдомиялна, реди си ги само и натиска копчето. Ей на, снощи заредих тия джоланчета, на 150 гр в гювеча, цяла нощ. http://prikachi.com/images/487/9056487I.jpg

# 2 261
То пък много сложно - да пухнеш джоланчетата в гювеча.  А жената има да редиии чинии.

# 2 262
То пък много сложно - да пухнеш джоланчетата в гювеча.  А жената има да редиии чинии.
Ай ся, и чиниите ли аз да мия newsm78 Нали уж по равно беше работата, брей Mr. Green Аз оправям пИралните, тя сушилнята. Ако взема всичко аз да правя, тя ще ме чеше по камбаните ли Joy Joy

# 2 263
Права е Човечето - мъжете все лесната работа избират.  Оправяш пералнята - просто преместваш нещата в сушилнята. А тя има да сгъва, глади.

# 2 264
Да де, ама ако Мързелан и Мързеланка имат пари да платят на друг да им чисти и готви, пак ще си ги мързи, но няма да се карат кой да мие банята и кой кухнята. Но като освен пари, нямат и време, първо ще се изпокарат, а после ще започнат да се ненавиждат, все чуждата патка ще им се вижда гъска.

Да, абсолютно вярно.

Аз обаче искам да попитам всички мъже и всички жени, които вършат домакинска работа. Кога успявате, бе хора? Как имате време за себе си? Например, при едно стандартно работно време от 9-18 ч. кога започвате да готвите, кога си почивате и т.н. Аз си признавам, че никога не съм успявала, мъжът ми също. И поради това, сме делегирали цялото домакинство извън семейството. Как успявате? Аз например се пробирам в 8 вечерта, защото задължително трябва да си мина петте километра движение след работа. Как да готвя в осем? Като ми се иска да се прибера и да си почивам, а не тепърва да готвя. Аналогична е ситуацията и с мъжа ми, въпреки че неговото работно време е различно.

Общи условия

Активация на акаунт