Ваксините:ПолЗата или Вредата от тях?-продължение

• 56 529
  • 824
  •   1
Отговори
# 600
Струва ми се, че това туберколиновия миазъм е картината на хора предразположени към респираторни заболявания, и не само предразположени, но и такива имащи в рода си много натоварване от подобен род болести. Както са моите деца, напр.

# 601
Скоро забелязах, че родителите ми имат по един белег от ваксина на едната си ръка малко над сгъвката на лакътя. Белегът е подобен по вид, но по-голям от белезите им от БЦЖ, каквито и двамата имат на едното си рамо. Питах ги, но не знаеха точно срещу какво е ваксината. Майка ми смътно си спомни, че май е срещу някаква шарка. Някой знае ли за каква ваксина става въпрос? Вариола? Родителите ми са родени началото на 1950-те години.

# 602
 Andrea$
Вариола (едра Шарка) с метод "отверка".И аz имам такьв белег.
Виж емайла скоростно... Wink

# 603
Andrea$
Вариола (едра Шарка) с метод "отверка".И аз имам такъв белег.
Виж емайла скоростно... Wink
Кристиян, кажи и на нас какво е това нещо!
Днес питах майка ми дали като деца те са били ваксинирани, тя няма спомен де, няма и вече кого да питаме, но тя също има подобен белег!
Аз пък имам на двете рамена, на едното под формата на паричка, а на другото като бобче. Бобче подобното си спомням, че ни го правиха в училище!
Да не си мислите, че някой ни е уведомил какво ни правят или пък родителите ни!
Омръзна ми всичко да се приема за чиста монета!

# 604
 Много са дълги темите искам, но физически ми е невъзможно да ги прочета. Blush

Предстои ни MMR ваксина. Може ли някой да ми обясни за и против, странични действия и прочее. Ако има значение ваксината ще бъде (ако) слагана в ЮК. Благодаря Ви!

# 605
Афродита,
До кьм 1976 година се слага Вариола (отверка) на дясната рька (има хора с на лявата) в цял свят.
Таzи "паричка" на рамото ти е от ваксина zа Тубекулоzа. Sad

Нана кул
Раzрови се zа таzи ваксина.Точно сега в Англия са големи дебати около нея и врьzката й с аутиzьм при децата.Много лекари в момента не смеят да я слагат.(не рискуват докато не иzляzат иzследванията)
ПОмислете.

# 606
  • София
DOROTEIA , понеже децата ни са с еднакъв проблем, ти ваксинирала ли си твоето?
Дали да не откажа ваксините, и без това ни бавят първата, защото и беше запушено нослето... Thinking

# 607
 Christian, благодаря за отговора. снощи изчетох доста и ЗА и ПРОТИВ и мисля, че взех решението си. Дано да не сбъркам, но ще продължавам да се интересувам по въпроса.

# 608

Нана кул
Раzрови се zа таzи ваксина.Точно сега в Англия са големи дебати около нея и врьzката й с аутиzьм при децата.Много лекари в момента не смеят да я слагат.(не рискуват докато не иzляzат иzследванията)
ПОмислете.

Кристияне,
защо не споменеш за епидемията от морбили в Англия ?

Earlier this week ,it was revealed that Dr. Andrew Wakefield,the doctor who first suggested a link between a MMR vaccine and autism,could be charged with serious professional misconduct.

Инфото е взето оттук:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/5081286.stm

# 609
Епидемията е от ваксинирани деца....Чети професионални страници,(zа медици/лекари)ако имаШ достьп до такива.

Нана кул,желая ви успех и zдраво детенце

# 610
Earlier this week ,it was revealed that Dr. Andrew Wakefield,the doctor who first suggested a link between a MMR vaccine and autism,could be charged with serious professional misconduct.

Какво толкова...така се справят с хората,които не са им удобни Thinking Няма да се учудя скоро да свържат името му с някой "нещастен случай"... #Crazy

# 611
  • София
Ами до сега не съм се включвала, но сега искам да напиша нещо и аз. Винаги съм била на кантар 50:50 ЗА и ПРОТИВ ваксините. Бях много доволна, направих избор и прецених, че новите "мъртви" ваксини са по-безопасни за моето дете и така докато не се разболя много тежко от Синдрома на Лайл или Синдром на попарената кожа. Може би повечето знаят за безсънните ми нощи в Пирогов чакайки да ми кажат, че детето ми има шансове и ще живее. Никой не може да ми каже какво точно е предизвикало заболяването, но с оглед на всички факти и фактори отдават най-голяма вероятност на това, че ваксината против Морбили, Рубеола и Паротит е най-вероятния причинител на тази тежка инфекция. Ваксината която му беше поставена беше Приорикс. Съжалявам, но вече гледам с други очи на ваксините. Да, ще му бъдат поставени всички от имунизационния календар, но всеки път след поредната ваксина ще бъда със свито сърце от възможни евентуални реакции, за които никой не може да каже какви ще са и дали организмът ще го понесе или не.
Това е, остава само да се моля никога вече да не изпитаме този кошмар аз и детето ми  Praynig

# 612
  • София
Кристиян, с молба съм за някакво синтезирано и конкретно инфо по въпроса за ваксините, което да предоставя на мъжа ми! В момента той няма никакво време да се рови и чете много информация и ми трябва нещо, което да е цифри и данни! Разполагаш ли с нещо такова?
Предварително благодаря!

# 613
Относно полиомиелитните ваксини имам въпрос – на дъщеря ни сложиха последната доза от полиомиелитната ваксина мъртва, а преди това беше от тази на капки. Тук сега чета, че не е добре така да се комбинират, та какви са отрицателните страни на това? Ние го направихме от гледна точка на това, че вечно след това имаме странични ефекти от ваксините, макар че сега пак е с висока температура и дали това е нормално вече не знам..... Ще съм ви много благодарна ако ми отговорите.

Последна редакция: пт, 18 авг 2006, 12:13 от Svetla_

# 614
Вени ,
Не мога да ви дам толкова конкретно и синтеzирано инфо.Ваксините и тяхната история датира от век.
Ваксините са политически и икономически комерсиалиzьм и нямат ниЩо обЩо с zагрижеността zа zдравето на дадено население.
Мисля,че това е достатьчно zа да раzберете тяхното сьЩество. Money Peace

Светла,
Сьжалявам,не мога да ви помогна.Не препорьчвам на никого ваксини.Темата на Бьрди е zаклчена,но може би има отворена нова zа подобни сьвети.Всяка ваксина,неzависимо дали мьртва или жива,вносна или бьлгарска може да даде страни4ни ефекти.
Какви са теzи стр.ефекти,които вечно имате?

Общи условия

Активация на акаунт