Същото само, че 30 лв. за 90кв. апартамент с две тераси.

Нашият хладилник е с стъклени рафтове, но има и с железни (от по-старите модели), при които съм забелязала, че при замърсяване се чистят много по-трудно. Да не говорим, че има и хора, които не подреждат, сортират храната и хладилникът им е пълен хаос, а рафтовете и отделенията - омазани. 

Нашият хладилник е с стъклени рафтове, но има и с железни (от по-старите модели), при които съм забелязала, че при замърсяване се чистят много по-трудно. Да не говорим, че има и хора, които не подреждат, сортират храната и хладилникът им е пълен хаос, а рафтовете и отделенията - омазани. 

или виждам, че огледалото е напръскано с паста, вместо да го почистя за 1 мин., ще ходя да звъня по телефона или ще чакам да дойде време за деня, в който идва тя.

Моят също е саморазмразяващ се, но редовно мия рафтовете - стъклени са, тези "етажерки" по вратата, както и отделението за плодове и зеленчуци /тип чекмедже/ са пластмасови - и тях мия. По рядко мия и стените т.к. са с антибактериално покритие и гледам да не опирам нищо в тях. Принципно ги дават, че може да не се чистят заради покритието си, но аз си ги чистя от време на време. Изключая стените, другото няма как да не се цапа, дори не говоря за разлято и протекло, таме ясно. Дори да няма видимо петно има "мизерия", т.к. продуктите преди да отидат в хладилника са биле по магазини, складове и т.н., пък аз не мия всичко де що купя преди да го сложа в хладилника. Отвън също го почиствам. Препоръчани теми