ето обещания превод на канадското изследване на връзката между тимерозала и случаите на аутизъм. Давам връзката тук защото текста е малко сухичък и се загуби назад към 3-4 страница
?
. Един от тях е Дейвид Аюб, мозъка зад Евелин Прингъл, който се бори за място сред елита не медикал лекторите, но бидейки радиолог а не токсиколог е избрал грешна ракета носител. Стига до там че измисля параноични връзки между сатанинския клуб Illuminates и ваксините - сатанистите ще управляват зомбираните чрез ваксини хорица
?

.
.

.

с деструктивно поведение и трудна концентрация, обикновено им е горещо, но са чувствителни на течение, хроничен тонзилит, отказват готвени манджи и изобщо топла храна, но предпочитат филия с масло и особено сладки неща - могат да изядат 2-3 захарни памука или сладоледа един след друг... Ключов симптом е че при възпалени, болезнени сливици, болката и възпалението се облекчават от.... студен сладолед!
, за болестите не мога да твърдя, защото малкия ми не се е разболявал кой знае колко, няма пневмонии и др. подобни, но останалото от хиперактивните деца нататък, което пишеш е 1 към 1 той! Попитах те, защото ми направи впечатление, че нашата лекарка му беше дала веднъж Туберкулин, после ми каза, че той бил типично Туберколинче. Значи ли всъщност, че и поведението се унаследява? Препоръчани теми